Sonchika na pomoč...
Posted 23 April 2008 - 06:00 PM

Posted 24 April 2008 - 04:16 PM
Mislim, da gre za milje. Ni panike, pa itak ima večina ljudi to.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 26 April 2008 - 12:47 PM
Posted 26 April 2008 - 03:04 PM
Posted 26 April 2008 - 04:33 PM
http://www2.cudovita...?showtopic=2139
Mene pa zanima, od kod izraz milje. Nikjer na netu niso omenjene, sem iskala z Googlom in nič. A je to kakšen domači izraz? Drugače pa te tako imenovane milje - zrnate bunkice kožne barve, ki nikoli ne dozorijo v mozolje in se jih čuti pod prsti) sem imela jaz na bradi (ene štiri) in so šle stran z uporabo Skinorena. Te pod očmi ( izjemno drobne in skoraj nevidne) pa imam že skos in pomoje niso milje, ampak je pač taka struktura kože. Tako so male, da jih ne bi mogla prepiknit, niti jih ne bi probala, ker je koža pod očmi zelo tanka. Pa še ko grem s prstom potipat, se NIČ ne čuti, tak da pomoje tudi nič ni notri, da bi blo kej za ven spravit.
Posted 27 April 2008 - 11:31 AM

Posted 29 April 2008 - 07:44 PM
Milia- another word for white heads-small pimples on the skin. Oil produced from the sebaceous glands gathers to form a white plug, which is trapped under the skin. You can try to remove these by gentle squeezing with tissue-cover fingers or treat them with an antibaceterial cream.
Pa tudi sem šla gledat, če napišeš na google milia kot je v angleščini ti dobi kar dosti o tem.

Posted 15 June 2008 - 10:22 PM

Na veki imam že nekaj let belo piko, smatrala sem jo za zamašeno lojnico, ni me veliko motila, ker je bila v pregibu, tako da se je sploh ni videlo dejansko. MU sem seveda normalno nosila, nič me ni bolelo. Do sedaj ko sem si čistila MU in se začutila da me boli ob pritisku na to piko, sedaj sem videla, da se je malo povečala in izgleda kot mozolj.

Vsakršen nasvet dobrodošel.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 15 June 2008 - 10:49 PM

Posted 16 June 2008 - 06:05 AM
Posted 16 June 2008 - 08:15 AM

Hvala obema.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 16 June 2008 - 08:20 AM
Posted 16 June 2008 - 09:45 AM
Posted 16 June 2008 - 07:02 PM
U ej, zdej sem se spomnila. Mam pač eno lojnico na zunanjih ustnicah tam spodaj. Pa mi je ginekologinja rekla, naj spiram s kamilicami. Da se "gnoj absorbira nazaj v telo in se potem izloči".
jaz imam pa nekaj malih pikic v prostoru med zunanjimi in notranjimi

Posted 17 June 2008 - 08:17 AM
Kinky,tu sem jaz tudi imela enih par let na obeh vekah.V začetku res ni bolelo,proti koncu pa me je že bolelo med nanašanjem senčila.Jaz sem si mazala z ognjičevo mastjo in mi je čez čas izginilo.Sem pa probala z iglo predreti ampak ni šlo.Boljše da greš k kozmetičarki ja,kot pa doma kaj poskušaš z iglo.
Hvala tudi tebi. Jaz sem včeraj pustila pri miru ves dan, brez MU nisem preživela, nisem si pa senčke dajala na veko, samo maskaro, pa sem zvečer samo na rahlo šla s prstom čez to belo piko, pa je odletela.

Posted 17 June 2008 - 03:48 PM

Posted 17 June 2008 - 05:08 PM
Kolikor mi je znano uporabljam same nekomedogene stvari,ampak nevem od kje se mi pojavljajo mozoljčki.
Izdelki ki jih uporabljam:
-Aok jogurtov gel za obraz
-včasih Bubchen malinova pena
-Alverde mareličen pilling
-CadeaVera Q10 serum
-Anew Alternative dnevna krema
-Anew Alternative nočna krema
-včasih Alverde jojoba ali pa vrtična krema
Od mask pa uporabljam izmenično Schaebens čokoladno in Anti stress ( za regeneracijo kože)
-Balea maska za obraz z oljem čajevca
-Alverde vlažilno masko z aloe vero in arganovim oljem za suho kožo.
Pomagajte!

Posted 17 June 2008 - 05:28 PM
Posted 17 June 2008 - 05:29 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users