kdaj ste se začale ličit???
Posted 15 December 2005 - 02:45 PM

Posted 17 December 2005 - 09:38 AM

Začela sem se mazat v sedmem razredu in to samo z maskaro, da mi je mal učke poudarl. Tut zdej uporabljam maskaro, pa korektor in labello + učasih še črno barvico, samo se z njo ne namežem ful na debelo, ampak čist mal 8) Pa poleti uporabljam učasih še face illuminator od Revlona...drugače pa pudra abosolutno ne!
Poznam primerke, k vsak dan med odmorom v šolski wc, pa puder gor...in to dejansko 3kg pudra, da zgleda k, da majo fris obložen s pudrom! Da, ne omenjam...starost: 13-14let

Pa tko k starejši govorijo, kok se oni niso mazal...to bi lahko tut jst zdej rekla - jst v četrtm razredu sploh nisem razmišlala o ličilih, zdej pa vidm kako 11 letnce hodjo namazane s senčkami, maskaro...

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha
Posted 17 December 2005 - 01:36 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 17 December 2005 - 01:39 PM
Posted 17 December 2005 - 01:43 PM
ampak jz si še zdaj ne predstavljam-kako se to nanaša,na kak način?po pudru...al kr tko-a po celm obrazu al sam po ličncah-pa zakaj bi kej tazga sploh nanašu-

Posted 17 December 2005 - 02:30 PM
Posted 17 December 2005 - 03:08 PM
Posted 17 December 2005 - 08:44 PM
Jaz se drugače ličim vsak dan, bolj na izi - maskara obvezno, pol pa navadno še puder in lip gloss. Zvečer pa rada malo eksperimentiram,vse od smoky eyes, pa do rahlo odštekanih senčk. Nase pa verjetno nikoli ne bi mogla dat rdečila za lička.

Posted 17 December 2005 - 09:29 PM
Ličim se dokaj redno, čeprav včasih raje malo potegnem spanje in potem ni časa za ličenje in grem od doma nenaličena. Ampak se s tem sploh ne obremenjujem, ker tudi sicer ne pretiravam z količino make-upa. Navadno uporabljam samo maskaro in svinčnik za obrobo oči ter pa lip gloss. Ob posebnih priložnostih oziroma ko se mi da pa še senčilo. Pudra ne uporabljam, ker imam lepo kožo in ga ne rabim.
Posted 17 December 2005 - 09:36 PM

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha
Posted 17 December 2005 - 10:59 PM

kaj si ne daš čez puder?

Posted 17 December 2005 - 11:18 PM
Posted 17 December 2005 - 11:18 PM

sicer pa se začenjajo res ličit že zelo mlade, vidim po cesti 11-12 letne punčke napudrane, našminkane kot 40 letnice-meni se to zdi noro.
Posted 17 December 2005 - 11:28 PM

Posted 18 December 2005 - 12:49 AM

Posted 20 December 2005 - 09:30 PM
Posted 17 January 2006 - 05:59 PM
and pratice makes you perfect
but nobody`s perfect
so why the practice?
Posted 17 January 2006 - 06:29 PM

Meni pa so pravli, če sem oči v avspuh tišala

Drugače pa sem jaz tudi mela trenutke v srednji šoli, ko sem konkretno pretiravala. Šele potem mi je postalo jasno, kaj pomeni manj je več. In nekak mi je natural look zakon za čez dan, duška pa si dam če grem ven čez vikend (smokey eyes so zakon, samo so še v fazi razvijanja).
Posted 17 January 2006 - 07:28 PM

Zdej je tud men všeč "natural look", nekak bolj pridejo do izraza unikatne lastnosti obraza. Zvečer pa povdarek, jasno (oči, usta, pudra probam nucat čim manj).
Joooj jz pišem prevelka sporočila - ne me linčat

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 17 January 2006 - 08:42 PM

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users