Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 06 September 2007 - 02:17 PM

Pablo Picasso
Posted 06 September 2007 - 05:27 PM
- če se ne morem zanesti na ljudi
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 08 September 2007 - 02:04 PM

Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 08 September 2007 - 02:25 PM

Jaz na svoj seznam dodajam še:
- ko nekomu pridržim vrata, pa človek kar stoji pa čaka, ali pa se počasi premika v mojo smer. Um... a naj še 5 minut tam stojim pa vrata držim?

- trgovke, katerim se nič ne da in se očitno dolgočasijo ter pri tem glasno zehajo.
- stare gospe, katerim uhaja seč, pa potem vse za njimi smrdi - get some diapers, damn it!

- ko te nekdo (po možnosti 5 let mlajša smrkljica) pogleda, kot da je stokrat boljša kot ti
- kadar mi kdo na troli pohodi nogo/me porine in se niti ne opraviči
- podražitve vsega

Posted 08 September 2007 - 03:08 PM
Adriane -->

- trgovke, katerim se nič ne da in se očitno dolgočasijo ter pri tem glasno zehajo.
Immortelle, vsakič ko betem, kaj ti gre na živce, mam bolj slabo vest

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 08 September 2007 - 03:13 PM
Immortelle, vsakič ko betem, kaj ti gre na živce, mam bolj slabo vest

Hahaha!

Ma ne, samo razjezi me ko pridem v trgovino, kjer ni nikogar razen trgovke. Pa nima niti toliko spoštovanja do kupca, da bi se zadržala in ne bi na glas zehala, se čohala po vseh možnih delih in zraven listala revije.

Posted 08 September 2007 - 03:17 PM

Btw: ful maš prekrasen avatar!!
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 08 September 2007 - 04:00 PM
Meni je pa tko neumno, ko tko 10 minut noben ne pride, in jst tam sedim sama in crkujem od dolgčasa, in ravno ko najbolj na široko zazeham, pride stranka in me grdo gleda.

Btw: ful maš prekrasen avatar!!
Ja, ampak verjetno ne ignoriraš stranke, a ne?

Hvala, je že bil skrajni čas za spremembo.

Še eno stvar sem se spomnila:
- na živce mi gre, ko hočem kupit neko dekorativno kozmetiko, pa je čisto vsaka stvar že bila odprta in se vidi, da je bil vanjo pomočen prst.

Posted 08 September 2007 - 08:19 PM
Govorjenje s polnimi usti.
Posted 08 September 2007 - 08:44 PM
Se strinjam. Nagnusno. Sploh, ker nekaterim kar prši iz ust in če si blagoslovljen z izjemno srečo, še sediš poleg njih in po možnosti kar vidiš, kako kaj prileti v tvoj krožnik. Takrat me ma, da bi mu na glavo poveznila vse skup. Saj te popolnoma mine apetit. Če pa kaj temu rečeš, je pa užaljen in si ti tisti, ki si nesramno nekulturen. Ah, lepote tega sveta.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 08 September 2007 - 09:06 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 09 September 2007 - 12:21 AM
Posted 10 September 2007 - 03:20 PM
- Če kdo popolnoma ne zbriše table v šoli

- Ženske s cenenimi parfumi, bljek! To se zavoha na kilometer daleč, ker tok ogabno smrdi.
- Trgovke, ki se jim ne da premaknit niti za milimeter, da bi nekaj pokazale. Halo, it's called WORK, that's means like uhh you have to WORK.

- Profesorji s svojimi glupimi komentarji glede na nacionalnost.
- Če v restavraciji vilice, žlice, noži niso popolnoma poravnani.

-Drugač me pa velik stvari moti, mogoče še celo to, da bobi palčke niso ravne

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha
Posted 10 September 2007 - 05:01 PM
lasje v pomivalni gobici
če se ljudje preveč smilijo sami seb kot da je njim naj huj
če ko komu kaj govorim pa da me ne posluša..ali naj me posluša al pa reče da nej neham govort kr mu ni do poslušanja nemaram pa da pol tist zravn kr neki plava
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.
Posted 10 September 2007 - 05:09 PM

Itak sem pol ugotovila, da me je poklicala sam zato, da mi pove, kolk njej dogaja.. Jst pa čist umirjeno tisto: A ja, a res, no, fajn..."

Posted 10 September 2007 - 05:17 PM
danes recimo to, da me prijateljica, s katero se "pogovarjam" po telefonu, nekaj vpraša (očitno zgolj iz vljudnosti), potem pa mi ne pusti do besede, ker nekje na sredini najde neko iztočnico zase in me enostavno preglasi

Itak sem pol ugotovila, da me je poklicala sam zato, da mi pove, kolk njej dogaja.. Jst pa čist umirjeno tisto: A ja, a res, no, fajn..."

Mi je zelo znana situacija...

Ne prenesem tega!

Posted 10 September 2007 - 09:29 PM
- nikakršna postrežba v restavraciji/lokalu, češ "a res moram strežt?" izraz na obrazu

- trophy wives vseh starosti; sam MU, parfum kot da je pobegnila iz eksplodirajoče tovarne parfumov, barbi blond skurjena slama (sožalje vsem svetlolaskam, ampak postajam vedno bolj alergična na blond lase), dve cifri premajhna modna oblačila
LJUDI KI PARKIRAJO ČEZ DVE PARKIRNI MESTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users