Jump to content

Photo

najbolj nenavadne navade

• Please log in to reply
1464 replies to this topic

#61 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 23 May 2005 - 11:55 AM

QUOTE(Martina)
Ful me mot če nimam denarnice pospravljene.

Enako biggrin.gif
  • 0

#62 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 May 2005 - 01:00 PM

Tudi jaz moram imet denarnico tip top pospravljeno, od največjih do najmanjših, pa še prav morajo bit obrnjeni. Čeprav si dostrikrat nimam kaj dosti za razvrščat. biggrin.gifermm.gif

Aja, pa še eno takšno sem se spomnila - preden grem spat, grem obvezno lulat. Potem pa še, ko sem v postelji tik pred spanjem, moram OBVEZNO it še enkrat... če me ali pa ne lulat... pač moram it, drugače sem živčna in sploh ne morem zaspat in potem si mislim... tudi če me zdaj ne oz. čist malo, me bo čez kakšno uro ziher ful in potem se bom mogla zbudit in it in raje grem zdaj, ko sem že zbujena in blablabla. Cele ceremonije, v glavnem. biggrin.gif:clown:
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#63 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 23 May 2005 - 02:13 PM

Hehe.. Tudi jaz moram pred spanjem obvezno lulat, pa če me tišči ali ne. Isto je, ko grem od doma.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#64 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 23 May 2005 - 04:06 PM

js lulam samo, če in ko me tišči, če ni prehudo, ponoči ne grem, ker se mi ne da vstajat iz postelje, ker potem zelo težko nazaj zaspim. drugače pa obvezno lulat, roke in obraz umit, ko se zbudim, pa ni važno, a je to zjutraj, popoldan, zvečer (zadnji dve opciji se zgodita, če treniram popoldanski spanec) ....
  • 0

• Guests

Posted 23 May 2005 - 04:40 PM

Ena mojih čudaških navad je tudi ta, da si vedno nastavim vsaj tri različne budilke s časovnim razmakom 5, 10 in 15 minut (če bi slučajno katera odpovedala smile.gif), potem pa vse po vrstnem redu ugasnem (ali kako drugače utišam smile.gif) in spim naprej. Korist pa taka ...
  • 0

#66 Martina

Martina

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 956 posts
  • Interests:kozmetika v vseh pogledih

Posted 23 May 2005 - 05:33 PM

Katie zanimiva si biggrin.gif
  • 0
lp, Martina

#67 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 23 May 2005 - 07:27 PM

Glede zbujanja ... jaz bi tole rabil 8)
  • 0

#68 Martina

Martina

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 956 posts

Posted 23 May 2005 - 08:42 PM

zelo zanimiva zadevica.jz bi tud to mela oz. rabla.
  • 0
lp, Martina

#69 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 23 May 2005 - 08:53 PM

meni se pa res redko zgodi, da zaspim, če imam že budilko naštimano. druga pesem je seveda, ko si je zanalašč ne naštimam .... biggrin.gif pa vedno raje vsaj par minutk prej, kot moram res vstat, da se lahko v miru zbudim in se mi ne mudi. ne prenašam dobro tega, da sm pozna in da se mi mudi, kot tudi zamujanja oseb, s katerimi sem zmenjena.
  • 0

#70 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 24 May 2005 - 06:32 AM

Jaz se pa že sama zbudim nekaj minut prej, preden mi zvoni budilka. Skoraj nikoli se en zgodi, da bi me budila budilka.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#71 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 24 May 2005 - 08:57 AM

jz pa ne morm in ne morm vstat.Dans me je tip dobesedno za noge prjel in zvleku iz postele.NE GRE biggrin.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#72 Martina

Martina

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 956 posts

Posted 24 May 2005 - 09:03 AM

božca........ biggrin.gif ..........

moja grda navada je tudi da kamrkoli h komurkoli pridem morm neki preštfnt, prebrskat, al kokrkol....npr. v kopalnici morm vse omarce odpret in pogledat kaj je not...nč premikat pa obračat, sam pogledat.........firbec pač oops.gif
  • 0
lp, Martina

#73 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 24 May 2005 - 12:57 PM

QUOTE(Martina)
božca........ biggrin.gif ..........

moja grda navada je tudi da kamrkoli h komurkoli pridem morm neki preštfnt, prebrskat, al kokrkol....npr. v kopalnici morm vse omarce odpret in pogledat kaj je not...nč premikat pa obračat, sam pogledat.........firbec pač oops.gif

Pol te k seb že ne bom povabla tongue.gif tongue.gif
  • 0

#74 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 24 May 2005 - 01:34 PM

QUOTE(mishka)
QUOTE(Martina)

Pol te k seb že ne bom povabla tongue.gif tongue.gif

hehehe, pa mene tut ne!!!!!! biggrin.gif po drugi strani pa js vem, da men tut en mal vsake tok prešnofajo sobo, pa me to nč ne mot. biggrin.gif
  • 0

#75 tinca

tinca

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1159 posts

Posted 24 May 2005 - 07:09 PM

Ko berem vaše poste, ugotovljam, da imamo večinoma enake nanavadne navade......in potem se spomnim, da tudi jaz imam zložen denar glavo na glavo, od največjega do najmanjšega - to bo najbrž moja poklicna bolezen.....in tudi jaz vržem eno očke v omarico v kopalnici (to je res strašno grdo za moje pojme).
Glede vstajanja pa si ponavadi naštimam budilko in mobitel, oba začneta zvoniti skupaj, samo da budilka zvoni vsakih pet minut, telefon pa vsakih devet minut - vstanem ko zvoni telefon tretjič, se pravi 18 minut kasneje kot bi morala.
Verjetno sem bom še kaj spomnila.....
  • 0

#76 mm

mm

sramežljivec

• Člani
  • 24 posts

Posted 31 May 2005 - 10:13 PM

Nisem za zvečilne, vse pojem. smile.gif
Ne maram kovancev v denarnici.
  • 0

#77 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 31 May 2005 - 10:15 PM

vedno si sezujem copate, ne maram hodit v copatih, ampak bosa. tut, če sem pri kom na obisku.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#78 Jota

Jota

sramežljivec

• Člani
  • 26 posts

Posted 01 June 2005 - 08:31 AM

QUOTE(Jenna)
- uuu, še ena: šalčka kave/čaja/kakava/vroče čokolade mora bit obvezno na krožniku in OBVEZNO se ne sme nič polit po krožniku... če je kaj polito, NE MOREM TISTEGA PIT in to se nemalokrat zgodi v gostilni in zahtevam novo zadevo... sicer izpadem blazna komplikatorka in čudakinja, ampak si resnično ne morem pomagati :clown:

Ti morš bit pa res pain in the ass vsakemu kelnarju smile.gif Pa tisto s slamcami ... ajajajaj. A morjo bit kake posebne barve al ti je pa to vseeno?

Drgač si pa jaz neprestano roke umivam, ne prenesem, da ma kdo drug umazane roke in se me pol z njimi dotika.
Na wcju obvezno nekaj berem, čeprav naj bi to bila moška domena.
Stalno si prčkam obnohtno kožico in nemalokrat jo potrgam do krvi.
Nočem, da kdo sedi na moji posteljnini - more bit vedno deka vmes!
Nikoli ne hodim bosa, tudi v stanovanju ne.
Vse kar se da, zažgem!
  • 0

• Guests

Posted 01 June 2005 - 09:05 AM

Jota, tale o sežignaju je pa huda! Da nisi piromanka? blink.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

#80 Jota

Jota

sramežljivec

• Člani
  • 26 posts

Posted 01 June 2005 - 09:09 AM

Pa sej ni tko, da bi kar okrog hodila, pa zažigala stvari. smile.gif Samo če je kej stran za vržt, kake škatle al pa kaj podobnega, to pa z veseljem zažgem.
  • 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users