MATURA
Posted 31 May 2006 - 07:27 AM
Posted 31 May 2006 - 08:58 AM
dečve, kar pogumno!
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 31 May 2006 - 09:22 AM
Jaz sem imela fiziko in nisem imela pojma - več kot pol je bilo narobe in sem dobila 4. Tako da se ti predmeti bolj splačajo kot kakšne sociologije.
sj zato pa sm uzela kemijo in fiziko...
fora je še v tem, da sm čisti naravoslovc in mi družboslovje nikakor ne leži- psihologija, sociologija... hm, nein danke
jutr pišemo matematiko- js mam še višji nivo in me že pošteno skrbi, če bom sploh prišla čez celo snov... sj več kot polovico že znam, sam kaj k morm za višji nivo znat take podrobnosti da dol padeš.... no vsaj rada se učim matematiko
ma sj bo- še vsakič je blo
Posted 31 May 2006 - 01:31 PM
skratka, na maturi mam kemijo in fiziko
kaj maš pa ti?
jz mam pa špa pa bio. lih dons smo mel špa, pa j kr šlo. bio me bl skrbi, res je naaaaaaaaajveč snovi. aja, mat pa še nč ne znam
Posted 31 May 2006 - 02:28 PM
Posted 31 May 2006 - 08:05 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 31 May 2006 - 08:08 PM
Word, kar nekaj je bilo.
Oh, pa zamudila sem na ustno Latinščino, kar ene pol ure, pa so eno pred mano spustil in sem bila za njo na vrsti. Fju.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 31 May 2006 - 09:01 PM
To sm mela jest. Sej so me res vsi mal čudno pogledal, ko sem jim povedala, kaj imam na maturi, hehehe
Posted 31 May 2006 - 09:15 PM
Ustni ja... Jaz sem bila povsod prva na vrsti. In takrat sem lahko samo ugibala ali so vprašanja pomešana ali pa lepo zložena po vrsti. Tam en peti ali šesti sošolec pa je že vedel kako je.
Posted 01 June 2006 - 03:37 PM
kr neki
zdej pa kemija, k jo jutr pišemo
(se sam men zdi, al js ful jamram????)
Posted 01 June 2006 - 05:42 PM
jah matematka je bla res lahka, sam jz sm ena taka zmeda, da sm za vse naloge izumla ene nove načine reševanja. sj rešila sm vse, sam kr z enimi čudnimi postopki.
jz mam pa zj maw pavze...bio je šele v tork. nene, danes ne bo nič učenja
Posted 05 June 2006 - 12:12 PM
Bom pa danes in jutri naredila nočno in upam ,da se v dveh dneh oziroma nočeh naučim za pozitivno...kaj pravite??
A se kateri vsaj malček sanja, iz katerih snovi naj bi bila vprašanja?? Vsaj približno...da vem kaj se bolje naučit!??
Posted 08 June 2006 - 09:57 AM
Neznanci so Državnemu izpitnemu centru ukradli vprašalnike za letošnjo maturo za psihologijo in nemški jezik.
Včeraj so neznanci v uredništvo ljubljanskega časnika Dnevnik po pošti poslali kuverto, v kateri sta bila izvoda izpitnih vprašanj za maturo iz predmetov psihologije in nemškega jezika.
Čeprav naj bi imeli na Državnem izpitnem centru pripravljenih več različic izpitnih vprašanj za posamezne predmete in načelno le majhen krog oseb ve, katera izpitna pola bo izbrana, pa se je pokazalo, da strogo varovane skrivnosti vendarle niso tako zelo tajne.
Na DIC-u so namreč ugotovili, da so neznanci za oba predmeta "sunili" prave izpitne pole. Na kopijah izpitnih vprašalnikov so po pisanju Dnevnika razvidni žigi knjižnice na idrijski gimnaziji, vendar tam o ukradenih maturitetnih polah ne vedo nič. Domnevajo celo, da naj bi bili žigi ponarejeni.
"Zenkrat ne moremo govoriti o podrobnostih, ker se še moramo uskladiti s kriminalisti," je za 24ur povedala tiskovna predstavniica DIC Tjaša Rajič. Prav tako še ni jasno, kaj se bo zgodilo z letošnjo maturo iz psihologije, ki so jo dijaki že pisali v sredo.
V petek bodo dijaki pisali maturo iz nemščine, vendar na izpitnem centru zagotavljajo, da bodo storili vse za pravočasno pripravo drugih vprašanj. "Rezervna različica za nemški jezik je v pripravi," je povedala Rajičeva.
Maturitetni tiskarji, ki tiskajo maturitnetne pole v varovani tiskarni državnega izpitnega centra, so po navedbah tiskovne predstavnice delali celo noč, da bi za maturo iz nemščine pravočasno pripravili rezervno različico izpitnih vprašanj.
Vir: Pop tv
http://24ur.com/nasl...rticle_comments
Posted 08 June 2006 - 10:53 AM
Posted 08 June 2006 - 01:00 PM
Ukradli najstrožje varovano skrivnost: maturanti se bodo morda ponovno potili
http://www.dnevnik.s...k.asp?id=183752
Posted 08 June 2006 - 02:42 PM
Posted 08 June 2006 - 03:06 PM
Posted 19 June 2006 - 06:33 PM
Posted 19 June 2006 - 06:50 PM
še ustne mamo!
js sm dans glih mela ustnega iz slovenščine in je šlo
(glih to sm si nazadnje pogledala, pa še rekla sm, da bom to izžrebala pa še res je blo)
čaka me še angleščina in matematika- to bo še zanimivo in žalostno
Posted 24 June 2006 - 01:08 PM
v četrtek sm mela zadnjo ustno maturo matematiko in je še kr šlo...
vtis s celotne mature:
hja... pisno- slova šla, mata tko tko, angleščina porazno, kemija niti ne, fizika kr dobr
ustno- slova ful dobr, matematika tud šlo, angleščina ful dobr
no to je moje poročilo...
ne morem rečt, da ni blo stresno... najhujš je blo tko zadn dan, k sm vedno mela še tko ful za predelat in sm se kr dolg mogla učit...
po vsakem pisnem pa sm bla tud ful potrta, ker sm pričakovala, da bom več znala (sj veste, tist feeling da maš kej pojma je manjkal, oz. da sm kej znala)...
rezultate bomo pa zvedel 17.7... tako da vam bom poročala, kok me je občutek varal/ne varal ;9
kako pa je šlo še kej ostalim maturantom/maturantkam na tem forumu (mala, sahara, mačkica 27....)
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users