MAC
Posted 21 October 2007 - 09:41 AM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 21 October 2007 - 09:52 AM
Ma vse njihovo je kvalitetno. Imaš prav, glede na to kvaliteto, res niso predrage stvari. Razen morda čopiči.
Posted 21 October 2007 - 09:58 AM
Posted 21 October 2007 - 09:59 AM
vuelvo a vos,
Posted 21 October 2007 - 10:03 AM

Potem je res boljše vzet s škatlico.
Jaz si pa ne morem predstavljat, da bi se dobro namazala z enim čopičem. Ker rabim vsaj 4 različne oblike, da je res lepo namazano.

Je pa res, da so tudi noname čopiči dobri. Jaz imam enega navadnega od Mullerja, pa sem fuul navdušena.
Posted 21 October 2007 - 10:36 AM

Še neki, tle pri blushih je Sheertone, Satin in Matte in jst sploh ne vidim nobene razlike ... torej razsvetlite me, kje je razlika?

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha
Posted 21 October 2007 - 12:00 PM
A katera ve, če v Siersbergu Marionnaud ima Mac izdelke?
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 21 October 2007 - 12:05 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 21 October 2007 - 12:07 PM

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 21 October 2007 - 12:07 PM
Še neki, tle pri blushih je Sheertone, Satin in Matte in jst sploh ne vidim nobene razlike ... torej razsvetlite me, kje je razlika?

Sheertone - dobesedno pomeni prosojen, gre pa za blusher ki je recimo temu polprekriven, toliko da le nežno obarva, čezenj se pa denimo še vedno vidijo kake morebitne kožne nepravilnosti
Satin bi bil svetlikajoč kot saten ki ima tudi lesk, verjetno z mikro bleščicami, da bolj tak zdrav videz kože, pa povdari ličnice (sijoči deli so bolj v ospredju kot mat)
Matte - matirajoč, brez bleščic
vuelvo a vos,
Posted 21 October 2007 - 12:19 PM
Frcica kdaj gres tja?Jaz grem tud ponedeljek!!!

Posted 21 October 2007 - 12:24 PM

Aja, hvala za info
Posted 21 October 2007 - 12:30 PM

Posted 21 October 2007 - 12:33 PM

Posted 21 October 2007 - 12:41 PM
Ja, na oci.Saj, se ne mislis kupit se ne pomeni, da ne smes kaj probat.Mene so sminke zanimive in blushi.Make-upa ne uporabljam.V glavnem, jaz mam ogromno rdeco torbico.

Posted 21 October 2007 - 12:57 PM

Posted 21 October 2007 - 12:58 PM

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha
Posted 21 October 2007 - 05:01 PM
Posted 21 October 2007 - 05:04 PM

Frčica, najlepša hvala!

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 21 October 2007 - 07:34 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users