Rekreacija
Posted 14 February 2007 - 01:03 AM
pa pustmo tempo,to vsak drgač
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 14 February 2007 - 07:15 AM
Posted 14 February 2007 - 05:00 PM
Seks je sicer super zadeva, a ni pa nadomestek za rekreacijo. Vsaj nekaj gibanja na prostem je meni nuja. Sicer pa je vse odvisno od ciljev posameznika.
Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.
Posted 14 February 2007 - 06:13 PM
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 15 February 2007 - 12:09 AM
To,da pa ni nadomestek športa in da je glavno,da je fino,pa se ve
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 15 February 2007 - 01:04 AM
Posted 21 February 2007 - 05:50 PM
Posted 21 February 2007 - 06:20 PM
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 21 February 2007 - 07:05 PM
Posted 21 February 2007 - 07:09 PM
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 07 January 2016 - 12:16 PM
Ali pozna kdo kakšno mešano skupinov LJ, ki rekrativno igra odbojko in bi potrebovali kakšnega aberveznika za številko.
Za naslednje šolsko leto iščem skupino, kateri bi se lahko priključila.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 03 February 2016 - 03:52 PM
evo vajo s "cunco", če komu prav pride
https://www.facebook...93018087521857/
https://www.facebook...deos?fref=photo
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 31 July 2016 - 07:41 PM
Posted 31 July 2016 - 07:44 PM
Pablo Picasso
Posted 31 July 2016 - 08:37 PM
Posted 01 August 2016 - 08:06 AM
Posted 01 August 2016 - 08:36 AM
Ena na YT ima vse vadbe po dnevih posnete za BBG1. Full boljše kot slike na aplikaciji. Mogoče boš našla, drugače ti pa prilepim, ko pridem iz službe.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 01 August 2016 - 08:52 AM
Posted 01 August 2016 - 11:21 AM
Meni je Kejla dobra, svaka čast kaj ji je uspelo narediti v teh letih, respekt, kar se biznisa tiče.
Vaje so dobre, rezultati definitivno so, čeprav so zelo odvisni od prehrane, valda. V enem obdobju sem vadila, ampak jedla grozljivo, vsak večer international dinner, BJ partyji, itd., tona cukra, pa je bil napedek samo v vzdržljivosti, vizualno pa bolj nič (logično), ko sem končno šla nazaj v stare tirnice kar se prehrane tiče, pa so rezultati hitro prišli. Zdaj sem že od maja na pavzi, ker ne smem forsirat sklepov in samo penzionistično plavam (ironija, najslabšo postavo imam v času sezone kopalk, najboljšo pa ko sem cela zakrita ). Po moje se bom septembra lotila od začetka, čeprav bom spustila 'ponavljajoče se' tedne do W5, ker so mi prvi 4 tedni tako zoprni, da joj, pol pa nadaljevala z dvojko. Aplikacije nimam, mam samo pdf na telefonu, agresiven rep na slušalke in cepaj. Sej zgleda lepo in fajn, samo meni se ne bi dalo štrcat po tistem appu, plus telefon mam precej nezmogljiv, plus predrago mi je, in tako naprej, skratka, ne rabim je, da bi vadila. Ena znanka je imela, pa ni bila nekaj blazno navdušena, SWK ji je bil bolj motivacija, da se sploh spravi telovadit, drugače res ni potrebe, po moje.
Pablo Picasso
Posted 01 August 2016 - 11:32 AM
Jaz delam BBG, nimam aplikacije, samo vpišem v google bbg week 1 monday (itd.), ti da ven sliko. Če si začetnik, rezultati definitivno so, tako kot pri vsaki telovadbi, ane. Pač potrebna je vztrajnost, brez tega pa ni nič.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users