Obstaja možnost, da sem noseča?
Posted 18 October 2007 - 05:49 PM
Posted 18 October 2007 - 06:34 PM
Posted 18 October 2007 - 06:35 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 18 October 2007 - 06:51 PM

Jaz sem to prakticirala 1 leto, pa tudi nisem nič živčarila. Je bolj fant.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 18 October 2007 - 06:56 PM
Ampak to še nič ne pomeni.
Posted 18 October 2007 - 06:58 PM
Itak. Kot sem že rekla - morda imamo zgolj negostoljubne lule al pa oni počasne plavalce.
Al pa smo res tak pazljivi.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 18 October 2007 - 07:04 PM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 18 October 2007 - 07:10 PM
Mene bi bilo pa strah, če bi samo pazila. Kako pa sploh to izvedeta? A slediš temu, kdaj imaš ovulacijo, ali samo on pazi, da mu ne pride vate?
Pred leti mi je prijateljica povedala, da obstaja en fajn test za ovulacijo oz. plodnost, ki se ga dobi v Avstriji. Samo dokupiš neke palčke, ki jih zjutraj pomočiš v urin, potem pa vstaviš v nek aparatek in ti pokaže, ali imaš plodne ali neplodne dneve. Vem, da pri nas tudi nekaj takšnega obstaja, ampak samo za enkratno uporabo, če se ne motim (zadnjič sem slučajno videla v Muellerju). A katera uporablja tisto avstijsko varianto? Me prav mika, glede na to, da ne jem tabletk in da so ves čas v igri kondomi.

Edit: Tudi sama sem enkrat vzela te tako imenovane jutranje tabletke (dala mi jih je splošna zdravnica), ko še nekako nisem vedela, da jih niti ne smem jemati. Tako mi je bilo slabo, da se tudi premikati nisem mogla, bruhala sem ko vidra in se skoraj en teden nisem spravila k sebi. Obup.

mene tudi zanima, kako to izvajate

pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 18 October 2007 - 07:18 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 18 October 2007 - 07:21 PM
Mene bi bilo pa strah, če bi samo pazila. Kako pa sploh to izvedeta? A slediš temu, kdaj imaš ovulacijo, ali samo on pazi, da mu ne pride vate?
Ja, oboje. Takrat ko sem ziher, da ne morem zanosit (nekaj dni pred in po menstruaciji), normalno seksava, drugač pa pazi, da mu ne pride vame. Jaz ko sem se enkrat malo poglobila v zadevo, sem ugotovila, da vedno več parov ne more zanosit, velika večina pa se jih 'matra' mesece. Tak da tisti predizlivi in pa kake variante ko poči kondom, tud niso tako zelo rizični. Normalno, da je vse mogoče in nič ni 100%, ampak se mi zdi, da se je za otroka kljub temu treba malo bolj potrudit.
Posted 18 October 2007 - 08:01 PM
Midva sva zgolj pazila, da mu notri ni prišlo.
Posted 18 October 2007 - 08:02 PM
Posted 18 October 2007 - 08:46 PM
Posted 18 October 2007 - 08:51 PM
Posted 18 October 2007 - 08:52 PM

Mene tud zanimajo tiste palčke??

The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 18 October 2007 - 08:52 PM
Posted 18 October 2007 - 08:55 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 18 October 2007 - 08:57 PM
potem rajši seksam s kondomom.
Ja pol si pa za druge užitke prikrajšan. Mi je full bolj fajn občutek brez gume, isto njemu. Tisto me ne moti, če ga da prej ven, ker itak ponavad meni prej pride - ponavad lih par sekund pred njim. Tok da men je to čist kul.
Ja Frčica, dej se pozanimaj malo pa sporoči!

The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 18 October 2007 - 11:12 PM
Kje točno pa se kupi te palčke? V lekarni? Lahko se pozanimam ko grem v avstrijo v soboto pa vam sporočim ceno, itd
Ja, baje se oboje dobi v lekarni - tester in palčke, ki jih potem samo dokupiš, ko ti jih zmanjka. Zadeva je pa bela drugače, zgleda kot en etui. Prav lušen je na pogled. Vem pa, da pokaže rizične dneve (glede na količino enega hormona v urinu, kar je verjetno kar dober pokazatelj, a ne) tudi za nekaj dni pred ovulacijo, tako da se potem lahko v tistih dnevih zaščitiš s kondomom. Ostale dni pa lahko lepo brez. Skratka, moja prijateljica nikoli ni jemala tabletk, uporabljala je tale test in nikoli ni zanosila, čeprav je seksala vsak dan.

Po mojem je tale tester, ki se ga dobi v Avstriji, podoben temu. Na žalost se pri nas dobi samo Clearblue za ugotavljanje nosečnosti, ne pa tudi za spremljanje ovulacije.
Posted 18 October 2007 - 11:16 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users