Jump to content

Photo

bruucii;-)

• Please log in to reply
155 replies to this topic

#61 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 22 September 2007 - 01:40 PM

QUOTE(Kinky @ 21. 9. 2007 - 19:27) View Post

Pa una fora - kako že gre, naj ena dopolni. Nisi pravi študent če ne:

- sexaš z brucem
- sexaš z absolventom
- padeš izpita

A je še kaj? hmm.gif

Pri nas smo malo drugače definirali tole: smile.gif
- padeš izpit
- narediš izpit z 10ko
- sexaš z absolventom

Jaz imam do zdaj izpolnjen en pogoj. smile.gif
  • 0

#62 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6790 posts

Posted 22 September 2007 - 04:59 PM

jaz pa dva
...tretjega pa skoraj čez kakšno leto laugh.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#63 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 22 September 2007 - 05:25 PM

jaz sem (bila)izredni študent, tak da tisto pravo študentsko življenje nisem izkusila, pa niti nisem imela želje nikoli, tak da nisem šla niti na eno brucovanje(to meni brezveze biggrin.gif ), smo se pa po svoje zabavali s tistimi 4 ko smo se razumeli najboljše, pa smo nekaj petkov po predavanju zažurali....
hm...mogoče zato ker sem v srednji šoli bila 1 leto v dijaškem domu, pa smo že takrat lazili na razne študenstke žure....

ja pa še eno zlato študentsko pravilo:jutri se začnem učit
  • 0

#64 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 22 September 2007 - 07:03 PM

Največja študentska laž:

Ne bi hvala, sit sem. tongue.gif

Pa še ena:

Hvala, ne pijem alkohola.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#65 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 22 September 2007 - 07:12 PM

Pri zadnji bi verjetno Buggy oporekala, a nasplošno drži.

Ona prva pa itak! laugh.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#66 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 22 September 2007 - 08:38 PM

Yay moje bruckice, ste že kej živčne?? Jst sm malo, še posebej kr še nimam jogija za spat biggrin.gif Komaj čakam, da gremo v en konkreten šoping kupit VSE in da se vselimo!

Kaj če bi mele srečanje?? woot.gif

Aja, mimogrede: jst bom VSE izpite nardila z 10! In seksala s svojim fantom ne glede na to, kakšne pasme bo v tistem trenutku tongue.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#67 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 23 September 2007 - 09:09 AM

No, jaz sem bla lani brucka na štromu. Ene dva sta bla še iz moje šole,sem ju bežno poznala. Danes z njima nimam stikov,ker sta kretena biggrin.gif. V prvem tednu sem navezala stik z sošolko,ki je bila hčerka dekana na našem faksu, in sva postali kolegici/prijateljici. Preko nje sem pa spoznala še cel kup folka in tako je šlo smile.gif Na začetku smo bli seveda vsi zmedeni,prestrašeni in blabla...meni je blo predvsem grozno,mela sem feeling da me fantje čudno gledajo v smislu "kaj pa ženska dela tu" pa smo kmalu vse ugotovile da sploh ni tako. Živim 42 km iz Lj, sem se furala do Kranja z avto,naprej z vlakom nato pa peš ali trola. Imela sem faks 2× na teden do trikrat, v Lj ne bi živela niti slučajno. To je v bistvu vse. Na žure nisem hodila,na nobenega niti na nobenem brucovanju nisem bila. Študentsko življenje je leben, uživajmo dokler traja laugh.gif
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#68 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 26 September 2007 - 06:52 PM

Študentke s filozofske!!

Je mar resnica, da bojo zaradi obnove faksa prvi mesec predavanja na nadomestnih lokacijah??
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#69 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 26 September 2007 - 06:54 PM

Jaz sem čula eno verzijo, da jih sploh ne bo in bomo nadomeščali med študijskimi poćitnicami (jan, feb)

Jutri mam namen skočit na referat. Bom vprašala in javim, če mi rata do tja prit
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#70 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 26 September 2007 - 06:57 PM

Maja ohmy.gif Ta tvoja verzija mi ni niti malo všeč!!

Joj javi res, če lahko!
  • 0

#71 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 26 September 2007 - 07:12 PM

Niti meni ni. :S To so seveda le govorice.

Referat je jutri odprt od 11-13. Mogoče mi ne bo ratalo do te ure priletet tja. Če želiš, lahko sama pokličeš. 241 1040 je cifra.

To sem že rekla, da mi je tak smešno, ko napišeš "maja" namesto "ma ja". Meni je ime Maja in pol sem zmeraj presenečena, ker mislim, da me ogovarjaš z lastnim imenom smile.gif

• 0

Bruce Lee

d035.gif

#72 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 26 September 2007 - 08:02 PM

Ne vem, če je to res. Na naši strani od umetnosti so že datumi začetka predavanj za 3. oktober in to na lokaciji FF.
Ampak, pri FF se nikoli ne ve....

Adriane, a ti ni tako ime kot je tvoj nick? huh.gif

drgač pa jaz nikoli nisem šla na noben študentski žur ali absolventa in mi ni čisto nič žal.
Pogoje za pravega študenta bom imela pa izpolnjene naslednje leto biggrin.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#73 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 26 September 2007 - 08:09 PM

FF zgleda še ko gradišče. Niti skozi ne moreš. Te varnostnik preusmeri. Saj mogoče bojo pošlihtali. Bom vprašala.

Ne, nisem Adriane. smile.gif
Predlani je fant bil za pusta Rocky Balboa in tak sem dobla moj forumski nick - Adriane - po njegovi ženi smile.gif

• 0

Bruce Lee

d035.gif

#74 žeula

žeula

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1613 posts

Posted 27 September 2007 - 08:43 PM

Moji prvi dnevi so blu ful stresni, ker sem bla totalno nezadovoljna s faxom. In potem sem se lepo zmenila s profesorji na FF in sem začela obiskvat predavanja na drugi smeri. Pol je blo pa super! biggrin.gif

Tista podelitev indexov je pr nas zgledala tko, da smo pršli v križanke in je bil nek blazno dolgočasen program. Potem so podelil indexe predstavnikom študentov vsake smeri. In pol smo šli na FF, kjer smo se porazdelil po predavalncah glede na priimk. In nam je prof. razdelu indexe. Bla je ful gužva in tko smo si jih potem podajal po predavalnici. biggrin.gif Nobenga hudga izpostavljanja. Nč bat!!

Srečno vsem (ne)brucom!
  • 0
Vedno sem čutila, da je trenutek, ko se zjutraj zbudiš, lepši od vseh 24 ur. Misliš si, da se lahko zgodi karkoli. In dejstvo, da se to skorajda nikoli ne zgodi, sploh ni pomembno. Možnost vedno obstaja.

#75 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85932 posts

Posted 01 October 2007 - 07:53 PM

Kako je kaj blo, brucke? smile.gif

Jaz mam ob torkih (torej jutri) predavanja od 8.30 do 21.00, 2 uri pavze za kosilo vmes. ohmy.gif wacko.gif cry1.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#76 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 02 October 2007 - 04:28 PM

Mi mamo že ful za delat. 17.10 je že kolkovij, pol 24.10 spet. Sproti bodo precverjali znanje na vajah od kem, in na bio predavanjih. Bruh sad.gif

Kako z vami?
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#77 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26100 posts

Posted 02 October 2007 - 04:59 PM

rekdvica kje si že ti? na živilstvu?
  • 0

#78 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85932 posts

Posted 03 October 2007 - 02:38 PM

QUOTE(redkvica @ 2. 10. 2007 - 17:28) View Post

Mi mamo že ful za delat. 17.10 je že kolkovij, pol 24.10 spet. Sproti bodo precverjali znanje na vajah od kem, in na bio predavanjih. Bruh sad.gif

Kako z vami?

Kako, a boste že tok snovi predelal? blink.gif Kr neki.

Mi mamo na semester baje samo izpit iz umetnostne zg., za ang. ne vem, pa še za en predmet ga je napovedal za junij (torej celoletni). Za ostalo ne vem, so itak samo praktični predmeti (mislim risanje, kiparstvo ipd.).

Smo pa meli včeraj res do večera, pri ang. pisali esej huh.gif in pri enem 4 ure risali neki najbolj dolgočasnega ever. ohmy.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#79 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 03 October 2007 - 03:26 PM

Jina, kaj ste risali ? smile.gif
  • 0

#80 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 03 October 2007 - 03:46 PM

Ja živilstvo sem. Mi imamo predavanj po blokih. Zdej imamo 2 mesca samo biologijo in kemijo. Sem pa malce razočarana nad samim sistemom na bf. Kemijo imamo predavanja skupaj z mikrobiologi in biotehnologi, biologijo pa z biotehnologi.
Vaje imamo posebej, v skupinah. Problem nastane, ker sem pristala v pri kemiji v 5. (zadnjo) skupino, pri biologiji pa v 4. (tudi zadnjo). V sredo so vaje za biologijo (4.skupina) med vajami za kemijo (5.skupina). Poleg tega v petek (zaradi vaj za kem) končam ob 4ih, bus za Koper pa se odpelje ob 3eh. Biologi se za zmedo sklicujejo na kemike in obratno. Ko sem asistentko za vaje vprašala, če se lahko prestavim in naštela zgornje razloge me je na hitro odslovila. Menda se bodo z biologi probali uskladit, če pa hočem menjat skupino od kemije si moram nat zamenjavo med živilci.
Zdej pa sem pred tažavo, ker nas je na predavanjih cca 200, od tega 70 živilcev. Zdej morem iz teh 200 izbrskat živilca, ki bi me menjal in tako pristal v najslabši skupini.
eh eh eh sad.gif

Drugače pa so predavanja od kemije in biologije ful zabavna, vaje od kemije so ble danes super, vaje biologije pa so odpadle (na srečo). smile.gif
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users