Akamuti
Posted 12 February 2008 - 08:11 PM
AČM je rjave barve, srednje tekoče, malo kiselkastega vonja(ni pa neprijetno)-pač ni z ničemer odišavljen. NA začetku se malo peni, potem pa nič. Jaz ga uporabljam za čiščenje obraza in dobro odstrani ves make up(pazi pri očeh, malo zapeče če pride v oči) in ko se dotakneš kože prav čutiš da je očiščena a je obenem ne izsuši.
Za telo ga še nisem sprobala(enormne zaloge gelov za tuširanje )
Imam tudi glino in ti res potegne maščobo ven, prav vidi se jo. Kupila sem si tudi neem prašek za mešanje z glino, a sem ga zaenkrat uporabila le enkrat. Je pa bolj grobo mlet tako da naredi na koncu ko masko odstranjuješ tak blagi peelin. JUtri ga imam namen sprobat na laseh, pa bom poročala.
Me pa skrbi kako bom to glino porabila, ker jo rabiš le eno žličko za eno masko. Razmišljam, da bi polovico prodala, ker ima kratki rok trajanja če me spomin ne vara.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 13 February 2008 - 02:55 PM
Posted 13 February 2008 - 05:21 PM
Me pa skrbi kako bom to glino porabila, ker jo rabiš le eno žličko za eno masko. Razmišljam, da bi polovico prodala, ker ima kratki rok trajanja če me spomin ne vara.
Khm, če se boš odločila za to, se priporočam
Posted 13 February 2008 - 05:56 PM
Posted 13 February 2008 - 05:56 PM
Posted 15 February 2008 - 04:33 PM
http://www.srcek.si/...vode-i406.shtml
Posted 15 February 2008 - 04:38 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 15 February 2008 - 04:45 PM
Parvinder, sem šla pogledat rok uporabe in je do 2010 tko da ne bom prodajala. Vseeno hvala za ponudbo
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 15 February 2008 - 04:56 PM
Posted 15 February 2008 - 07:54 PM
Posted 15 February 2008 - 08:09 PM
Posted 15 February 2008 - 08:21 PM
Anyone?
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 15 February 2008 - 09:00 PM
Posted 15 February 2008 - 09:06 PM
Glej - sedaj stojiš na mostu (tromostovje) in gledaš proti Lushu.
Slediš?
Ok, potem greš LEVO, naprej naprej naprej, na levi strani vidiš full nekih pekarn in stojnic, potem prideš še malo naprej in na svoji DESNI zagledaš zaprto tržnico, vstopi (je več vhodov) in poišči (je pa taka tiny zadeva, trgovina na 2 kvadratnih metrih, se ne hecam). Išči napis ZIN.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 15 February 2008 - 09:10 PM
Posted 16 February 2008 - 10:59 AM
Me pa nekaj zanima, če katera morda ve - v kakšnem razmerju se mešata neem prašek in voda? Podobno kot zelena glina in voda (ena žlička gline, dve žlički vode)? Me zanima, ker si bom nardila masko za obraz in bom zmešala glino, rožno vodo in neem prašek, pa ne vem koliko vode naj dam, če bom dala žličko gline in žličko neema - 4 žličke vode?
Posted 16 February 2008 - 11:49 AM
Posted 16 February 2008 - 01:51 PM
Posted 16 February 2008 - 02:17 PM
Posted 16 February 2008 - 02:42 PM
Naročila sem zeleno glino.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users