Ležišče
Posted 10 May 2020 - 09:21 PM

Posted 11 May 2020 - 07:15 AM
V najstniskih letih spanca ne rabis, ali se pa potem kak drug dan naspis na zalogo
Midva sva tudi s takratnim fantom takrat komot prespala na 90x200 brez problema. Nasploh sem z leti cedalje bolj komot in manj fleksibilna (ala kraljicna na zrnu graha, zato tudi nosim sabo povster, pa se vzmetnico bi, ce bi jo lahko spakirala v mini paket).
Jaz ne verjamem, da se je v dveh kdo dejansko lahko naspal na enem jogiju 90, ali celo 80, seveda pa smo 'prespali' po sili razmer. Tisti jogiji v študentskem domu so morali bit 80 x 200, tako ozki so se mi zdeli. Travme
Moram enkrat videt v živo, kako prostorna je 160x200.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 11 May 2020 - 09:23 AM
Meni je 140 preozko. Ga imam sedaj in če že en otrok pride k meni, mi je premalo. Kaj šele, da bi D prespal, ko ima 100kg
Udobje se mi začne pri 160, še raje bi imela 180.
Vedno sem spala brez otrok vmes.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 11 May 2020 - 09:36 AM
Sva pa letos po 9,5 letih zamenjala dotrajano Ikeino vzmetnico za Dormeo iMemory in sva zaenkrat zelo zadovoljna.
Posted 11 May 2020 - 11:28 AM
Posted 11 May 2020 - 12:11 PM
Posted 13 May 2020 - 06:26 AM
Posted 26 October 2020 - 02:28 PM
Ta postelja mi je takoj padla v oci, krasna mi je. Edino noge bi dala drugacne.
IKEA tufjord
Posted 26 October 2020 - 03:01 PM
Posted 26 October 2020 - 03:09 PM
Jaz pa raj za pršice
Posted 26 October 2020 - 03:26 PM

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 26 October 2020 - 03:26 PM
Jaz se sprašujem, če to blago lahko opereš
If not, gravž po enem letu, vzglavje še prej.
Drgač pa lepa.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 26 October 2020 - 04:15 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 26 October 2020 - 04:17 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 26 October 2020 - 04:24 PM
Kakšna vojna proti postelji
Meni se zdi ful lepa. Z vodnim sesalcem lahko verjetno čist fajn opereš.
Edini pomislek, ki ga imam, je, da je tak stil, ki se ga naveličas/bo šel ta trend iz mode v roku parih let.. ampak vseeno. Si totalno predstavljam s kako lepo stensko poslikavo/tapeto (gozdna ali kaj podobno rastlinskega..) - mi je božanska ta barva. Ali pa posteljnina malo bolj posebna. Sem pa lani recimo samo blazine v tem ikea blagu naredila, pa sem jih že letos vrgla ven is spalnice, ker mi ni več ustrezalo in sem šla na svetlejšo varianto.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 26 October 2020 - 04:25 PM
Vecina slovenskih his je iz mode ze dan pred temeljno plosco pa se nihce ne sekira

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 26 October 2020 - 06:28 PM

Meni se ne zdi ful občutljiva ta tkanina ... Mogoče Coco še kaj poreče na to temo. Kavč imava nekje napol med tem in občino tkanino, pa se mi zdi ful hvaležen glede prahu ipd. Za posteljno vzglavje z kamor se morda naslonim 5x na leto (pa še takrat podložimo povster zaradi udobja), ne pa še manj skrbi, da bi se umazalo

Me je pa čisto zaneslo med gledanjem pohištva za stanovanje, taka postelja ni dovolj multifunkcionalna, da bi sploh razmišljala o njej, mi je bila pa do zdaj edina všeč : D Mami je že rekla, da če mislim komplicirat, dobim turbo maximus. Ona pa pograde po meri gleda, ampak ne zase. LOL
Posted 26 October 2020 - 08:05 PM
Saj kavca tudi ne peres... Jaz se pomojem nisem 10x naslonila nanjo. Vlezem se in vstanem.
Jaz ga, ker lahko slečem prevleke in zamenjam. Tudi naslednji kavč bo takšen. Pa jaz berem v postelji in bi se umazalo vzglavje.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 27 October 2020 - 06:49 AM
Pa jaz berem v postelji in bi se umazalo vzglavje.
Enako.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 27 October 2020 - 09:16 AM

Pablo Picasso
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users