Menstrualne skodelice
Posted 08 April 2008 - 10:41 AM

Posted 09 April 2008 - 09:57 AM
praznim jo enkrat na 8 ur, tako da to vedno doma počnem in ni nobenih problemov.
Prvič me je panika zagrabila, ker sem to počela z rokami namazanimi s kremo in mi je silikon spolzel, tako skodelice nisem mogla zagrabiti...jao kaka panika me je zagrabila..

Posted 09 April 2008 - 11:05 AM

Posted 09 April 2008 - 05:40 PM

Posted 12 April 2008 - 12:53 PM
sem pa zelo zelo vesela, ker so mi vceraj v dm povedali, da bodo dezinfekcijske robčke začeli v kratkem prodajati...no to je pa sploh zmaga, vsaj zame, ker jih skoz naročam preko interneta.
Posted 13 April 2008 - 09:36 PM
Posted 13 April 2008 - 10:35 PM
Lunina skodelica drži 30 ml tekočine, kar je približno ena tretjina vse menstrualne tekočine, ki se povprečno izloči v času ene menstruacije. Ko je vstavljena, se tesno prilega notranjim stenam nožnice in tvori nežen vakuum, ki preprečuje, da bi menstrualna tekočina uhajala mimo. Večina uporabnic ugotavlja, da mora zamenjati lunino skodelico manj pogosto, kot mora menjati vložke ali tampone.
vir: klik
Posted 14 April 2008 - 09:07 AM

V DM-u čez mejo, jih še nimajo. Vsaj v Radkesburgu ne.
Frčica, bi morala slišat mojo deutsch. Sem bla kar ponosna, kak sem schprechala.

Če jih slučajno vidiš v kaki drugi Bippi, mi javi prosim. V "naši" prodajalka sploh ni mela pojma, o čem govorim.
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 14 April 2008 - 09:23 AM
Pa pri meni je itak problem, da je ne bi imela kje menjavat in prat, mislim ne morem kar sredi BTCja (al pa na faxu, kjerkoli drugje) uletet iz WC kabine do umivalnika pa jo tam prat pred vsemi.
S tamponi sem pa imela še eno prigodo, da sem ga imela not komaj dve uri (tistega srednjega OB, normalne velikosti), pa mi je že menzes prebil ven

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 14 April 2008 - 10:39 AM

No, sem skoraj pozabila..Opazila sem bombazne tampone v Tusu in sem jih prav tako sprobala.Sem cist navdusena k ne razpadajo in so v obliki O.B. Zal, nevem kako se imenujejo ker sem vrgla skatljico.
Posted 14 April 2008 - 12:07 PM
Posted 14 April 2008 - 12:16 PM
Edit: Za vašo varnost je lunina skodelica narejena iz posebnega medicinsko preverjenega silikona, ki ne povzroča alergij. Silikon je pridobljen iz kremena, ki je poznan kot eden najbogatejših mineralov na zemlji.
Zato ne draži sluznice in je uporaben tudi za ženske z občutljivo kožo, nagnjenostjo h glivičnim obolenjem, ekcemom ali alergijam.
http://www.storklja.si/?id=1201
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 14 April 2008 - 12:17 PM

Posted 14 April 2008 - 01:31 PM

Pa gvala vsem za info, super ste

vuelvo a vos,
Posted 14 April 2008 - 01:40 PM
Je katera o tem govorila tudi s svojim ginekologom?
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 14 April 2008 - 01:43 PM
vuelvo a vos,
Posted 14 April 2008 - 01:46 PM

Posted 14 April 2008 - 01:50 PM

vuelvo a vos,
Posted 14 April 2008 - 01:52 PM
Crna, par strani nazaj - v DM stane 31€, v Avstriji pa baje pol manj. Jaz komaj čakam, da to nabavim.

V petek sem bla v Avstriji, kjer ni moč kupiti skodelice za dolgoročno uporabo. Imeli so le Softcup (KLIK) - 6 skodelic za enkratno uporabo po 6 in nekaj €.

Jaz si jo bom tudi verjetno nabavila, a ne ta mesec, ker sem an tankem z denarjem. Tudi preko ene spletne strani jo je mogoče kupit: KLIK Sledanj se imenuje LUNETTE.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 14 April 2008 - 02:38 PM
V petek sem bla v Avstriji, kjer ni moč kupiti skodelice za dolgoročno uporabo. Imeli so le Softcup (KLIK) - 6 skodelic za enkratno uporabo po 6 in nekaj €.

Frčica, bi morala slišat mojo deutsch. Sem bla kar ponosna, kak sem schprechala.

Če jih slučajno vidiš v kaki drugi Bippi, mi javi prosim. V "naši" prodajalka sploh ni mela pojma, o čem govorim.
Eh, sem vedla da je prelepo da bi bilo res

Jaz pa še ne bom nič šprehala, ker se mi zdi da nič ne znam

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users