Maldivi
Posted 22 July 2010 - 12:05 PM
Posted 07 October 2010 - 01:07 PM
Čemu pa taka skrivnostnost?
Posted 26 December 2010 - 12:17 AM

Mi gremo na Meeru Island od 16 do 25 februarja.
Iskreno povedano, meni toolk ni za it. Jaz o tem razmišljam kot o eni neprijetni stvari ki jo moram opravit in komaj čakam da bo konec. Zakaj? Ker mi je ful bedna destinacija za familijo ker dejansko nevem kaj bomo delali 8 dni, ful se bojim da mi bo dolgčas. To je bolj za honeymoon variante po mojem mnenju, takrat ko si v onem mushy moodu-u da ti je ura kot minuta že samo če gledaš ljubljeno osebo pa take fore.
Sej so mi dali na izbiro če hočem it zraven ampak če sem že samo začela v smislu da ne bi šla, se je ata začel dobesedno mulit v smislu " sploh neveš kaka vlka stvar je to, nehvaležna si, razvajena, jaz se trudim ti pa nič.. " ipd.
Jaz dejansko grem samo zato da dam njemu veselje. Jaz bom stara 17, dooosti raje v Grčijo s fantom kot pa na Maldive z družino. Pa že zdaj vem, da se bom sekirala zaradi fanta pa vem da je blesavo samo si ne morem pomagat

Sem predlagala da bi raje šli kakšen Dubai za 5 dni ker to je tako dinamično potovanje da ti preprosto ne more bit dolgčas. Samo me niti nista upoštevala..
Posted 26 December 2010 - 10:19 AM

Posted 26 December 2010 - 02:09 PM

Sicer pa ti dam prav. Nisem normalna če nebom uživala tisti en tedn ki ga bom mela samo zase, tukaj je itak vse way preveč hektično, pa še nič ne spim. S tem se tolažim. No s tem, in pa z DutyFree-jem v Dubaiu! M.A.C.

Posted 26 December 2010 - 02:27 PM
Posted 26 December 2010 - 03:02 PM
Čimbolj uživaj, fouš sem ti!

After all this time?
Always.
Posted 26 December 2010 - 04:30 PM
To obdobje je trajalo od 13-18 leta in takrat nisem hotla nikamor in mi je blo totalno bedno.
Od 19 naprej spet hodim z njimi na morje, kar posebej, brez fanta (pa še plačajo mi

In moram rečt da je super.
So pa pubertetniška leta kritična leta, leta ko te s fantom še nikamor ne pustijo ti bi pa šel, oni pa tečnarijo da morš z njimi na dopust. Maldivi gor al dol v teh letih bi šla tud jst raj s fantom v podrto prikolico v Poreč

Sem ti pa fouš ful, jaz si že kar nekaj čaa želim na Maldive in fant jih obljublja, da ko se bova vselila skupaj, potem bova pa šla.
Posted 27 December 2010 - 01:34 AM
Samo najvecja finta je, ker so mi dejansko dali na izbiro. In se mi zdi da ce bi mi rekli da nimam izbire bi bla do konca proti in bla ziher da ce bi mela izbiro ne bi sla. Ko pa ti dajo na moznost pa te firbec mantra, da ti nebi blo slucajno zal pol.
Meni drugac starsi pustijo iz s fantom na morje, smucanje, pac karkol - ampak ne pustijo pa da bi sel kam z nami kar mi je ful zal. Kao da ce gremo mi gremo kot familija, ce pa grema midva pa grema sama. Ful cudno pa mi je tudi da mi mama pod nobenim pogojem ne pusti prespat pri njem. Kljub temu da sma skupaj ze 2,5leti in da sem bla ze kakih 6x z njim na pocitnicah. Blesarija. Sally me pa veseli, da ves o cem govorim. Da ni to noben produkt kakrsnekol "razvajenosti" al "nehvaleznosti"
V glavnem, vesela sem, da sem po dveh mescih najavla to moje " potovanje " vam, da bote lahko z mano ce bom mela krizne trenutke

Posted 27 December 2010 - 08:12 AM
Posted 27 December 2010 - 01:15 PM
Jao upam samo da bo delal, tako še pa vsake počitnice do zdaj (tudi te,božične) vsak dan od 10 do 5. Ker potem se bom znatno manj sekirala glede na to da itak ne bom kaj dosti zamujala.
Posted 27 December 2010 - 01:22 PM

Posted 27 December 2010 - 02:15 PM

Vprašala sem zato, ker imata vedno take scene glede takih stvari ..
Posted 27 December 2010 - 03:11 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 27 December 2010 - 04:03 PM

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 27 December 2010 - 04:33 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 27 December 2010 - 04:37 PM

Oprosti, ker ti še nisem poslala maila, danes ga bom! Na laptopu imam shranjeno tisto mapo, pa se mi še ni dalo laptopa vžgat. Obljubim da bom.

Posted 26 February 2011 - 09:56 AM

In seveda...

Posted 26 February 2011 - 10:02 AM

Pa lušni sta s sestro, zelo

Posted 26 February 2011 - 10:09 AM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users