Tud če me je fejst ob stena porinla, se ji mislim, čeprav je hud moški nad mano, umaknit naslednje leto, hahahah . Morjo se mal ocenčice popravt . Mah v osnovni maš lepo moticavijo, ker si najboljši v razredu pa hočeš to ohrant. Potem pa naprej ne vem no, men se totalno nič ne da in skoz sem zaspana . Bom se naslednje leto bl potrudla. Sam ej, ti nis redno nardila?! Omg, ne ne, to jst ne bi, tud, če me razmetava po koščih naokol .
Joj, šele zdle sem vidla tole, sem čist spregledala. Ne, jaz nisem redno naredila, ampak zdej ko gledam nazaj, sem ful vesela da je blo tako kot je blo. No, to pa še ne pomeni, da ti hočem zdej rečt, da lahko cepneš. Kr potrudi se!
Flafomila, ful je lep, tak damsko šiki! Jaz imam še vedno svojega rdečega Philipsa (že ene tri leta), ampak ga nič ne uporabljam. Enostavno me preveč boli, najprej me ni tak fejst, zdej pa me ful in mam čist kurjo kožo in crkujem zraven. So mi depilacijski trakovi 100x boljši, pa hitreje je, ker naenkrat obdela večjo površino. Moja mati pa prisega na epilator in ga skos uporablja, pa so se ji fuuuul zredčle kocine, nič več skor nima.