Vsem ki stokate kako sebični so kadilci, res ne vem s kakšnimi ljudmi se družite, ker mene so ljudje vedno spraševali če mi je ok, če oni prižgejo dim, poleg tega da so se vedno vsedli tako da niso puhali vame, če sem bla pa pri komu doma je blo vedno odprto okno. In vse to še preden so se pojavile kakršnekoli zahteve po ločevanju nekadilskih in kadilskih prostorov. Pač osnove bontona a ne.
Edini ki me je vedno (in me še) zapuhal, tudi ko sem imela pljučnico je bil moj stari, ki ga pač preprosto boli in bom doma vedno izpostavljena dimu (pol me pa doma sprašujejo kam vedno bežim iz dnevne

).
Ločevanje prostorov za nekadilce in kadilce je blo v mojem primeru dolgo časa "krneki", zato ker je večina moje družba kadilcev in sem se jasno prilagodila njim in šla v kadilski del (ki je bil btw obupno neprezračen), prav tako ni bilo poskrbljeno za nikakršno "zavarovanje" nekadilskega dela lokala, biločega pač že. Smotrneje bi blo, kot se je že čivkalo nekje zgoraj, da bi se denar vložil v neko kvalitetno prezračevanje in ločevanje prostorov (če se lahko naštela klima praktično v vsak hlev in kelnarji besno vpijejo za mano, da moram pa ja zapret vrata za sabo), samo to pa itak ne, ker preljuba revna državica ne bi imela nobene koristi od tega.
Pa še popravit se moram malo za nazaj:
Načeloma sem za zakon o prepovedi kajenja, ampak močno dvomim da se bo obdržal, oz. primerno izvajal (si ne predstavljam, da bi pred diskači/biločem varnostniki zasegali čike, da ne bi slučajno kdo kakega prižgal kje

), tko da je itak bob ob steno. Nikogar pa ne skrbi, da dnevno vdihujemo (no vsaj večina) izpušne pline, medtem ko je svetovna znanost že daleč presegla nivo, potreben za izum/izdelavo okolju in uporabnikom prijaznejših goriv.
Me pa zanima kako bodo zgledale te kadilnice, bilo bi prav če bi jih magar tekom zime ogrevali

. Bodo pač lokali na izgubi, pa bomo vidli kaj se bo dogajalo pol (zih bodo spet neki pritiski na vlado, oz. odgovorne).