Slovenija ima talent
Posted 23 March 2010 - 02:28 PM
Posted 04 April 2010 - 08:49 PM

Ta ženska pa res nima nobenega posluha.
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 04 April 2010 - 09:14 PM
Danes sem, hočeš-nočeš, morala ene pol oddaje to poslušat (in mestoma gledat), ker si je mama grozno zaželela smeha.
In ojoj prejoj, mislim, kaj ti ljudje nimajo prisebnih staršev, prijateljev - da bi jim povedali resnico in
preprečili, da se tako pompozno blamirajo pred celotno Slovenijo?
Najbolj sta se mi v spomin žal vtisnili tisti dve nadpovprečno samozavestni, drzni, ipd. (torej vse, kar
pritiče sodobni, emancipirani ženski, ki si upa!!!) - zverinsko dretje in groteskni pojavi. Zlata medalja
za zabitost, res. Take bi morali z mrežo loviti.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 04 April 2010 - 09:19 PM
Katera poleg Tjashe?

Drugače mi je pa v današnji oddaji absolutno zmagal operni pevec. Ter dekle iz Železnikov.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 04 April 2010 - 09:23 PM
Jao, eni so res

Posted 04 April 2010 - 09:24 PM
Sem prižgala zadnjič, in ugasnila po parih minutah. Zasledila sem eno piskalico in oh so cute and he sings too froca, ene 12 let starega. Odfuk.
Očitno bi šla lahko tut jaz pet. XD
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 04 April 2010 - 09:39 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 04 April 2010 - 09:41 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 04 April 2010 - 09:46 PM
Aha, torej to je ta, ki je drzna in si upa.
Kar se pa tiče spota (do polovice sem prišla, ker je mene postalo sram namesto nje) - priceless, res.
Posted 04 April 2010 - 10:40 PM
Sicer pa pomojem itak 90% tekmovalcev ne pozna pojma SAMOKRITIKA. Žalost. Pač so ljudje pripravljeni narest čist vse, da se vidijo tisti 2 minuti na televiziji.
Posted 04 April 2010 - 10:51 PM

Pablo Picasso
Posted 04 April 2010 - 10:54 PM

Posted 04 April 2010 - 11:21 PM
Posted 05 April 2010 - 08:44 AM

Ko bi vsaj folk vedu kdaj NIMA talenta.
Aja men je bla una tamala iz železnikov drugač bedna.
Edini dobr (oz najboljši do zdaj) mi je bil Primorec z Nessum Dorma.
Posted 05 April 2010 - 08:54 AM

Tista mamica, ki je pela Whitney Huston je bila OK.
Posted 05 April 2010 - 09:06 AM
Posted 05 April 2010 - 10:02 AM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users