QUOTE(Nincha @ 23. 9. 2009 - 22:51)

Jst sm mela zgori modrček pa eno mal daljšo majčko, spodi pa tangice pa čez kavbojke, potem ma v ordinaciji eno miniaturno kabinicio za preoblačenje (kao), pač zavesica, za tisto se spodaj slečeš,
pa ful je fajn če maš eno mal daljšo majco ki si jo potem dol potegneš ko greš do stola, da ne rabiš razkazovat celo pot vsega

Potem na stolu je pa itak 1 2 3 fertik, z enim mrzlim inštrumentkom neki tam dela, haha, mene ni nič bolel, niti ni mi bilo neprijetno, mam žensko pa itak je profesionalka. Potem se greš nazaj oblet, pol se pa še pogovorita. No, vsaj pri men je tko zgledal

Da, to pride prav, se strinjam.

Drugace pa tako kot so ze ostale napisale, sestra premeri in stehta, zapise datum zadnje menst.. Zdravnik pregleda karton, vprasa kako kaj, v kabino slect hlace in spodnjice, zgornji del ostane tako kot za na ulico.

Na stol, spodnji del mi pokrije s "pregrinjalom", pošari malo tam spodaj in zakljuceno.

QUOTE(Kinky @ 23. 9. 2009 - 23:01)

Ja pa daj ne seri no, črtica gor ali dol, veš kaj vse ti zdraviniki vidijo, saj nimaš svastike ali pa kaj. VSE BO OK!!!!!

Svastika

Mene je tudi bilo sram zaradi frizure (nic posebnega, obrito na balin

) pa mi rece poba ma daj ves kaj vse vidijo tam, ena gor ali dol.
Rape of the mind is a social disorder...