Mleko za telo proti strijam
Posted 12 January 2009 - 01:55 PM
Posted 12 January 2009 - 04:57 PM
A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 12 January 2009 - 06:27 PM
Posted 12 January 2009 - 06:50 PM
Posted 03 February 2009 - 02:41 PM
Šele zdej opazla to temo.
KAMI ČESTITKE, PREČUDOVITA STA!!!
Posted 03 February 2009 - 05:06 PM
Ijooooj sta lušna!!! Res prav lepa dojenčka sta. Js sm zdej čist raznežena . Tjaša mi ima krasne laske, Uroš pa ful šponski puloverček na desni sliki!
Posted 03 February 2009 - 06:11 PM
Želim vam čim manj prejokanih noči pa čim več veselja in otroških cvetk lepa družinica
Posted 03 February 2009 - 06:24 PM
Uf kar dva na en mah. Čestitke tudi od mene. Ful sta prikupna pa zmeriaj ko slišim, da sta dvojčka punčka in fantek si predstavljam kako bo brat pazil na sestrico .
Posted 03 February 2009 - 08:40 PM
Posted 06 February 2009 - 03:51 PM
Kami in Uroš & Tjaša, čestitke! Luškana sta oba zelo, ob gledanju slikc sem si še kar sama zaželela bebico juuuuiiii!!!
Posted 15 February 2009 - 03:00 AM
mulčka sta sicer pridna, ampak so vseeno polne roke dela - en ekstra par rok vedno prav pride ni pa tako hudo kot nekateri pravijo
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 24 June 2009 - 09:06 AM
Meni so pa obupno popokale joške
Pa sem mazala in vse. Zdaj me pa zanima, ker eni pravijo vseeno s čim mazat, glavno da je čimbolj mastno?Koliko je na tem resnice? Jaz sem uporabljala: Johnsons&Johnsons baby olje (ker mi diši, in ker se res ful fajn maže), DM Babylove olje za nosečnice (obup kar se tiče mazljivosti, in smradu), pa mislim, da od Chicco neko kremico za nosečnice.
Saj se popolnoma zavedam, da so nekatere pač bolj nagnjene k temu (jaz očitno), ali imajo k temu velik delež pridobljeni kilogrami (ki ji resda ni malo). Čudno se mi zdi, da so spokale prav joške, trebuh je pa OK.
Eh, nič...saj vem, da ni nič ne morem. Sam malo pojamram
Posted 24 June 2009 - 10:30 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 24 June 2009 - 10:36 AM
Na akamuti sem tudi sama pomislila, ampak imam nek predsodek (nevem zakaj ), da se ta reč sploh ne vpija. Sploh ko je vroče, mi gre strašno na živce, da sem potem še cel dan mastna.
Posted 24 June 2009 - 10:41 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 24 June 2009 - 11:17 AM
Hvala
Bom danes najprej šla po tega Kneippovega, za prvo silo. Potem pa še akamuti naročim.
Posted 24 June 2009 - 12:16 PM
Meni se je zamerilo Akamutijevo olje plodov muskatne vrtnice, ker mi je na spodnjem perilu pustilo rumene fleke, ki se jih ne morem z nicemer znebiti. Pfej pfuj! Drugace super ucinek na kozo, ni, da bi se nekaj lepil in bil zelo masten, ampak se ga kar lepo izogibam in nova steklenicka stoji nedotaknjena na polici.
Posted 24 June 2009 - 12:21 PM
Posted 24 June 2009 - 01:05 PM
Že zato najbrž, ker jih mam sama ob straneh riti in če bi jih lahko preprečila takrat bi dala tud 100 eur za kremo
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users