Elf Mineral Concealer, v najsvetlejšem odtenku. Bom še kupila, vendar čez nekaj časa, imam še drugo za porabit.
Posted 12 January 2013 - 08:46 PM
Elf Mineral Concealer, v najsvetlejšem odtenku. Bom še kupila, vendar čez nekaj časa, imam še drugo za porabit.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 22 January 2013 - 09:49 PM
Še kupim, ker so fantastični, v drugih vonjih.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 23 January 2013 - 09:56 AM
nov že na zalogi
A painting is complete when it has the shadows of a God. - Rembrandt
Posted 30 January 2013 - 01:55 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 07 February 2013 - 04:28 PM
Stalnica, že imam novo (večjo pakungo).
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 27 February 2013 - 12:07 PM
Odtenek 20 Magic Sand - moja HG senčka za vsak dan, že imam kupljeni dve novi na zalogo.
Posted 28 February 2013 - 10:47 PM
Clinique Color Surge Lipstick -- Blushing Coral #12
Bi še kupila. Odtenek je prekrasen.
Posted 28 February 2013 - 11:08 PM
Burt's Bees balzam za ustnice. Fajn mi je bil, tudi hladilnega učinka sem se kar privadila, mogoče še kupim.
Posted 01 March 2013 - 10:09 AM
Nisem videla neke opazne razlike ali učinka. Ne bom več kupila.
Posted 31 March 2013 - 11:58 AM
Čistilno olje super dobro, ziher ga bom še kdaj nabavila, ampak ne vem kdaj, ko mi bo pač uspelo priti do njega. Zobna pasta tudi OK, a nič nadpovprečnega, za to ceno je verjetno ne bom ponovno kupila.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 31 March 2013 - 12:50 PM
Posted 31 March 2013 - 01:08 PM
Oboje fajn, bom še kupila.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 08 April 2013 - 03:25 PM
Všeč, jaz itak obožujem malinin vonj.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 25 April 2013 - 10:19 PM
Ne bom ponovno kupila; za to ceno so Logonini npr. precej boljši.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 26 April 2013 - 10:49 AM
Zelo mi je bil všeč, sem zelo žalostna, da ni več v prodaji.
Najboljša do zdaj, še kupim.
Lahka krema, še kar všeč, ampak mi ne dovolj navlaži, čudno me zateguje, tako da verjetno ne kupim več.
Posted 09 June 2013 - 09:22 PM
Deota ne bom več kupila, tušgela pa tudi ne, ker je bil LE in ker res nikoli ne kupim 2x istega tušgela, rada spobavam nove in nove
Lak najbrž bom, ampak trenutno mi je predrag, pa tudi uporabljam ga praktično več ne. Maskare ne, ena slabših, MUA BB kreme tut ne, sem našla boljšo. MAC svinčnik za obrvi JA, brez tega mi živeti ni, čeprav ga več ni v prodaji, upam, da so novi odtenki enaki.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 10 June 2013 - 08:09 AM
Posted 10 June 2013 - 04:29 PM
Nobenega ne bom več kupila - vonja gela sem se zelo hitro naveličala, krema (različica za mešano kožo) pa je sicer OK, a nič posebnega.
Bill Bullard
Posted 10 June 2013 - 08:18 PM
Bi še kupila...
0 members, 1 guests, 0 anonymous users