Ojla! Je bila katera v kakem kul hostlu na Dunaju? Takšnem, da je bil blizu centra in čist?
Ker kolko gledam po netu, me ne prepričajo glih dunajski hostli :S

Avstrija
Posted 06 October 2013 - 09:48 PM
Posted 06 October 2013 - 11:15 PM
Kaj pa Airbnb?
https://www.airbnb.com/rooms/611517
https://www.airbnb.com/rooms/831139
https://www.airbnb.com/rooms/1533279
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 07 October 2013 - 06:34 AM
Jaz grem tudi na Dunaj v kratkem, in bi potrebovala bivališče za 1 noč. Kakšne so vaše izkušnje z Airbnb, se to da, ali je minimum 3 noči, ali kaj podobnega?
edit: sedaj vidim, da je čisto odvisno od ponudnika.
Edited by Kinky, 07 October 2013 - 06:35 AM.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 07 October 2013 - 08:16 AM
Mogoče Korotan? Včasih so ga imeli preko slovenci, dokaj v centru se da vse peš ali z metrojem.
[Napoleon]
Posted 08 October 2013 - 01:58 PM
Hvala za nasvete, za Schlossherberge sem že slišala, da je res lepo zrihtan, ampak mi je malo predaleč Se odločam zdaj med Airbnb ali pa couchsurfanjem (včasih res naletiš na kul folk).
Posted 05 November 2013 - 04:07 PM
Ima katera kakšne predlog kaj je 'must see' na Dunaju. Tam sem sicer že bila, ampak tokrat bom imela prvič malo več časa za raziskovanje.
Če katera kaj ve - hvala.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 05 November 2013 - 04:21 PM
Palača Schönbrunn, obvezno.
Mestna hiša (Rathaus).
Hundertwasserjeva arhitektura in muzej.
Opera (Wiener Staatsoper).
Hiša glasbe (Haus der Musik).
Mariahilferstraße za šoping.
― V. Van Gogh
Posted 05 November 2013 - 04:24 PM
O zakon, super!!!
Posted 05 November 2013 - 04:25 PM
NP. Uživaj, jaz bi tudi, nisem bila že od 2009.
― V. Van Gogh
Posted 05 November 2013 - 04:29 PM
Bom, hvala, v bistvu gremo na en koncert, pa smo se odločili ostati še malo gor.
Posted 05 November 2013 - 04:35 PM
Pa zakladnica Habsburžanov v Hofburgu je tudi impresivna.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 05 November 2013 - 07:39 PM
Ja, pa Sfefans dom!
Pa tržnico, super je! Sem pa pozabila ime. Ob poti na secession haus.
neimenovano I.png 92.61KB
7 downloads
Pa cerkev Karla Boromejskega.
Če te zanimajo muzeji potem imaš pa tukaj res vrhunska dela. V naturhistorische museum pa tudi "naše" zadeve.
Attached Files
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 06 November 2013 - 07:00 AM
In Belveder!
Pablo Picasso
Posted 22 November 2013 - 08:12 AM
Iščem prenočišče na Dunaju za dva dni... priporočate kak hostel/hotel, poceni?
Posted 22 November 2013 - 08:30 PM
Jaz sem bila v Happy Hostlu prejšnji vikend, je v 6. okrožju, dali smo pa 23 evrov na osebo, bili smo v apartmaju za 4, posebej smo imeli kopalnico, kuhinjo + 2 sobi + wifi.
Podzemno imaš 5 minut stran, U3 te pripelje direkt v center.
Posted 22 November 2013 - 09:18 PM
Hvala za info
Posted 11 December 2013 - 02:23 PM
Dunaj
Posted 23 December 2013 - 10:19 PM
Kaj se splača obiskati v Salzburgu? Zelo zaželjeno je, da ni plačljivo.
Pablo Picasso
Posted 06 November 2014 - 08:57 AM
Jina in ostale, ki ste bile na Dunaju, ali lahko priporocite hotel/hostel/airbnb? Kaj je s temi parkirninami, a je res tako bozjastno drago? Z eno ozjo druzbo gremo gor za par dni, pa se nasi okusi in pricakovanja ze na zacetku nekoliko razlikujejo. Eni bi radi bili v hotelu v centru, eni bolj na obrobju, eni bi se radi vozili naokoli z avtom, eni z javnim prevozom... Kaj je po vasem mnenju najbolje, kaj priporocate?
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users