brazgotine
Posted 02 February 2008 - 05:59 PM
Posted 10 February 2008 - 10:28 PM
Posted 11 February 2008 - 03:21 PM
Krema najbrž ne, morda kemični piling. Sicer pa laser, dermoabrazija.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 11 February 2008 - 04:09 PM
Kaj naj bi mi torej v tem primeru lahko pomagalo - samo laser oz. dermoabrazija?
Pa še eno vprašanje - je z laserjem mogoče tudi "zbrisat" pore, jih nekako zmanjšat? Ker jaz jih imam po celem obrazu, in to zelo široke, pa stiskat si jih moram 2x na teden, ker se mi non stop mašijo. Po moje se mi mašijo kar same od sebe, ker ni pri nobeni kozmetiki ničesar drugače. Zaradi tega sem precej nesrečna. Tudi puder je cela umetnost namazat, pri teh mojih porah.
Any advice?
Posted 11 February 2008 - 06:31 PM
Posted 12 February 2008 - 10:29 AM
Krema najbrž ne, morda kemični piling. Sicer pa laser, dermoabrazija.
Kemični piling sem delala jaz. Boleče, ampak deluje (par strani nazaj si lahko pogledaš rezultate). Dermoabrazije pri aknah ne delajo, laser pa je baje "prešibek" za takšne vdolbinice. Primernejši je za gubice.
Kaj naj bi mi torej v tem primeru lahko pomagalo - samo laser oz. dermoabrazija?
Pa še eno vprašanje - je z laserjem mogoče tudi "zbrisat" pore, jih nekako zmanjšat? Ker jaz jih imam po celem obrazu, in to zelo široke, pa stiskat si jih moram 2x na teden, ker se mi non stop mašijo. Po moje se mi mašijo kar same od sebe, ker ni pri nobeni kozmetiki ničesar drugače. Zaradi tega sem precej nesrečna. Tudi puder je cela umetnost namazat, pri teh mojih porah.
Any advice?
Glede por ti ne znam pomagat. Baje obstajajo neke kreme...samo kaj več ti pa ne znam povedat. Jaz sem šla kemični piling delat v Dermatološki center Parmova (www.dcp.si), dobila pa sem neko reklamo od njih, da imajo še en drug postopek za odstranjevanje brazgotin. Reklamo imam v avtu, tako da bom pogledala drugič pa potem kaj več napisala.
Posted 12 February 2008 - 10:45 AM
Posted 14 February 2008 - 10:11 AM
Posted 15 February 2008 - 08:37 AM
Sama sem dala čez 3 tretmaje - enega v maju, drugega v juniju in tretjega v začetku oktobra. Za en tretma je bila cena 50.000 sit, sedaj pa mislim, da je 200€. Ni poceni, vendar se splača. Za lepoto je vredno (tudi finančno) potrpet.
Posted 15 February 2008 - 03:07 PM
Na začetku sm bla panična ko papiga in sm si vedno tlačla vse možne pudre gor...pol se je pa itak pokazal, da čas RES celi rane .
Razmišlala sem tud o kemičnem pilingu in teh forah, pa se mi zdijo taki posegi - v takem 'majhnem' primeru, kot je moj, pregrobi.Poznam primer, ko je ženska čist, ampak čist ful rdeča v obraz - kot bi non-stop zafarbavala...
Posted 08 April 2008 - 04:27 PM
OK bejbe...zadeva je taka. Mislim, da že vse veste, da sem bila 3x na kemičnem pilingu (z 20% TCA kislino).
Začela sem s takšno kožo, kot je na tistih dveh slikah, na katerih imam dolge lase, trenutna situacija pa je takšna, kot na sliki s krajšimi lasmi.
Torej....mislite, da bi morala še enkrat na piling ali se vam zdi stanje kože zadovoljivo?
Pozdravljena prijateljica!
Koža se ti je zgleda res popravila, ampak jaz bi šla še na enega. Kaj pa pravijo ljudje, ki so ti to delali?
Ps. pridi kaj na msn
Posted 08 April 2008 - 11:07 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 10 April 2008 - 10:20 AM
Rea, po moje je bilo mišljeno, da imaš lahko flekasto kožo.
Posted 10 April 2008 - 02:41 PM
Ali pa, da si bolj rdečičen.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 10 April 2008 - 03:20 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 30 April 2008 - 11:35 AM
Posted 29 June 2008 - 05:36 PM
zanima me če je vsak primeren za tak poseg ? Ali se mogoče odpriporoča ljudem, ki so nagnjeni h kapilaram ? Pa kak je s to spremembo barve kože ?
In ali je možno, da ti po posegu ostanejo še večje brazgotine, kot si jih imel prej ?
Posted 29 June 2008 - 05:47 PM
Po lastni logiki se mi zdi, da za tiste, ki so nagnjeni h kapliram na obrazu ni primerno.
Brazgotine NE morejo nastati večje. Ni šans. Je pa res treba - kot sem že 100x rekla - izogibati se soncu in se mazati z 50+ kremo za sončenje.
Jaz spremembe barve kože nimam. Je pa to verjetno tako, da si potem malo flekast - nekje malo porjavel, drugje ne. To ti vse povejo na posvetovalnem pregledu.
Sicer pa na strani 24ur.com obstaja sekcija "vizita", kjer lahko zdravnike vprašaš o svojih problemih. Tam pri dermatoloških težavah je dr. Tomaž Janežič - on je meni naredil ta poseg v DCP.
Vidim, da ima tip tudi privat ordinacijo, kjer stane kemični piling 150€.
Posted 29 June 2008 - 05:50 PM
Posted 29 June 2008 - 05:53 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users