Pol lahko tudi žlico ali pa zajemalko uporabiš!
Česa pri seksu ne marate?
Posted 01 August 2007 - 02:01 PM
Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.
Posted 01 August 2007 - 02:02 PM
Noži so ostri...sej ne rabiš urezat, da čutiš ostrino
Posted 01 August 2007 - 02:02 PM
drgač pa ne maram analnega seksa, ne maram enoličnosti, ne maram nabijanja brez filinga, ne maram da mi postla škriple
Noži... zanimivo se sliš, nism še probala. drgač sm pa jz tut bl nerodna, tko da nevem če bo kej s tega...
Posted 01 August 2007 - 02:08 PM
Hahaha, good one.
Posted 01 August 2007 - 02:16 PM
Posted 01 August 2007 - 03:51 PM
Posted 01 August 2007 - 10:03 PM
Nevarnost... bližina smrti... rajcig...
evo saj v tem je glih finta
mene tudi rajca to, to da si na robu.....ampak mene ne noži, ampak sem imela enega ki je mel pištolo, pa sem full vedno norela naj mi med sexom jo da v usta al na glavo, ampak ni hoto
Posted 01 August 2007 - 10:09 PM
pa itak ni hoto
Posted 01 August 2007 - 10:10 PM
Eh, prazna pištola je pa čist brezveze.
Tudi nož mora biti še posebej nabrušen pred podvigi.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 01 August 2007 - 10:12 PM
Posted 01 August 2007 - 10:23 PM
Jenna, najprej pišeš 'vsakemu svoj' potem pa daješ kometarje v smislu, da so vsi, ki ne prakticirajo nožev, so amaterji.
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.
Posted 01 August 2007 - 10:34 PM
Posted 01 August 2007 - 10:45 PM
Kaj pa delate z noži v postelji? A se božate z njimi...? Me čist resno zanima
Ne ravno božamo ...
Par zarez, čisto rahlih, na zgornjem delu rame ... da tipu spolzi kri po prsih ... potem pa jaz to čisto počasi poližem ... ali pa on mene po trebuhu ... ok, moram nehat
Sem bila še sama presenečena, ko sem odkrila svoje rahlo vampirske fetiše. Nisem za kako mesarsko klanje ali tepež ali karkoli podobno nasilnega. Ampak kri me pa tako rajca, da čist popizdim zraven.
Posted 01 August 2007 - 10:48 PM
Posted 02 August 2007 - 12:16 AM
Pomoje bi mi ratalo slabo, pa bi blo konec fešte. Poleg tega da sovražim kakršnakoli orožja.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 02 August 2007 - 07:40 AM
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 02 August 2007 - 08:18 AM
Posted 02 August 2007 - 08:29 AM