Jump to content

Photo

Katerih jedi izrazito ne marate?

• Please log in to reply
876 replies to this topic

#61 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 07 September 2005 - 02:13 PM

Jaz ga tut obožujem Njami biggrin.gif .
  • 0
Viens, reste ici!

#62 Elise

Elise

sramežljivec

• Člani
  • 40 posts

Posted 08 September 2005 - 10:40 AM

Uh, veliko stvari ne maram. biggrin.gif

Od mesa jem pusto belo meso pa karkoli iz mletega mesa (polpetki so mi sploh njami). Večine salam tudi ne maram, tisto kar pa že jem, mora biti v sendviču v res minimalnih količinah.
Od zelenjave ne maram fižola in svežega paradižnika. Solate imam rada, ampak ne sme biti notri kuhana krompirja. To mi je pa bljak.
Goveje juhe tudi ne jem, pa razne enoločnice in podobne čorbe mi tudi niso preveč všeč.
Pa rozin v čimerkoli ne jem.

Od sadja ne maram rumenih, sladkih, kašastih jabolk. Prezrelih breskev tudi ne jem, morajo biti še trde, da se nič ne cedi od njih.

Od začimb ne maram kumine, vsaj cele ne. Minimalne količine mlete kumine so sprejemljive.

Od pijače ne maram kave, vseh vrst gaziranih pijač, za sokove mi tudi ni najbolj( pijem recimo 100% naraven jagodni, marelični ali ananasov sok), piva tudi ne maram. Za gašenje žeje pa pride v poštev samo voda, ampak ne sme biti premrzla. Mrzle pijače lahko pijem jaz samo počasi, po požirkih, kozarec vode pa spijem vedno na dušek.
  • 0

#63 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 08 September 2005 - 10:58 AM

QUOTE(Elise)
Od sadja ne maram rumenih, sladkih, kašastih jabolk. Prezrelih breskev tudi ne jem, morajo biti še trde, da se nič ne cedi od njih.

Od začimb ne maram kumine, vsaj cele ne. Minimalne količine mlete kumine so sprejemljive.

To je pa men tud ful ogabno. Tista ful mehka kašasta jabolka ... fuuuj. biggrin.gif Jem samo tiste ful trde in po možnosti fajn kisle ... njami. wink.gif

Na tole se pa tudi nisem spomnila ... absolutno sovražim kumino ... že en majhen delček me ful sili na bruhanje. Njabolj sovražim ko mi je ena stara gospa ko sm bla mala vedno ful vsiljevala neke ogabne kekse, ki so bli ful na debelo posuti s kumino. Vem da mi je šlo dobesedno na jok vedno ko sej to gospo zagledala ker sem vedla kaj bo. biggrin.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#64 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 08 September 2005 - 01:09 PM

QUOTE(DiLeMa)
Njabolj sovražim ko mi je ena stara gospa ko sm bla mala vedno ful vsiljevala neke ogabne kekse, ki so bli ful na debelo posuti s kumino. Vem da mi je šlo dobesedno na jok vedno ko sej to gospo zagledala ker sem vedla kaj bo. biggrin.gif

Te keksi so janeževi upognjenci in na njih ni kumina, ampak janež. Je pa ful podobna zadeva, samo ima kumina izrazito bolj močen okus.
Enako kot pri tebi tud mene ze majhen delcek sili na bruhanje. :confused3: V enem kao polnozrnatem črnem kruhu je blo to notr. Jst kruhek ful veselo zagrizem, pol se mi je pa skor obrnl. wink.gif laugh.gif

• 0
Posted Image

#65 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 08 September 2005 - 10:22 PM

ne maram 'nitk' v stročjem fižolu... jak :tongue6:
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#66 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 08 September 2005 - 10:27 PM

QUOTE(Elise)
( pijem recimo 100% naraven jagodni, marelični ali ananasov sok)

elise,kje najdeš 100% jagodni sok in 100% marelični sok?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#67 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 08 September 2005 - 10:35 PM

QUOTE(URŠKA)
ne maram 'nitk' v stročjem fižolu... jak :tongue6:

enako biggrin.gif sploh se nisem spomnila, ker drugac mi je pa fizol dober. Tist svetel fizol je dober (stroki), medtem ko ima zelen take ful trdovratne nitke in ful motjo
  • 0
Posted Image

#68 Elise

Elise

sramežljivec

• Člani
  • 40 posts

Posted 09 September 2005 - 04:27 PM

QUOTE(rea)
QUOTE(Elise)
( pijem recimo 100% naraven jagodni, marelični ali ananasov sok)

elise,kje najdeš 100% jagodni sok in 100% marelični sok?

hm, mogoče pa tisto kar jaz mislim sploh ni 100% ohmy.gif oz. verjetno ni, če si sadja sam ne speštaš v sok smile.gif laugh.gif
se nisem pa nikoli zelo poglabljala v sokove, ker ga pijem mogoče enkrat na mesec, no vsekakor pa mora biti čimbolj naraven in gost

Jem samo tiste ful trde in po možnosti fajn kisle ... njami.

mmm, taki so najboljši tongue.gif
  • 0

#69 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 14 September 2005 - 10:59 AM

Totalno sovražim sir Ementaler (on z vlkimi luknjami) še bolj pa se mi obrača želodec ob onem kupljenem parmezanu iz vrečke, ki je tak kot en suh prah. ermm.gif

Parmezan mora bit pravi, tisti v kosu da si ga sam naribaš. biggrin.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#70 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 14 September 2005 - 11:17 AM

QUOTE(DiLeMa)
Totalno sovražim sir Ementaler (on z vlkimi luknjami)

Ementaler je tud men nagnusen, ne morem ga niti pogoltnit. Se zgodi, da se kje na obisku med narezek pritihotapi tud ta sir (pa na koscku, ki ga vzames ravno ni lukenj, da bi ga prepoznal evil.gif )... jst ga moram ven pljunit. Vljudnost gor al dol laugh.gif
  • 0
Posted Image

#71 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 14 September 2005 - 12:01 PM

QUOTE(DiLeMa)
Totalno sovražim sir Ementaler (on z vlkimi luknjami) še bolj pa se mi obrača želodec ob onem kupljenem parmezanu iz vrečke, ki je tak kot en suh prah. ermm.gif Parmezan mora bit pravi, tisti v kosu da si ga sam naribaš. biggrin.gif

hihihihihi biggrin.gif
men je pa tooook dobrrrrr,da ga kr samga jem
elise....ja,sj zato me čudi,ker zaenkrat sm vidla 100%sokove ananas,jabolko,pomaranča.... marelico in jagodo pa res še ne.Če kera ve,al pa bo vidla,nej plis pove,hvala tongue.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#72 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 September 2005 - 02:52 PM

QUOTE(rea)
QUOTE(DiLeMa)
Totalno sovražim sir Ementaler (on z vlkimi luknjami) še bolj pa se mi obrača želodec ob onem kupljenem parmezanu iz vrečke, ki je tak kot en suh prah. ermm.gif

Parmezan mora bit pravi, tisti v kosu da si ga sam naribaš. biggrin.gif

hihihihihi biggrin.gif
men je pa tooook dobrrrrr,da ga kr samga jem

Jaz tudi! biggrin.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#73 keya

keya

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 333 posts
  • Interests:marskej... :P predvsem pa turizm pa potovanja :))

Posted 14 September 2005 - 03:59 PM

mesa smile.gif
  • 0

#74 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 14 September 2005 - 08:51 PM

aja, ko ze govorimo o sirih... gorgonzola BLJAH :shaking:
  • 0
Posted Image

#75 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 14 September 2005 - 08:59 PM

[quote=Tanjci]aja, ko ze govorimo o sirih... gorgonzola BLJAH :shaking:

se ne bi mogla bolj strinjat ...
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#76 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 September 2005 - 09:01 PM

[quote=Špela][quote=Tanjci]aja, ko ze govorimo o sirih... gorgonzola BLJAH :shaking:
se ne bi mogla bolj strinjat ...
Spet: jaz tudi! Pa sem sicer ljubiteljica smrdljivih sirov.....
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#77 amy

amy

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 157 posts

Posted 14 September 2005 - 09:27 PM

hm... škampi, vampi, krvavice, pečenice, hrenovke in podobno... blajk!!!!!!!!! :puke:
  • 0
Življenje je risanje, brez radiranja.

#78 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 14 September 2005 - 09:37 PM

alpa laščan! ta tut smrdi k sto vragov...men je enkrat fant reku da to smrdi po bosanskih nogah...pol se pa vsakic na to spomnem in se mi obraca zelodc!
  • 0

#79 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 14 September 2005 - 09:40 PM

aja!!
kwa je res zanc...to so baje ucasih jedl..špeharca se rece...potica kao..
smo bli zadnic tm na eni zurki...pa sm si toook neki sladkega zazelela...sm mislna mm m mm m m potica z rozinami! zihr da so ble rozine ja! ugriznla pa neki slanga spehastga notr, plunla vn, me je minila hrana v sekundi..bi clovk mislu da je potica sladka ne pa slana!
  • 0

#80 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 September 2005 - 09:49 PM

QUOTE(lejck)
aja!!
kwa je res zanc...to so baje ucasih jedl..špeharca se rece...potica kao..
smo bli zadnic tm na eni zurki...pa sm si toook neki sladkega zazelela...sm mislna mm m mm m m potica z rozinami! zihr da so ble rozine ja! ugriznla pa neki slanga spehastga notr, plunla vn, me je minila hrana v sekundi..bi clovk mislu da je potica sladka ne pa slana!

HAHAHAHA!
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users