Tole je rahlo off topic, ampak ne bom odpirala nove teme:
ali bi si lahko med padcem po stopnicah poškodovala rebra/vretence (da poči)?
Pred 3 tedni sem padla po stopnicah, v ledvenem delu ob strani in do sredine hrbta sem priletela na oster rob kamnitih stopnic. Takrat me je blazno bolelo, če me je kdo prijel sem rjovela, ampak sem mislila, da je pač modrica, poškodba mehkega tkiva. Par dni po tem sem bila res slabo mobilna, nisem mogla zasukati trupa, spati pa sploh nisem mogla na tisti strani. Par noči sem lahko spala samo v čisto ravni drži, na hrbtu.
Po teh 3 tednih modrice več ni, mene pa še vedno enako boli, od znotraj. Takrat sem mislila, da sem morda priletela na ledvice, da me zaradi tega tam tako boli... Zdaj pa razmišljam, da bi lahko tudi 'ruknila' ali rebro ali kakšno vretence. Ne vem. Po kakšnem času naj bi bolečina od padca izzvenela, da ne hodim na slikanje za brezveze? Ali me lahko kdo pretipa pa to ugotovi?
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.