Jaz nisem opazila absolutno nobene razlike med UDPP in Artdecovim.
Vprašanja (make-up)
Posted 20 January 2016 - 06:43 PM
After all this time?
Always.
Posted 20 January 2016 - 08:58 PM
Če vam zdrži do večera nedotaknjena (ne gre v gubo, niti ne zbledi) potem super, meni ni šans. Samo z UDPP mi, pa še s tem ni vedno čisto 100%.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 20 January 2016 - 09:57 PM
Meni ne, ampak mi niti z UDPP ni.
After all this time?
Always.
Posted 21 January 2016 - 04:38 PM
gledala sem komentarje in ima art deco ful dobre ocene, sama imam tudi njihov kremni puder in sem zadovoljna tako da kupim tega. Hvala za pomoč
Posted 02 February 2016 - 04:44 PM
Mogoče katera ve ali je pri nas dobavljiv?
A painting is complete when it has the shadows of a God. - Rembrandt
Posted 03 February 2016 - 07:25 AM
Pravzaprav zdaj nekaj casa, dokler ne najdem cesa primernega, ne bom uporabljala nicesar. Ker se mi zdi da boljse izgledam brez pudra kot z, ceprav nimam enotnega tena koze....je pa cel izgled bolj "fresh".
Posted 03 February 2016 - 12:40 PM
Jaz sem čisto navdušeno nad art decovim primerjem, včeraj sem se namazala zjutraj pred službo in zvečer ko sem odstranjevala make up pred spanjem je bilo še vse popolno, čisto nič ni šlo v gubo in to pri sencah kjer je prej vedno, močno priporočam
Posted 03 February 2016 - 01:43 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 03 February 2016 - 01:46 PM
Ne, ne uporabljam čopiča. Meni so ful boljše od čopiča te gobice, si že poskusila?
s tem sem se uspela namazat samo enkrat, in takrat se mi ni nič nabralo v gubo. V DM jih imajo trenutno samo v mini izvedbi za nanos korektorja, večje pa samo v Mullerju. In ker ne hodim veliko tja je še nisem kupila (poskusila sem pri sestri)
kateri puder pa imaš ti?
Posted 03 February 2016 - 01:52 PM
Kakšen čopič pa ima, Jina? Flat top ali prav za tekoči puder? Meni ga flat topi kar veliko požrejo ugotavljam.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 03 February 2016 - 01:58 PM
― V. Van Gogh
Posted 03 February 2016 - 05:17 PM
Posted 03 February 2016 - 07:36 PM
Enako, s tem da sem imela MACovega, za tekoči puder.
Jaz samo s prsti nanašam, nehigienično gor ali dol.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 03 February 2016 - 07:41 PM
Saj s prsti ni nehigienično, če imaš dobro umite roke. Jaz se s čopičem namažem v dobri minuti, s prsti pa veliko dlje traja in nikoli se ne zablenda tako lepo. Ker toliko manj pudra porabim, izgleda na koncu tudi veliko bolj naravno.
Mislim, da noben vizažist ne maže s prsti, z razlogom.
― V. Van Gogh
Posted 03 February 2016 - 07:43 PM
Jaz se s prsti prej kot v dobri minuti, če govorimo samo o pudru, jasno
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 03 February 2016 - 07:44 PM
Puder + korektor, ja. Tudi tega nanašam z čopičem.
― V. Van Gogh
Posted 03 February 2016 - 07:48 PM
Mah ne vem, jaz sem si nabavila tisti čopič, za katerega sem skoraj mogla ledvico prodat in je bil huge razočaranje. Je šel takoj v novi dom. Sicer pa itak uporabljam samo nizko-prekrivne pudre, še raje pa obarvane kreme, tako da skoraj ni straha, da bi prišlo do maske na faci ali nenaravnega videza.
Drugače pa ja itak, vizažisti ga ne nanašajo s prsti, pa saj ne ničesar nanašajo tako
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 03 February 2016 - 07:51 PM
Nekateri veliko stvari nanašajo z čopičem, sploh kremne.
V glavnem, meni je še Fluffy uspelo prepričati, da je ta RL buffing brush revolucionaren in ga zdaj tudi ona ne more prehvaliti in pravi da si ne predstavlja, da bi šla nazaj.
― V. Van Gogh
Posted 04 February 2016 - 10:01 AM
Jaz sem do zdaj vedno uporabljala samo Artdeco podlago za senčila (klasično, ne mineralne) in mi je všeč. Do večera mi pa senca kljub podlagi ne zdrži brezhibno. Pred kratkim sem nabavila Urban Decay original, končno. Nisem pa še preizkusila, ker mam še Artdecojevo za porabiti. Bom poročala, kakšna je pri meni razlika.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 05 February 2016 - 06:56 AM
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users