Parfumi, ki ste jih nazadnje preizkusili
Posted 08 February 2007 - 02:44 PM
Posted 08 February 2007 - 06:02 PM
Posted 09 February 2007 - 11:18 PM
Danes sem probala še:
Calvin Clein - Euphoria --> NOOOORAAA!!!!
Calvin Clein - euphoria "Blossom" --> Besedi NOOOORA dodajam še BLL NORA
Carolina Hererra - 212 Sexy --> solidno
D&G - The One --> FUUUUJ
Escada - Magnetism --> Čudovita kot vedno doslej
Jean Franco Ferre - nevemtočnokater --> dober vonj
Skratka, moj wishlist je trenutno Euphoria "Blossom" al pa euphoria... se ne morem odločt ker mi lep diši... Se mi zdi da je Euphoria bolj močna, intenzivna... in to iščem =)
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.
(V. Bajac - Knjiga o bambusu)
Posted 10 February 2007 - 04:25 PM
CK - Euphoria man - Ful dober vonj
Pablo Picasso
Posted 10 February 2007 - 08:54 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 18 February 2007 - 02:37 PM
in to bo definitivno moj naslednji parfumček...kako lepo diši...
Posted 01 March 2007 - 07:07 PM
To je pa eden tistih parfumov, ki meni resnično zaudarjajo v polnem pomenu besede. Je totalno osladen, za moje pojme vsiljivo cvetličen, deluje mi strašno cheap in neizrazit, kot bi ga nekdo skupaj zmetal v petih minutah, z zakritimi očmi in zamašenim nosom. =) Jaz voham alkohol, mešan z nekim strašno osladnim in zadušljivim, na trenutke mi deluje tudi malce citrusast, ampak v najbolj ponesrečenem pomenu. Uglavnem nein, danke. Moram pa omenit, da mi je ovojnina všečna.
Posted 01 March 2007 - 07:34 PM
Posted 02 March 2007 - 09:11 PM
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!
Posted 02 March 2007 - 09:16 PM
^ meni tudi. no ja ga vsaj vsaka ta druga bejba ne bo mela tko kot d&g light blue
Aja? Meni se pa zdi ravno obratno. Je tak klasičen, nežen vsakdanji vonj, vsaj meni se zdi, ob prvem vohu
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 02 March 2007 - 10:20 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 04 March 2007 - 01:43 PM
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 04 March 2007 - 09:49 PM
Hugo Boss Femme
To je pa eden tistih parfumov, ki meni resnično zaudarjajo v polnem pomenu besede. Je totalno osladen, za moje pojme vsiljivo cvetličen, deluje mi strašno cheap in neizrazit, kot bi ga nekdo skupaj zmetal v petih minutah, z zakritimi očmi in zamašenim nosom. =) Jaz voham alkohol, mešan z nekim strašno osladnim in zadušljivim, na trenutke mi deluje tudi malce citrusast, ampak v najbolj ponesrečenem pomenu. Uglavnem nein, danke. Moram pa omenit, da mi je ovojnina všečna.
tega sm šla šnjofat glih zarad embalaže, pa morem rečt, da ni nič posebnega - mi ne smrdi, ampak tud ne diši pretirano. (pre)povprecen za ceno.
Posted 06 March 2007 - 08:47 PM
Pa deep red je tut hud... En bo moj
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.
(V. Bajac - Knjiga o bambusu)
Posted 06 March 2007 - 10:52 PM
Povohala sm ta novo Escado. mmmmmmm, ful lepo
Ja jst tud, prou tko po bonbončkih diši mmmm Za poletje si jo moram omislit! :=)
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 07 March 2007 - 08:41 PM
Givenchy - Amarige: nek čuden "privonj" ima
Chopard - Moment: oooo, ful dober!
Issey Miyake - nek v roza pakungi: super vonj, me wants!!
Givenchy - Irresistible: dober
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 07 March 2007 - 11:21 PM
Sem jih pošnofala kakšnih 10 in sm bla na konc čist zmedena, se raje nisem odločila za nobenga, ker mi takrat nobeden ni pretirano izstopal.
Sm pa sfehtala en mali testerček od Miss Cherie od Diorja,
všeč mi je bil kolikor toliko še D&G The one, drgač pa bolj kriza, res...
Posted 08 March 2007 - 04:40 PM
Kje?
― V. Van Gogh
Posted 08 March 2007 - 05:55 PM
Sedaj sem že čist navdušena, ker mi je čez cel dan ful lepo dišal, verjetno ga bom kupila.
Posted 08 March 2007 - 07:37 PM
― V. Van Gogh
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users