A bi šla katera pogledat v Ljubljano?
Jst sem mnenja da jogo lahko fino doma vadiš, a le če že imaš nekaj predznanja, oz. če si pred tem obiskoval kak tečaj. Preprosto, ker sam sebe ne vidiš tako dobro kot te nekdo drug in lahko vaje nevede opravljaš narobe, pa fajn je imet neko strokovno mnenje pri roki, npr. v primeru da si nategneš kako vez, zviješ kaj, imaš kronične bolečine, kake specialne želje. Mislim da je super imet nekoga izkušenega ob sebi ki te lahko vodi.
JOGA
Started by
LINKY
, Apr 01 2005 12:37 PM
64 replies to this topic
Posted 05 August 2007 - 03:35 PM
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 05 August 2007 - 05:04 PM
A ni Adriane pisala, da gre v Ljubljani malo pogledat ? =)
Posted 05 August 2007 - 06:39 PM
Pri jogi je pametno, da se je ne lotiš sam, ampak imaš na začetku dobrega učitelja. Ko enkrat obvladaš vaje, jih lahko delaš doma. Če jih pravilno delaš, delujejo kot vaje za moč (se lahko kar nabildaš pri težjih vajah), vse mišice dodobra raztegneš, je zastonj in ne rabiš veliko prostora. Imaš pa zraven tudi vaje za spoščanje, pa dihalne vaje, da se fajn predihaš.
Posted 05 August 2007 - 11:47 PM
Se strinjam s Crno in Nilo: Jaz sem si prejšne poletje izposodla v knjižnici knjigo o jogi in je blo zelo težko izvajat vaje, ker sploh nisem vedla a delam pravilno. Tko da je res prej bolje, da ti nekdo pokaže (skupinske vadbe).
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users