Jump to content

Photo

Kaj me na njej najbolj privlači?

• Please log in to reply
163 replies to this topic

#61 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 06 May 2006 - 08:01 PM

Mene grozno privlačijo višji tipi, tak vsaj ene 10-15cm, pa da so zelo suhi... Pri tipih mi je ravno to ful VAV, ker so tako različni od žensk (fizično), taki sloki, ravni, brez oblin ( biggrin.gif ), malce zaraščeni, niso namazani s kilo mejkapa, itd.
Prav tako me privlačijo lepe roke in dolgi prsti. To mi je nekaj najbolj vav za pogledat in za pobožat. Dostikrat si npr. ne morem predstavljat da bi me božal neki tip, s čisto fej rokami (takimi majhnimi debelimi prsti, ali pa s čisto suhimi dlanmi) no go... :cyclopsani: Na splošno me odbijajo barvani lasje, pa nenegovana koža, dlani, usta in obraz.
Ne maram pa ravno tiste ornk poraščenosti po telesu, preveč vleče na gorilo vse skp... ermm.gif Pa takoj povežem z agresivnostjo in neprijetnimi telesnimi vonji... Malo sfaljeno, samo imam pač neke take hecne predstave v glavi...
Dolgolasci so mi grozno fajn,pa tudi kratkolasci, samo onih z kilami gela res ne maram.

Za za žensko mi je pomembno, da pali tudi brez mejkapa.Groza me je onih babiščet, ki brez mejkapa izgedajo kot ožete cunje... brrr...In takih ni malo...
+ Ne prenašam umetnih deklet: solarij, lasni podaljški, umetni nohti, push upi so out.
Tudi joške so mi najlepše nekje srednje, čvrste. Pa lepe oči so mi ful vav.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#62 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 06 May 2006 - 08:08 PM

[quote=Jenna].
Meni so pri ženskah ful seksi rahlo 'hropeči', nizki glasovi (lajk Peta Wilson, Demi Moore).
Ne prenesem cvilečih pičkurin. biggrin.gif

.

Jo če boš ti mene slišala ti bo bobenček počil biggrin.gif
  • 0

#63 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 06 May 2006 - 08:10 PM

[quote=crna]Mene grozno privlačijo višji tipi, tak vsaj ene 10-15cm, pa da so zelo suhi... Pri tipih mi je ravno to ful VAV, ker so tako različni od žensk (fizično), taki sloki, ravni, brez oblin ( biggrin.gif )

mene isto. ampak, jasno, niso mi pa zdej vsi visoki pa suhi všeč in najde se tut kak, ki nima glih 195 in mi je všeč. biggrin.gif

Za za žensko mi je pomembno, da pali tudi brez mejkapa.Groza me je onih babiščet, ki brez mejkapa izgedajo kot ožete cunje... brrr...In takih ni malo...
+ Ne prenašam umetnih deklet: solarij, lasni podaljški, umetni nohti, push upi so out.
Tudi joške so mi najlepše nekje srednje, čvrste. Pa lepe oči so mi ful vav.

še en podpis. čeprav joški so mi najbolj všeč v minimalnih količinah. biggrin.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#64 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 06 May 2006 - 08:20 PM

Normalno, da se najdejo tudi izjeme, hočem samo reč, da hitreje vržem oči po nekom, ki ustreza "kriterijem", kot pa po nekom, ki ne.
Joški pa tko, nekaj jih mora bit, me čist privlačijo, samo ne maram onih res prevelikih... Nanje pa verjetno bolj tipi padajo wink.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#65 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 06 May 2006 - 08:28 PM

[quote=Jenna].
Meni so pri ženskah ful seksi rahlo 'hropeči', nizki glasovi (lajk Peta Wilson, Demi Moore).

.
Akhm... oops.gif :clown:
  • 0

#66 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 06 May 2006 - 08:35 PM

Jst organsko ne prenašam cmeravega glasu. Oni taki glas, ko se nekdo nekaj nonstop pritožuje, adijo. Pa pri tipih glas a la David Beckham, tak en čevapski glas... Me je res razočaral, ko sem ga prvič slišala, adijo nr.2...
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#67 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 May 2006 - 11:47 PM

QUOTE(Jinadaze)
QUOTE(Jenna)
.

Akhm... oops.gif :clown:

Ej..... IPB Image
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#68 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 07 May 2006 - 12:30 AM

QUOTE(crna)
Jst organsko ne prenašam cmeravega glasu. Oni taki glas, ko se nekdo nekaj nonstop pritožuje, adijo. Pa pri tipih glas a la David Beckham, tak en čevapski glas... Me je res razočaral, ko sem ga prvič slišala, adijo nr.2...

:thumright:

no mene nasploh odbija, če ima tip (ali ženska) čuden glas... pri ženskah so to največkrat taki piskajoči toni, ki se jih sproducira, lahko včasih samo ob določenih trenutkih, npr. kakšen "o, živjo!" ali kaj drugega od posebnih čustvih veselja, navdušenja ipd. Res kriza!

Drugač ima pa tud bodoči tast kriminalen glas... ne vem tak mal hreščeč, na trenutke ne zveni niti kot moški glas ampak neki čudno nedoločljivga (v glavnem vse prej kot kakšen bas). Na dneve, ko nisem glih najboljš volje, mi njegov glas strašno najeda rolleyes.gif biggrin.gif Res čudno, da noben še tega ni opazil, al sem pa jst tolk "občutljiva" na to kakšen glas ima kdo
biggrin.gif
  • 0
Posted Image

#69 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 07 May 2006 - 09:33 AM

meni so pa všeč atraktivni tipi,taki ki iztopajo iz množice,nimam rada šminkerjev,kravatašev in nekih ala maminih tipov......Skratka full težko da kak tip pritegne mojo pozornost!na prste ene roke lahko preštejem koliko mi jih je všeč,recimo v temi Tipi ne vem če so mi vse skupaj 3všeč
pomembna mi je tudi višina, vsekakor nad 185, pa med prvim pogledam tudi čevlje, aja pa na avte imam tudi pik v smislu če ma kaki wannabe športni avto po možnosti z lučkami v sekundi odpade! Blljek
  • 0

#70 cedevita

cedevita

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3157 posts

Posted 07 May 2006 - 09:42 AM

QUOTE(TiTa)
meni so pa všeč atraktivni tipi,taki ki iztopajo iz množice,nimam rada šminkerjev,kravatašev in nekih ala maminih tipov......Skratka full težko da kak tip pritegne mojo pozornost!na prste ene roke lahko preštejem koliko mi jih je všeč,recimo v temi Tipi ne vem če so mi vse skupaj 3všeč
pomembna mi je tudi višina, vsekakor nad 185, pa med prvim pogledam tudi čevlje, aja pa na avte imam tudi pik v smislu če ma kaki wannabe športni avto po možnosti z lučkami v sekundi odpade! Blljek

Lol ja ne, športni avti z lučkami pa z onim, ki ful brni...kmet!!! biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
God invented man because Eve's vibrator ran out of batteries.

#71 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 07 May 2006 - 10:28 AM

QUOTE(TiTa)

Hehe, zame velja nekako isto.. biggrin.gif
ko smo kje s prijateljicami in komentirajo kakega tipa, se jaz skoraj nikoli ne strinjam, men tko na prvi pogled skor nobeden ne potegne, ker se mi zdijo vsi nekak isti - al tisti kravatarji, kot si rekla alpa obični "ulični tipi"...

nasploh me na prvi pogled skoraj nihče ne pritegne...
  • 0

#72 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27337 posts

Posted 07 May 2006 - 10:39 AM

Enako!

sploh me ponavad ne pritegnejo niti tipi ki veljajo za "najboljše" in sm tud med slavnimi ful zbirčna wink.gif . Je pa ravn moj tip en tistih k je biu zmer kao neki popular ermm.gif in ravn zato sm ga precej dolg zavračala... Enostavn se mi je zdel d ta njegov look nekak ne paše skup s tem d bi biu še tak karakter k u resnici je, mislila sm d se pretvarja.
  • 0

#73 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 07 May 2006 - 11:39 AM

QUOTE(_M_)
QUOTE(TiTa)

Hehe, zame velja nekako isto.. biggrin.gif
ko smo kje s prijateljicami in komentirajo kakega tipa, se jaz skoraj nikoli ne strinjam, men tko na prvi pogled skor nobeden ne potegne, ker se mi zdijo vsi nekak isti - al tisti kravatarji, kot si rekla alpa obični \"ulični tipi\"...

nasploh me na prvi pogled skoraj nihče ne pritegne...

jaz sem pa resnično preveč izbirčna, da bi me kdo dejansko na prvi pogled močno privlačil. biggrin.gif včeraj, ko sva s prijateljem sedela zunaj pri romeu, sem full gledala folk, ki je hitel mimo in komentirala. moji komentarji so zmeri kaj v stilu: 'všeč bi mi bil, če bi mel drugačno frizuro', 'ta ma prevelke joške', 'mal bi blo treba shujšat, pa bi šlo' ... rolleyes.gif biggrin.gif pa full me moti, če je folk neokusno oblečen in hoče s faljenimi barvnimi odtenki sam pozornost zbujat. bruh. prijatelj je pa reku, da se meni že po grimasah na ksihtu vidi, kaj in kako bom komentirala. biggrin.gif dejansko mam full močno govorico telesa in mam rada ljudi, ki so mi v tem podobni.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#74 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 07 May 2006 - 12:14 PM

jz tud padam na višje ...opis mojga izbranga trenutno (oz. 5 mescev že) je:
-186 cm
-suh,a ma tko lih lepo mal mišič
-ful lepa malo temnejša polt po celem telesu
-lušne rjave učke
-ful zapeljive ustnce,ka bi ga dele kušnla ...njami
-take velke roke ,dalše prste
-lepe zobke

popoln je .. oops.gif
  • 0

#75 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 07 May 2006 - 12:26 PM

Jst sm mal zmedena okrog te teme blink.gif biggrin.gif
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#76 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 07 May 2006 - 12:27 PM

Jap, malo smo zgrešili ... vprašanje je, kaj me na NJEJ najbolj privlači. biggrin.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#77 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 07 May 2006 - 12:34 PM

[quote=Špela]jaz sem pa resnično preveč izbirčna, da bi me kdo dejansko na prvi pogled močno privlačil.

aha

moji komentarji so zmeri kaj v stilu: 'všeč bi mi bil, če bi mel drugačno frizuro', 'ta ma prevelke joške', 'mal bi blo treba shujšat, pa bi šlo' ... rolleyes.gif biggrin.gif

zmeraj me kdo ruka, češ naj se zadržim opazk, sam meni je tko luštno biggrin.gif

pa full me moti, če je folk neokusno oblečen in hoče s faljenimi barvnimi odtenki sam pozornost zbujat. bruh.

biggrin.gif

dejansko mam full močno govorico telesa in mam rada ljudi, ki so mi v tem podobni.

oh, kaj naj rečem, medve bi se dobro ujele biggrin.gif

se opravičujem, če barve niso druge, vendar ko nekaj označim se vse sfiži, zato sem raje podčrtala
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#78 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 07 May 2006 - 12:48 PM

Jaz se pa potem z vama totalno ne bi zastopla. biggrin.gif Resnično mrzim folk, ki imajo vedno neki za sikat glede drugih, ne maram takih, ki kar naprej ocenjujejo ... jaz ful nisem taka. Ustvarim si neko mnenje, ampak gre bolj za celoto ... torej celostna zunanjost (urejenost) in karakter, ki je pri meni res poglaviten. V malenkosti se ne zapikujm ker se mi zdi to nesmiselna poraba časa, niti me to premerjanje ljudi ne zabava ... edino, če kaj resnično izstopa.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#79 cedevita

cedevita

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3157 posts

Posted 07 May 2006 - 12:59 PM

QUOTE(DiLeMa)
Jaz se pa potem z vama totalno ne bi zastopla. biggrin.gif Resnično mrzim folk, ki imajo vedno neki za sikat glede drugih, ne maram takih, ki kar naprej ocenjujejo ... jaz ful nisem taka. Ustvarim si neko mnenje, ampak gre bolj za celoto ... torej celostna zunanjost (urejenost) in karakter, ki je pri meni res poglaviten. V malenkosti se ne zapikujm ker se mi zdi to nesmiselna poraba časa, niti me to premerjanje ljudi ne zabava ... edino, če kaj resnično izstopa.

Se strinjam...nikoli ne označim človeka ko ga prvič vidim...delno že, ampak pomemben mi je karakter
  • 0
God invented man because Eve's vibrator ran out of batteries.

#80 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 07 May 2006 - 01:24 PM

Na ženskah so mi definitivno všeč lepi in po možnosti dolgi lasje. Kratki lasje mi ne palijo.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users