Študentska prehrana v mariboru
Posted 28 October 2008 - 08:25 PM
[Napoleon]
Posted 13 November 2008 - 03:31 PM
Posted 13 November 2008 - 04:41 PM
Dvakrat je bilo super - polni lonci juhe, nabito poln solatni bar in vse čist frišno, ekspresna postrežba, okusne in čisto nič mastne jedi, uglavnem res brez pripomb.
Dvakrat pa je bilo strahotno - ni bilo juhe, solatni bar je bil takorekoč prazen, glavna jed pa milo rečeno nagnusna. Jaz grem tja takrat, ko imam cel dan fax, pa vmes kakšno fraj uro in nimam časa it kam daleč jest.
Nazadnje sem jedla tam lignje in niso bili nič mastni, meni so bili zelo všeč. Je pa dobila ta isti dan sošolka na krožnik še napol zmrznjen pomfri, pa tudi velikost porcij izredno variira.
Aja, razočarana sem nad La Storio in to ful. Se mi je zluštalo pice in gremo tja, pa bi bilo bolš, če ne bi šli. Pica je mala, sicer jaz se je dobro najem, a za kakšnega sestradanega - po možnosti tipa - je to kvečjemu predjed, od prijateljice fant je šel takoj za tem še na kebap. Testo je tak tanko, da sploh ne moreš normalno rezat in ti vse sproti razpada, tudi obložena ni nevem kak. Prijateljica je jedla zelenjavne kanelone in so bili za kozlat, notri ni bilo NIČ file, dobesedno je dobila zvito palačinko, polnjeno z dvema rezinama korenčka in eno glavo brokolija, pa vse ful suho in brez okusa. Za prilogo je bilo 10 pomfrijev. Ne grem več tja, pa še totalno antipatičen ambient se mi zdi. Ne bi več kupla bona, četudi bi bil 10 centov.
Posted 13 November 2008 - 06:03 PM
Pice so meni najboljše v Galei!
Posted 13 November 2008 - 08:25 PM
Galea ima solidne pice, definitivno pa ne najboljših. Meni osebno ima najboljše pice Vivaldi. Imaš veliko izbiro pic (kakšna je izbira za vegije nimam pojma), so solidno velike, fino obložene (jaz nikoli ne pojem cele pice, pa če sem še tako lačna). Postrežba je hitra, so ful prijazni. Jaz sem enkrat ves ledeni čaj polila, pa mi natakarica je prinesla novega, politega pa ni računala. Ambient je prijeten, edino lokacija je malo odročna, na Taboru. Ampak če imaš avto res ni problem, ker imaš kje za parkirat. Imajo pa tudi dostavo in dobiš pico v nekje pol ure, maksimalno mislim, da sem čakala 50 min.
Smo pa zadnjič bili v piceriji Verdi in morm rečt, da pica je bila sicer dobra. Solidno obložena, solidno velika, ni pa bila nek presežek. Ambient mi ravno ni preveč všeč. Klopi so rahlo neudobne, nog pa tudi nimaš kam dat pod mizo. Postrežba je bila hitra.
Posted 13 November 2008 - 09:13 PM
Posted 13 November 2008 - 10:02 PM
Drugače pa majo tud v Samsari ful dobre pice... Jaz vedno jem eno ko ma bučke pa koruzo gor in je noro dobra. Samo je pa bon kr drag...
Aja pa v Trustu se že kar dolgo ne pleše.. tak da so verjetno že spucali od takrat

Posted 13 November 2008 - 10:12 PM
Posted 13 November 2008 - 10:23 PM
Aja pa v Trustu se že kar dolgo ne pleše.. tak da so verjetno že spucali od takrat

Aja?! Mah, sem zgleda za cajtom. A se ne žura več tam?
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 13 November 2008 - 11:04 PM

Posted 13 November 2008 - 11:09 PM
Torej ni več študentskih žurov?
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 14 November 2008 - 03:12 PM

Posted 14 November 2008 - 04:00 PM
Je res, da so v Trustu ful dobre pice?
Grem v Trusta naslednji teden zagotovo sprobat pico. Zadnjič sem bila tam na pijači in je lepo urejeno, pa sanitarije so šokantno lepe in zglancane - malokje imajo tako.
Sicer pa je Trust odkar so se s katano lotili tistega tipa ne obratuje več kot klub, temveč samo še kot restavracija. Ja tiste visoke mize so v času, ko se je v Trustu žuralo bile brez stolov. Plesalo se je navadno na tistih fiksnih mizah v kotih, ob stenah.
Posted 15 November 2008 - 12:05 AM
Posted 15 November 2008 - 01:55 AM
Kalypso, tnx za info! Res nisem na tekočem, he he. Pa ja, jaz sem valda mislila tiste lesene mize ... sem mislila, da je logično. ;-)
Posted 16 November 2008 - 12:44 PM

Posted 16 November 2008 - 04:45 PM
Sicer pa se strinjam, da je naš Maribor res bolj žalosten kar se tiče študentskih zabav... Samsara? No, čeprav kljub zaprtju se še vedno najdejo kraji, kjer se da dobro zabavat.
Posted 16 November 2008 - 06:10 PM
Ko sem jaz študirala v Mb, sta itak bila na razpolago samo Štuk in Trust. In ker se mi ob Štuku obrača, mi je ostal samo Trust. Gužva je res znala biti. S šlatanjem s strani varnostnikov (enega sem celo poznala) nisem mela nikoli izkušenj, ampak to je bilo takrat, kako je zdaj, ne vem. Ni pa se mi zdelo fer takrat, ko je bila vstopnina in je punce nismo rabile plačat, fantje pa.
Posted 16 November 2008 - 09:19 PM
Posted 16 November 2008 - 09:40 PM
Ja saj ... za vsakega nekaj, a ne. ;-)
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users