Jump to content

Photo

Hvalimo & Grajamo

• Please log in to reply
351 replies to this topic

#61 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 18 December 2007 - 01:35 PM

laugh.gif Potem bi mogle priti v Limoni na Ptuju. Ker tam je pa res katastrofa. Ok, saj ne morem rečt, da so neprijazne, ampak v tisti mali luknji jih dela 6 in prav vsaka te vpraša: Ali lahko kako pomagam. In tudi ko rečeš ne, stoji nekje zraven, in daje komentarje.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#62 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 18 December 2007 - 02:06 PM

Imam pohvalo in grajo za drogerijo Limoni v City Centru. Na splošno mi je všeč, kako se obnašajo tamkajšnje prodajalke, ko prideš, te lepo pozdravijo, potem te ena od njih ponavadi vpraša če kaj pomaga in če rečeš ne, te res pustijo popolnoma pri miru. Ne lazijo za tabo, ne gledajo pod prste, ampak ti dajo res mir.

Dve tamkajšnji prodajalki sta tudi zares kul, ena dolgolasa blondinka in druga temnolaska, ker v kolikor potrebuješ pomoč, res znata svetovat, se tudi malo spoznata na zadeve, ena mi je pred časom odlično svetovala glede pudra in si vzela čas, da sva res preprobale takorekoč vse tekoče pudre, ki jih imajo in potem našle pravega, druga pa mi je zelo profesionalno svetovala glede utrjevalcev za nohte, malo povedala kakšne so učinkovine, kateri se najbolje obnesejo, kakšni so rezultati, itd.

Imam pa tudi grajo za tretjo prodajalko v isti drogeriji, sem jo zdej prvič videla, bolj mlada temnolaska, ki pa sere bučke na veliko. Prišla je ena starejša gospa, si ogledovala stojalo z Greenland vlažilnimi kremami za telo in body butterji, nakar pristopi prodajalka in jo vpraša če pomaga, pa ji gospa odgovori, da išče nežno in kvalitetno vlažilno nego za po savnanju, da lepo pomiri in navlaži kožo. In ta koza od prodajalke jo odpelje k polici s parfumi in ji v roke potisne parfumski losjon, ki je spadal h kolekciji enega Hugo Boss ženskega parfuma. blink.gif Mislim, wtf? Js sm postala tak živčna, da bi najraj šla tja, jo zasekala za bučo in jo vprašala, če se ji zdi nek popolnoma kemičen in nenormalno parfumiran losjon, ki je namenjen občasnemu afnanju, po njenem mnenju primeren za kvalitetno nego kože po savnanju.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#63 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 18 December 2007 - 02:19 PM

Ko naslednjič vidiš kaj takega, kar pristopi. Vljudno seveda. Ne pustit, da so ljudje oškodovani zaradi nekoga, ki ni dovolj poučen v svojem poslu.
Mogče na tak način dobiš celo delo kot pospeševalka prodaje tam. Nikoli s ene ve. Par uric dnevno. To bi blo fino!

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#64 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 18 December 2007 - 02:26 PM

Glede Limonija v City Centru se strinjam, je edina drogerija v kateri me niso prodajalke napadle. smile.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#65 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 18 December 2007 - 02:28 PM

Adriane, to je tak dvorezni meč. Prvo kot prvo jaz krivim tudi žensko, ki je prišla kr tko na blef v trgovino in na slepo verjela eni frklji (ki pač tam prodaja, pa ne bi smela) ker dan danes nas večina že ve, da se prodajalkam ne sme slepo zaupat. Ampak je res, da nekateri niso poučeni in mogoče niti nimajo časa in interesa se poglabljat v te stvari - ampak v današnjih časih pač moraš krit lastno rit in tisti, ki je ne, je potem na žalost tkole naflancan. Lahko bi ženska vprašala prodajalko, kaj potrebuje koža najbolj po savnanju, česa ji primanjkuje, itd. in bi se takoj videlo, da baba nima blage veze o čem gre.

Po drugi strani je tudi res, da je ženska iskala dobronamerni nasvet in ga tudi pričakovala, ker konec koncev so prodajalke tam točno za to, da pomagajo in svetujejo, ne pa samo za to, da kasirajo v blagajno. Jaz bi mogoče celo pristopila in kaj rekla, ampak je tudi zdej fora v tem, kako bi ženska reagirala - je čist možno, da bi si misla kaj ta frklja tle zdej teži nama s prodajalko in bi me gladko zignorirala/grdo gledala/whatever pač. Če je bla kakšna bolj taka staromodna babnica, je veliko možnosti, da bi bolj verjela prodajalki, kot pa kr eni stranki, torej meni.

Drgač pa je dejstvo, da jaz ZIHR bi njim 3x povečala prodajo, s svojim govoričenjem in prijetnim pristopom. laugh.gif Jim bom pisala, če me najamejo. Pa še kupcem ne bi lagala in kvasla bedarije, častna beseda. tongue.gif

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#66 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 18 December 2007 - 05:23 PM

Za čisto vse, kar si napisala, ti dam prav.
Žal smo si ljudje različni in različno poučeni o določenih zadevah. Če bi sama šla kupovat škropilnico, bi me trgovec prav tako lahko marsikje "nascal". Ker pač se pač ne spoznam dovolj na te reči. Nekako "moramo" zaupat trgovcem. Sedaj, eni so oni res tapravi, eni so pa šalabajzerji. S premalo znanja o stvari, ki jo imaš namen kupit in premalo poznavanja človeške psihologije, si žal bolj dovzeten za laži trgovcev.

Je res vprašanje, kako bi obe odreagirali. Če bi ti gospa prisluhnila, super, v obratnem primeru ti še vedno preostane, da se opravičiš, za morebitno vsiljivost in razložiš, da si slučajno preslišala prodajalkine besede, ki so se ti zdele popolnoma zgrešene, zavajujoče, ker se sama veliko ukvarjaš s kozmetiko in zase veš, da ponujenega izdelka, sama ne bi niti mrtva dala nase. Se obrneš in greš. Onidve pa se naj zdaj znajdeta, če želita.

Res priporočam, da stopiš do vodje oddelka in se malo pogovoriš z njim!! Če je dober trgovec, bo vsekakor preveril tvoje znanje. Konec koncev mu mora biti glavni namen čimboljša prodaja, a ne? Nimaš kaj za zgubit, razen morda parih uric dnevno ali tedensko, ki bi ti bile poplačane wink.gif

Ko že klobasam v tej temi, izkoriščam priliko, da na veliko pograjam prodajalca/lekarnarja v lekarni hale A (BTC). Mladi temnolasi dečko, ki se mu ne da odpirat niti ust, ko govori in se že zaradi tega počutiš skrajno blesavo. Ni farmacevt, pač pa farmacevtski tehnik (Kaj ni tako, da lahko zdravila posredujejo le farmacevti smagistri?)

Začelo se je z mojim vprašanje, če morda kaj ve o kontracepcijskih tabletah, ki bi naj prišle na zeleno listo. Spraševala sem, ker me je zanimalo, ali se mi splača kupit nov paketek ali ne. O tem seveda ni imel pojma in se izgovoril, da smo s takimi podatki bolj seznanjeni kupci, kot oni, lekarnarji.

Ok, gremo naprej. Kupim tablete, želim kupit še kremo za tatu. Zanimalo me je, kaka je razlika med Bepanthe in Bepanthen Plus, ter kaj mi on priporoča. Nekaj je mutil, da naj kupim, kar so mi v studiu rekli, da za tatuje kupujejo drugače Bepanthen. Vse neki medli, mutasti odgovori.
Ponovno vztrajam, da me zanima razlika, ker tatuator vendarle ni zdravnik pač pa umetnik, ki je manj podučen o zdravilih kot npr. bom na slepo dala primer - lekarnar!
Muti naprej, da je Bepanthen bolj masten in zaradi tega boljši. Sem se začela smejat, mu rekla, naj mi da Bepanthen in da se vrnem nazaj, če bo kaj narobe, ker mi je zaradi svoje nepoučenosti, napačno svetoval. NI SE MI DALO!! Ko sedaj razmišljam, mi je žal, da nisem vpričo njega poklicala koga, ki ima kaj več pojma na tem področju in njega povprašala, kar me je zanimalo.

Mogoče me niti ne bi vse tak razpičkalo, če se ne bi do mene obnašal nadvse vzvišeno in mi dajal vtisa, da mu kratim njegov čas. Bedak arogantski nesposobni!
Hvala vsem, ki ste prebrali do konca, za vašo strpnost in razumevanje! closedeyes.gif

p.s.: Povprašala pri bolj kompetentnih ljudeh, ki so mi rekli, da bi morala kupiti Bepanthen Plus, ki bi naj imel še eno dodatno učinkovino za pospešeno celjenje poškodovane povrhnjice! OK, Bepanthen se takisto super obnesel, a kljub temu. Nisem jaz zato tam, da podučujem trgovca na njegovem področju.
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#67 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 18 December 2007 - 06:19 PM

QUOTE(Adriane @ 18. 12. 2007 - 17:23) View Post

Nisem jaz zato tam, da podučujem trgova na njegovem področju.

Se čisto strinjam! V točno tej lekarni sem bila to soboto. Bi bilo bolje, če bi bilo zaprto (če se jim med tednom ne da delati, kaj šele med vikendi rolleyes.gif ) Zgleda, da jim 2 vrsti, v kateri čaka po 7 ljudi na vsaki strani nič ne pove.

Si me pa spomnila na prigodo iz Name. Kak mesec in pol nazaj sem tam pri L'occitanu šnofala, nakar se je le prikazala prodajalka. Ker sem se odločila jo malo stestirati, sem jo vprašala če obstaja šampon iz medene kolekcije. Da vidim koliko ima sploh soli v glavi. Baba tumasta cel dan gleda ono malo kopico izdelkov pa ni vedla kaj točno kolekcija sploh ponuja. 5 minut je stala tam in brskala po katalogu. Me ne vidijo več.
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#68 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 December 2007 - 06:28 PM

QUOTE(Adriane @ 18. 12. 2007 - 17:23) View Post
Ko že klobasam v tej temi, izkoriščam priliko, da na veliko pograjam prodajalca/lekarnarja v lekarni hale A (BTC). Mladi temnolasi dečko, ki se mu ne da odpirat niti ust, ko govori in se že zaradi tega počutiš skrajno blesavo.

Haha, točno vem, katerega misliš. Sicer pa v tej lekarni so vsi mutavi, ne samo on.

Za moje pojme je Bepanthen en shit, ker je res zgolj masten.
Bepanthen Plus rulz. Mene bi vprašala. closedeyes.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#69 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 18 December 2007 - 06:37 PM

QUOTE(Jenna @ 18. 12. 2007 - 18:28) View Post

Mene bi vprašala. closedeyes.gif

Bi blo dovolj že, če bi svojo pamet poslušala. V takih primerih se mi zdi, da me ravno to najbolj jezi. Da v bistvu sama sebe naserjem, ker ne verjamem svoji kmečki pameti! verymad.gif
Medlo me je pisanje v enem od člankov, ki sem ga nedavno prebrala, da se za celjenje tatujev uporablja Bepanthen. Ravno zato sme vprašala "lekarnarja", kaj on meni o tem. Seveda sem dobila drugi odgovor od pričakovanega in mu blesavo verjela. lart.gif

• 0

Bruce Lee

d035.gif

#70 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 December 2007 - 06:38 PM

Če si kmet, si kmet. closedeyes.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#71 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 18 December 2007 - 06:42 PM

Kmet je pri nas zelo cenjen poklic, lepo prosim. closedeyes.gif Nehaj smetit teme, ker jih pol ZMERAJ moram še jaz butl.gif
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#72 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 18 December 2007 - 06:53 PM

Jaz bi samo rada povedala, da mam pozitivne izkušnje s prodajalkami v drogeriji v Nami. Sem par tednov nazaj lepo razložila da kupujem puder od max factorja in da razmišljam o dveh odtenkih in če mi lahko stisnejo oba odtenka za 1x da jih doma probam, pa je bila takoj za to, nobenih čudnih pogledov in kompliciranj...
Čez par dni sem šla nazaj, kupla puder, prodajalka je bla prjazna (pa ni bla ista) in še ful nasmejana in tko, jaz sem dobla ful ok vtis.
Potem sem 1x drugič šla in vohala parfume, mi je bla ful v pomoč pri ceni parfuma, ki ga sicer nimajo več ampak se je skušala spomnit na pamet kolko je bil in tko no... prjazne so ble do mene.

Drgač pa k je rekla imortelle, da jim bo naslednjič kr povedala, da jo moti ker tok za njo hodjo .. heh kolkrat je že moja mami rekla prodajalki, ko jo je ta vprašala če ji lahko kaj pomaga, da ji lahko na koncu poračuna- pa potem kr strmijo v njo laugh.gif
Sj so res smotane, no.
Je 1x vprašala mami v neki trgovini kok majca stane in ji je prodajalka rekla takrat še v tolarjih, da stane 40.000 sit in je mami pač pripomnla kok je draga. No potem jo je pa prodajalka kr mal ošinla s pogledom pa ji tko pokroviteljsko rekla da to pa res ni drago, da taka majčka si pač zasluž tako ceno, pa ji je mami samo rekla- ja? pa si jih vi potem z vašo plačo lahko velik prvoščte, namreč sama mam podobno kot ve, pa vem, da si je ne morem.
Mislm, kje pa res žvimo, da bo prodajalka govorila kupcem kaj si lahko oni za svoj denar prvoščjo?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#73 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 18 December 2007 - 07:07 PM

Bepanthen in Bepanthen Plus imata oba učinkovino za hitrejše celjenje ran - dekspantenol, ki se v kožnih celicah biološko spremeni v pantotensko kislino - vitamin B5.

Tista Plus verzija se razlikuje po tem, da vsebuje še klorheksidinijev diklorid, ki deluje kot antiseptik, zato preprečuje okužbe, kar je koristno pri negi frišnih tatujev.

Da tega ne ve nekdo, ki je zaposlen v lekarni, pa je SRAMOTA. Je pa oboje fajn in četudi nisi vzela Plus verzije, ni nobene panike.

• 0

#74 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 18 December 2007 - 07:17 PM

Hvala za nazorno obrazložitev. Mislim, da mu bom šla to povedat. closedeyes.gif Ne, VEM, da mu bom šla to povedat, ko se bom naslednjič smukala tam okoli closedeyes.gif In to izključno zaradi odnosa, ki ga ima do strank.
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#75 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 December 2007 - 08:36 PM

Samo taka mala razlika pri meni dela čudeže, sploh po epilaciji. Bepanthen mi ni naredil NIČ, Bepanthen Plus pa ful pomiril kožo in naslednji dan nisem mela več nič rdeče, razdražene. Pri Bepanthenu pa sem jo mela še naslednji dan.
  • 0

#76 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 18 December 2007 - 09:18 PM

Prvič grajam (javno), in sicer trgovino Skiny na Glavnem trgu v NM oziroma obnašanje neke prodajalke.
Pridem v trgovino, me sicer lepo pozdravi, vpraša, če kaj pomaga. In pravim, da iščem spodnjice - moške. In takoj začne z nekim živčnim tonom hitro govoriti: Ja, koliko je velik, koliko tehta (do tu pohvalno, lepo) in ko sem hotela velikost small, me je skoraj nadrla, češ, to pa ne, to bo premajhno pa itak small nimajo. Kako nimajo, če sem na internetni strani gledala small gate!!
V glavnem, vsa živčno in histerično naspidirana mi je pol govorila, da nimajo velik robe, da čakajo na novo. Tudi ko sem vprašala za spodnjo majico, je z enako histerično živčnostjo (kot da je greh, ker jo to sploh sprašujem) odvrnila, da ima samo na v izrez (in taka je bila čist v redu).

Na koncu sem odšla s kompletom in lažja za ca, 45€, ampak sem se počutila kot en polit šolarček, ki nima pojma o ničemer.

Torej minus za prodajalko v Skinyju, Glavni trg, NM.
  • 0
Vem, da živim v svojem svetu. Vendar je ok, tam me poznajo.

#77 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 19 December 2007 - 05:58 PM

Velik plus za prodajalko sirov v CP v Sparu. Vprašala sem jo če imajo nek ciprski sir, mi je povedala da so ga včasih imeli zdaj pa ne več in mi svetovala feto. Napotila me je do pakirane fete, ker so imeli vse pakirane sire znižane in mi razložila razliko med njimi. Pa zelo prijazna in nasmejana.

Drugi plus gre prodajalki v Morganu. Nesla sem zamenjat oblekco od sestre, ki se je po enem nošenju grozno zmuckala. Vzela sem novo, razložia kaj je bilo in je zamenjala in se strinjala da se za to ceno to ne bi smelo zgoditi. Kaj bo če se bo še ta zmuckala bomo pa videli.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#78 Pupa20

Pupa20

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 604 posts

Posted 19 December 2007 - 07:12 PM

Moje pohvale pa grejo Limoniju v Europarku sm šla kupovat puder.Vsaka prodajalka me je lepo pozdravila,in pol je ena stopila do mene,in vprašala če rabim pomoč.Mlada,z dolgimi lasmi,očali.Sem rekla da bi rada kupila puder od IsaDore.Me je lepo vprašala kakšno kožo imam.Ker sem točno vedla katerega bi kupila,sem raje počakala in se prepričala, če ima kaj pojma.In seveda mi je ravno tega priporočila katerega sem imela jaz v mislih.Tako da plus točke za njo.Pomagala mi je puder razmazati pa vse.Potem mi je še priporočila puder od Deborah ta novega,pa Collistar,samo sem rekla,da Collistar odpade za moj študentski žep.Je rekla da me čist razume ker ve kako to je.mislim, da si je vzela več kot pol ure zame.Pol se mi je že vse opravičevala, da mi je že vendar tečna.No da nebom predolga,..ampak ta punca si zasluži vse pohvale.No na blagajni me je pa še prodajalka založila s 15 testerji.V to trgovino se bom z veseljem vračala. smile.gif
  • 0

#79 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27431 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 19 December 2007 - 07:16 PM

OGROMEN minus za Fast Food Moving v Kopru na Čevljarski ulici.

Danes sem za malico šla po sendvič in ker pač postim, nisem mogla jest 'tipičnega' sendviča (ogrska, namaz, sir), ampak sem si lepo naročila sendvič s paradižnikom (to je meni ful dobro). In dialog je potekal nekako takole:
"Kaj boš?"
"En mali s paradajzom."
"S čim?"
"S paradajzom."
"Paradajz in sir?"
"NE, samo paradajz."
"A nič namaza?"
"Brez namaza, brez sira, samo paradajz."

In potem ta zabita bjonda slatkica z desetcentimetrskim narastkom prhne in se zasmeje u smislu Lej to budalo.

Mislim, a je tako težko razumet da nočem k* namaza/sira/salame, ampak samo paradižnik in da je njeno delo, da sprejema naročila in keš in ne da tam stoji in pametuje in se posmehuje? Kot da jo je kdo vprašal za mnenje. lart.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#80 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 16 January 2008 - 11:06 AM

KOLOSEJ XpanD

Na njihovi spletni strani piše, da je Beowulf xpand ob 19.00, pridem tja ob 18.45 pa vidim, da se je vse skupaj začelo že ob 18.30. blink.gif Pa sem šla sedaj še enkrat preverit na njihovo stran pa imam jaz prav. tongue.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users