Ja živilstvo sem. Mi imamo predavanj po blokih. Zdej imamo 2 mesca samo biologijo in kemijo. Sem pa malce razočarana nad samim sistemom na bf. Kemijo imamo predavanja skupaj z mikrobiologi in biotehnologi, biologijo pa z biotehnologi.
Vaje imamo posebej, v skupinah. Problem nastane, ker sem pristala v pri kemiji v 5. (zadnjo) skupino, pri biologiji pa v 4. (tudi zadnjo). V sredo so vaje za biologijo (4.skupina) med vajami za kemijo (5.skupina). Poleg tega v petek (zaradi vaj za kem) končam ob 4ih, bus za Koper pa se odpelje ob 3eh. Biologi se za zmedo sklicujejo na kemike in obratno. Ko sem asistentko za vaje vprašala, če se lahko prestavim in naštela zgornje razloge me je na hitro odslovila. Menda se bodo z biologi probali uskladit, če pa hočem menjat skupino od kemije si moram nat zamenjavo med živilci.
Zdej pa sem pred tažavo, ker nas je na predavanjih cca 200, od tega 70 živilcev. Zdej morem iz teh 200 izbrskat živilca, ki bi me menjal in tako pristal v najslabši skupini.
eh eh eh

Drugače pa so predavanja od kemije in biologije ful zabavna, vaje od kemije so ble danes super, vaje biologije pa so odpadle (na srečo).
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!