S kodralnikom jaz rabim vsaj 45 min, da si obdelam vse lase. Kdo ima čas.
Kodralec oziroma Ravnalec las
Posted 26 September 2019 - 01:09 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 26 September 2019 - 01:31 PM
Meni tudi ogromno časa vzame pa nimam pol toliko las.
Sicer pa navijalke Kami
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 26 September 2019 - 01:36 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 26 September 2019 - 03:05 PM
zdaj ste me pa čisto prestrašile. Jaz sem pa mislila, da sem našla neko frizuro, s katero bom v 5 min končala
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 26 September 2019 - 08:44 PM
Posted 26 September 2019 - 08:49 PM
Kami, priporocam kodralnik z debelim nastavkom, 2 ali 3 cm.. naredi res lep koder. Pa simpl za uporabo. To je res najboljsi nacin za lepo pricesko. Pa sprobujem razlicne metode po principu ne-da-se-mi-komplicirat )
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 27 September 2019 - 07:02 AM
Potrebuješ malo občutka, ki ga (verjetno) dobiš s prakso, ampak meni se ne da ubadati s tem.
Posted 27 September 2019 - 07:38 AM
A potem bi bil po vaših izkušnjah ta OK?
Kodralnik las Philips BHB868/00
Imela bi približno tako dolžino las, pa da naredim samo malo volumna oz. oblike. Jaz sem daleč od perfekcionista, pa res bi nekaj po najmanjši liniji odpora
Put A Kilt On It!
Posted 27 September 2019 - 07:58 AM
Aja, pa še vprašanje. Ali infrardeči in podobni likalniki res manj poškodujejo lase? Ali je sploh kakšna razlika med temi likalniki ali so samo marketinški nategi? Ker cenovno je pa kar razlika
Put A Kilt On It!
Posted 27 September 2019 - 10:40 AM
[Napoleon]
Posted 18 November 2019 - 07:28 PM
Posted 22 July 2020 - 09:24 PM
Posted 14 January 2021 - 10:05 PM
Ali ima kdo kaj podobnega doma: Multifunkcijski oblikovalnik pričeske na topel zrak
ali Oblikovalec las na topel zrak „HP8653/00“
in kako se obnese.
Predvsem me zanima "krtača", da bi mogoče moji lasje izgledali malo bolj zdravi. Res izgledajo slamnati in štrenasti.
Put A Kilt On It!
Posted 15 January 2021 - 05:43 PM
Posted 15 January 2021 - 06:37 PM
Ok, hvala, naročen
sem se zdaj par let izogibala fenom in vsem, kar bi sušilo na vroč zrak (sem samo naravno sušila); šla na čim bolj naravne barve in še to samo narastek barvam ... 2x na leto pa celotne lase; gor dam boga in pol enih balzamov, kokosovo olje, ... ni da ni
Lasje se niso popravili niti za milimeter...še vedno izgledajo štrenasti, kot slama
K** jih gleda, bodo pa vsaj izgledali lepši, če že v resnici ne bodo
Put A Kilt On It!
Posted 15 January 2021 - 07:16 PM
Super, poročaj. Meni je res zakon.
Posted 15 January 2021 - 07:19 PM
Posted 15 January 2021 - 07:39 PM
JA, edina stvar, ki sem jo kadarkoli naročila prek spleta, da mi je res zakon. Teta je tudi noro zadovoljna. Sem tudi jaz najprej revlonovo gledala, samo jo mnda lahko samo iz tujine naročiš. U glavnem meni je bilo fenanje prej muka, s krtačo in fenom, tole je pa ZAKON! PRISEŽEM, da bosta zadovoljni.
Posted 16 January 2021 - 10:23 PM
Posted 16 January 2021 - 10:37 PM
Pablo Picasso
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users