True blood & ostale "vampirske serije"
Posted 15 June 2010 - 09:43 AM
Posted 19 June 2010 - 08:41 PM

Posted 28 June 2010 - 06:38 PM
Posted 02 September 2010 - 02:40 PM

Posted 14 September 2010 - 04:12 PM
Posted 14 September 2010 - 10:12 PM

Meni nič posebnega, potiho sem upala da se bojo Erica znebili, mi gre na živce.

Russell mi je bil pa hud karakter, škoda ker tako konča (sploh s tistimi ''ostanki'', ki jih je s sabo prenašal v kristalu je bil posrečen

Glavno da sta Lafayette in Sam še v igri

Sicer je pa na splošno dobro narejena serija, mogoče se enkrat knjig lotim, malo za primerjavo.
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)
Posted 14 September 2010 - 10:25 PM
Meni gre na živce, da je bil konec res totalno medel, brezvezen.
Obenem pa je bedno, da so ostala vsa vprašanja nepojasnjena: najbolj pa me moti to z Arleninim "zlim" otrokom, ker sem pravzaprav iz tega pričakovala rdečo nit za naprej. Kakorkoli, odprli so samo še dodatna vprašanja, odgovorili na nič. Pa z Jasonom tudi sploh ne vem več kaj počnejo, imam občutek, da še sami ne vejo, kam naj ga dajo.
Posted 14 September 2010 - 10:37 PM
Glede na to, da je knjig zaenkrat 10 in serija še ni dokončana, je še dovolj časa, da se vse razreši, samo upam, da ne bo postalo kot jara kača in vse preveč predvidljivo.
Bom videla, zaenkrat še pritegnejo mojo pozornost.
Kdaj bo pa naslednja sezona? Verjetno spet junija

(Simon Jones)
Posted 14 September 2010 - 10:42 PM
Posted 15 September 2010 - 07:14 AM

Js sm vceraj potegnila dol celo sezono, da bom naenkrat pogledala, nimam vec zivcev cakat teden za tednom, kot sem pri Lostu.
Asha - men je pa glih Eric najboljsi karakter in ga je odlocno premalo v seriji.

Posted 15 September 2010 - 07:47 PM

(Simon Jones)
Posted 15 September 2010 - 07:57 PM

Btw - jst sem si zdej v 1 tednu pogledala 3 sezone. Torej do kdaj bom morala čakat na 1. epizodo 4. sezone?

Posted 15 September 2010 - 08:19 PM

You can have Bill!
Posted 17 September 2010 - 08:10 PM

Čeprav, Sam tudi ni slab

(Simon Jones)
Posted 26 November 2010 - 12:43 AM
Jaz bom pa začela gledati True Blood.
Pritegnila me je tematika in dejstvo, da ima Anna Paquin eno izmed glavnih vlog.
Vem, da jo eve na veliko hvali, pa zaupam njeni presoji. ˘-˘
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 26 November 2010 - 07:29 AM
Posted 26 November 2010 - 11:02 AM
Jaz bom pa začela gledati True Blood.
Pritegnila me je tematika in dejstvo, da ima Anna Paquin eno izmed glavnih vlog.
Vem, da jo eve na veliko hvali, pa zaupam njeni presoji. ˘-˘

Ja, meni je True blood res fajn nanizanka, ampak moram rečt, da tretje sezone nisem še do konca pogledala, nekje na polovici sem ostala, moram v kratkem dokončat. Kar pa sem pogledala, pa ni bilo nič posebnega, sploh ne v primerjavi s prvo in drugo sezono.
Prvi dve sezoni sta super, jaz sem notri padla po kakšnem 4,5 delu, sem pa rabila kar nekaj časa, da sem se privadila na njihov naglas, ki mi je drugače res obupen. Ampak postane nekje na polovici 1. sezone tok napeto, da pozabiš na naglas.

Fluffy, upam, da ti bo všeč.

Posted 26 November 2010 - 06:36 PM
Poročam o vtisih!
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 27 November 2010 - 06:34 PM
Moram pokomentirati True Blood. Zaenkrat sem pogledala šest delov in me je zadeva zelo pritegnila.
Po prvem delu sem imela nekoliko mešane občutke, smešno mi je bilo, potem pa se začne stvar dobro
razvijati. Napetost in misterioznost se potencirata. Glavni karakterji so mi dobri. Sploh Tara (črnka, ki ima
blazne probleme s tem, LOL) mi je zakon, zelo luštna. Tudi homoseksualni Lafayette je prava pojava, ga že
po parih delih obožujem. XD Anna P. je strašno lepa, ampak moram priznati, da mi precej slabo igra v tej
nadaljevanki. Nobenega vtisa ne pusti, precej leseno mi deluje. Ali pa samo pač njena vloga mora biti taka?
Izpostavila bi Jasona, dobro igra. Šef Sam mi gre obupno na jetra (imam ga na sumu, da je volkodlak ali pa
ovi, ki lahko oblike prevzema - skinwalker… da je pes, haha). Bill mi kar malo sliči na ovo vilo iz Twilighta,
ampak je vseeno neprimerno boljši in na nek način seksi. Lahko rečem, da komaj čakam, da pogledam
naslednji del – kar mi je pri nanizankah/nadaljevankah najbolj pomembno. Da me pritegne, da vzbudi moje
zanimanje. Kar se pri Breaking Bad nikakor ni hotelo zgoditi.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users