PIZZA
Posted 27 June 2006 - 07:36 PM
Posted 27 June 2006 - 07:47 PM
testo nardi mama, obložim jo jaz

Pablo Picasso
Posted 15 July 2006 - 10:32 PM
Je katera probala tiste pice, ki so premazane s čokolado, oz. nečim takim? Vem, da imajo nekaj podobnega v Foculusu, pa si nikdar nisem upala probat.. Zdaj pa kar bi...
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 16 July 2006 - 11:51 AM
drugač so mi pa tut morske všeč, ampak to se mi zdi da redko najdeš dobro. recimo una z lignji iz ljubljanske trte je zelo dobra. seveda obvezno s tržaško
Posted 16 July 2006 - 11:53 AM
Posted 16 July 2006 - 12:44 PM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 16 July 2006 - 01:15 PM

Drugače so mi pa še ful všeč morske, kraške pice in tunina pica. Večkrat pa za domov naročimo tudi kraljevsko (gor je vse zmešan rakci, tuna, šunka, kisla smetana, ena taka noro dobra omaka, kaviar, .....)
Naaa zdej se mi je pa pica zaluštala

Posted 16 July 2006 - 01:33 PM

da. vsak teden jo jem vsaj enkrat

Posted 16 July 2006 - 02:53 PM
a sta se pobotala al maš že druzga?!

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 16 July 2006 - 06:18 PM
a sta se pobotala al maš že druzga?!

botala,botala 8)
Posted 17 July 2006 - 11:03 PM
Si lahko malo bolj konkretna? Katera pica v kateri piceriji?

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 05 January 2007 - 03:15 PM

Posted 05 January 2007 - 03:19 PM

Posted 05 January 2007 - 04:01 PM
Lepo, čestitam! Ob uspehih je treba biti ponosen nase.
Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.
Posted 05 January 2007 - 04:27 PM

Aja, bojda paše v testo za pico pir namest vode; še nism sprobala. Mi delamo to vedno iz pirine polnozrnate mokce, pa z jogurtom&mlekom, pa mal začimb jst fliknem notr v testo, da je tk mal pikasto

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 05 January 2007 - 07:22 PM
-olje:olivno,sončnično,po želji al pa on papir namesto olja
-dve jajci
-malo soli
-dve šalci sojinega mleka(jaz kar tak merim)-za tiste ki niste navajeni sojinega mleka ali pa ste bolj občutljivčki raje vzemite navadno mleko ker zna biti okus bolj ekološki

-ena šalca pirine moke
-ena šalca koruzne moke oz. malol več (moko še dodamo če masa ni dovolj kompaktna-mora bit kompaktna-opozorilo!,oz. srednje kompaktna ker drugače je spet okus drugi.Kompaktna pa mora biti ker se drugače sir in ostalo pogreza.)
-paradižnikova mezga katero lahko še dodatno solimo
-sir,origano,zelo na drobno sesekljane olive pomešane lahko že v mezgo (aroma je dosti boljša)
-kupljena zelenjava ali pa domača:meni je najboljše če dam cvetačo katero zelo dobro nalimonam potem pa potrosim malo več soli in pa jogurt zmešan z sezamom potrosim gor)
-kvasa ni potrebno da ne boste mislili da sem pozabla napisat
Dober tek!
WINK (fake one)

Posted 05 January 2007 - 10:19 PM
Posted 05 January 2007 - 10:39 PM

WINK (fake one)

Posted 06 January 2007 - 09:26 PM
drugače so mi najboljše pizze v etni( pizza s paradajzom in bučkami, pa pizza z rukolo), v Piazzi( ena s paradajzom, mozarello in baziliko, pa tista z rukolo, bučkami in melancani) in v Trti(s špinačo, kislo smetano in jajcem).
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users