Jump to content

Photo

Počitniško delo

• Please log in to reply
92 replies to this topic

#61 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 19 June 2008 - 11:38 AM

Verjetno kar na ta zavod Tamala (se mi zdi, da so edini, ki nudijo tole - lahko se pa motim).
  • 0

#62 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 19 June 2008 - 12:33 PM

Joj, men se je pa vse podrlo, ker sem mela že vse zrihtano za eno službo, pol so pa tm ukinl vse poletno delo... Čist smotano, ker bi nujno rabila delat nekje julija. huh.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#63 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16982 posts

Posted 19 June 2008 - 12:46 PM

Tole je pa zanimivo. Mogoče bom pa šla delat ta izpit, nikoli ne veš kdaj pride prav.

Jaz pa sem klicala šefa picerije, kjer sem delala lani poletin in je potrdil delo tudi za letos. Kul. smile.gif
Eve ne se preveč sekirat, sej se vedno najde kako delo.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#64 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 19 June 2008 - 03:18 PM

Jst se pa priporočam, če ma kdo kake veze kje v LJ za kak vrtec oops.gif oops.gif tongue.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#65 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 19 June 2008 - 03:21 PM

Znanka je šla za 2 meseca v Anglijo zdej, kot varuška k eni družini. tam ima vse plačano in še plačajo ji delo smile.gif

Js sm pa z mojmu šihtm ful zadovolna, prejšn tedn sm dobla povišico smile.gif jej biggrin.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#66 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16982 posts

Posted 19 June 2008 - 05:43 PM

ohmy.gif kako ji je pa ratalo samo za 2 meseca dobit? Kaj sem jaz gledla je bilo povsod za pol leta ali celo eno leto. Lucky girl.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#67 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 19 June 2008 - 06:06 PM

nevem, nekje na netu je dubila... mislm da ji plačajo okoli 3 funte na uro ohmy.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#68 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 19 June 2008 - 06:47 PM

Jst sm dubla ponudbo v N Carolina v US. 1500$/4 tedne plus žepnina 250$/teden. Najmanj za dva mesca so rabl.Sam mam maturanca rolleyes.gif .
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#69 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 19 June 2008 - 07:40 PM

Jaz bi takoj kenslala maturanca. Sam pomoje ne bi dolg zdržala, glede na to, da nisem ravno ljubiteljica kričečih stvari, ki jim nekateri rečejo otroci. biggrin.gif
  • 0

#70 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 08 August 2008 - 05:10 PM

Punce, eno vprašanje. Jaz sem zdej vpisana na fax, imam potrjen index in tudi potrdilo o vpisu. A lahko že zdej dobim študentsko napotnico, ali šele oktobra?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#71 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6706 posts

Posted 08 August 2008 - 05:33 PM

Pa sej za zdej rabiš še dijaško, če boš delala poleti... al nimaš statusa dijaka trenutno? Ker pomoje s študentsko lahko začneš šele oktobra, ko se začne študijsko leto 2008/09.
Ne vem, nism čisto sigurna ...
  • 0

#72 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 08 August 2008 - 05:36 PM

Uradno postaneš študentka šele 1.10. Po moje še ne morš, ker bonov še tudi ne morš kupit (vsaj dve damici, ki sta pred tednom dni skušali kupiti bone jih še nista mogli). Najbolje pa, da pokličeš na študentski servis in vprašaš, ker včasih imajo malo drugačna merila. Tel. št. od ŠS Maribor npr. je 02/22 90 900.
  • 0

#73 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 08 August 2008 - 05:39 PM

Torej index in potrdilo o vpisu nista dovolj? Rabim še dijaško izkaznico? Te namreč nimam.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#74 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 08 August 2008 - 05:44 PM

Dijaške izkaznice kot študentka ne boš dobila. Dobila boš študentsko izkaznico. wink.gif

Problem pri tebi ni, da nimaš potrdila o vpisu, problem je, da ti status študenta začne veljati šele 1. oktobra, ko se začne šudijsko leto. Tako da pokliči na študentski servis in povej, da to imaš in če se lahko že prijaviš in delaš kot študentka na napotnice. Mogoče ti bodo že priznali zdaj status, mogoče ti ga ne bodo. Razumeš? Jaz tudi moram po 1. oktobru obnoviti status študenta, ker mi na ŠS velja status le do 30.septembra.
  • 0

#75 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 08 August 2008 - 05:51 PM

Kalypso, lapsus. oops.gif Bom poklicala.
  • 0

#76 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 08 August 2008 - 06:11 PM

Vem. smile.gif Javi kako bo. A statusa dijaka pa nimaš?
  • 0

#77 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 08 August 2008 - 06:16 PM

Ne, statusa dijaka nimam že tri leta. oops.gif Ko sem začela delat gimnazijo po izpitih, mi je bil odvzet.
  • 0

#78 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27431 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 08 August 2008 - 10:04 PM

A lahko nekaj vprašam, upam da ni preveč osebno al kaj? Zakaj pa si delala gimnazijo po izpitih in tisto redno, navadno, normalno, karkoli že? oops.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#79 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 09 August 2008 - 12:43 PM

Dilema, dokler nisi uradno študentka, to pa postaneš, kot je že napisala Kalypso, 1. 10. 2008, nimaš pač statusa študenta in s tem povezanih koristi. Torej če nimaš statusa dijaka ali študenta ne moreš delat prek svoje napotnice (prek tuje sicer lahko, je pa to nelegalno). Lahko pa skleneš zaposlitveno pogodbo z delodajalcev, ampak ti potem država trga višji davek (nekje okoli 20%).
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#80 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 09 August 2008 - 02:48 PM

Ko si dijak, 100% lahko delaš prejo napotnice.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users