Jump to content

Photo

Obstaja možnost, da sem noseča?

• Please log in to reply
180 replies to this topic

#61 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 18 October 2007 - 05:49 PM

jaz si sploh ne predstavljam da ne bi jemala tabletk! Milsim vem da nekaj časa nisem in je bal panika vsak mesec, pa sproščena nisem bila nikoli........Ona varijanta "pazimo" je pa meni nič drugega kot delam otroka
  • 0

#62 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 18 October 2007 - 06:34 PM

Se kar podpišem. Tipom tk ni za za zaupat, to mormo me ženske pazit.
  • 0

#63 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 18 October 2007 - 06:35 PM

Jaz sem enkrat (isto še preden sem izvedela, da so mi prepovedane) vzela tabletke po - ko nama je kondom ostal v moji lulici - in ne pomnim nikakršnih stranskih učinkov. Tudi jaz prakticiram TiTino delanje otroka laugh.gif pa me nič ne grabijo živci vsak mesec.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#64 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 October 2007 - 06:51 PM

QUOTE(Špela @ 18. 10. 2007 - 19:35) View Post
Tudi jaz prakticiram TiTino delanje otroka laugh.gif pa me nič ne grabijo živci vsak mesec.

Jaz sem to prakticirala 1 leto, pa tudi nisem nič živčarila. Je bolj fant.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#65 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 18 October 2007 - 06:56 PM

Jaz sem isto prakticirala več kot dve leti pa ni bilo nikoli nič.
Ampak to še nič ne pomeni.
  • 0

#66 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 October 2007 - 06:58 PM

Itak. Kot sem že rekla - morda imamo zgolj negostoljubne lule al pa oni počasne plavalce.
Al pa smo res tak pazljivi.

laugh.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#67 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 18 October 2007 - 07:04 PM

Tudi jaz sem to prakticirala sedaj 3 mesece, pa me je enkrat rahlo panika zagrabila panika ko sem samo nek weird izcedek dobila, in ne prave menstruacije (ker ko jo jaz imam je to prava crimson thunder smile.gif, ne izcedek ). Malo malo sem pa zapaničarila takrat. biggrin.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#68 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 18 October 2007 - 07:10 PM

QUOTE(Nila @ 18. 10. 2007 - 18:40) View Post

Mene bi bilo pa strah, če bi samo pazila. Kako pa sploh to izvedeta? A slediš temu, kdaj imaš ovulacijo, ali samo on pazi, da mu ne pride vate?
Pred leti mi je prijateljica povedala, da obstaja en fajn test za ovulacijo oz. plodnost, ki se ga dobi v Avstriji. Samo dokupiš neke palčke, ki jih zjutraj pomočiš v urin, potem pa vstaviš v nek aparatek in ti pokaže, ali imaš plodne ali neplodne dneve. Vem, da pri nas tudi nekaj takšnega obstaja, ampak samo za enkratno uporabo, če se ne motim (zadnjič sem slučajno videla v Muellerju). A katera uporablja tisto avstijsko varianto? Me prav mika, glede na to, da ne jem tabletk in da so ves čas v igri kondomi. hmm.gif

Edit: Tudi sama sem enkrat vzela te tako imenovane jutranje tabletke (dala mi jih je splošna zdravnica), ko še nekako nisem vedela, da jih niti ne smem jemati. Tako mi je bilo slabo, da se tudi premikati nisem mogla, bruhala sem ko vidra in se skoraj en teden nisem spravila k sebi. Obup. ermm.gif

mene tudi zanima, kako to izvajate hmm.gif

• 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#69 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 18 October 2007 - 07:18 PM

Ah, jaz sem to tudi precej prakticirala oz. še vedno, pa tudi nikoli nič ni bilo. Jaz imam zelo redne menstruacije oz. ovulacije in se lahko dosti zanesljivo zanesem na to, da vem kdaj lahko in kdaj ne.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#70 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 18 October 2007 - 07:21 PM

QUOTE(Nila @ 18. 10. 2007 - 18:40) View Post

Mene bi bilo pa strah, če bi samo pazila. Kako pa sploh to izvedeta? A slediš temu, kdaj imaš ovulacijo, ali samo on pazi, da mu ne pride vate?

Ja, oboje. Takrat ko sem ziher, da ne morem zanosit (nekaj dni pred in po menstruaciji), normalno seksava, drugač pa pazi, da mu ne pride vame. Jaz ko sem se enkrat malo poglobila v zadevo, sem ugotovila, da vedno več parov ne more zanosit, velika večina pa se jih 'matra' mesece. Tak da tisti predizlivi in pa kake variante ko poči kondom, tud niso tako zelo rizični. Normalno, da je vse mogoče in nič ni 100%, ampak se mi zdi, da se je za otroka kljub temu treba malo bolj potrudit.
  • 0

#71 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 October 2007 - 08:01 PM

Midva sva zgolj pazila, da mu notri ni prišlo.

• 0

#72 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 18 October 2007 - 08:02 PM

Jaz nisem nič gledala na ovulacijo...kje bi se mi pa dalo. Ko sva seksala, ga je dal samo pravočasno ven.
  • 0

#73 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 18 October 2007 - 08:46 PM

meni pa nebi blo vreji seksat, če bi ga dal on ven, ko bi mu prišlo, ker mene to vzburi, ko čutim, da mu pride pa tak fajni občutek povezanosti dobim.
  • 0

#74 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 18 October 2007 - 08:51 PM

ja mene je to tudi motlo pr tej metodi

• 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#75 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 18 October 2007 - 08:52 PM

Ja mi2 tud že eno leto paziva, vmes kdaj tudi s kondomi. Predn mu pride, ga da ven. Pa takt k sumim, da bi lahko bla plodna tud večkrat s kondomom. Zaenkrat še ni blo nič! Trkam na les! oops.gif Ampak lih zanč sva kupla komad kondomov, takih fletnih pisanih in jih mam zj cel predal v nočni omarci, tko da jih je treba porabt.

Mene tud zanimajo tiste palčke?? ohmy.gif
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#76 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 18 October 2007 - 08:52 PM

potem rajši seksam s kondomom.
  • 0

#77 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 18 October 2007 - 08:55 PM

Kje točno pa se kupi te palčke? V lekarni? Lahko se pozanimam ko grem v avstrijo v soboto pa vam sporočim ceno, itd
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#78 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 18 October 2007 - 08:57 PM

QUOTE(sade @ 18. 10. 2007 - 21:52) View Post

potem rajši seksam s kondomom.

Ja pol si pa za druge užitke prikrajšan. Mi je full bolj fajn občutek brez gume, isto njemu. Tisto me ne moti, če ga da prej ven, ker itak ponavad meni prej pride - ponavad lih par sekund pred njim. Tok da men je to čist kul.

Ja Frčica, dej se pozanimaj malo pa sporoči! smile.gif
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

• Guests

Posted 18 October 2007 - 11:12 PM

QUOTE(Frčica @ 18. 10. 2007 - 21:55) View Post

Kje točno pa se kupi te palčke? V lekarni? Lahko se pozanimam ko grem v avstrijo v soboto pa vam sporočim ceno, itd

Ja, baje se oboje dobi v lekarni - tester in palčke, ki jih potem samo dokupiš, ko ti jih zmanjka. Zadeva je pa bela drugače, zgleda kot en etui. Prav lušen je na pogled. Vem pa, da pokaže rizične dneve (glede na količino enega hormona v urinu, kar je verjetno kar dober pokazatelj, a ne) tudi za nekaj dni pred ovulacijo, tako da se potem lahko v tistih dnevih zaščitiš s kondomom. Ostale dni pa lahko lepo brez. Skratka, moja prijateljica nikoli ni jemala tabletk, uporabljala je tale test in nikoli ni zanosila, čeprav je seksala vsak dan. tongue.gif

Po mojem je tale tester, ki se ga dobi v Avstriji, podoben temu. Na žalost se pri nas dobi samo Clearblue za ugotavljanje nosečnosti, ne pa tudi za spremljanje ovulacije.

• 0

• Guests

Posted 18 October 2007 - 11:16 PM

A diafragma vam pa ni všeč? Meni se zdi najboljša rešitev, če tabletke ne pridejo v poštev.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users