izpadanje las
Posted 10 October 2007 - 01:44 PM
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 10 October 2007 - 04:11 PM
Posted 10 October 2007 - 06:56 PM
Posted 10 October 2007 - 07:04 PM
Posted 10 October 2007 - 07:09 PM
Res hvala za nasvet!
Posted 14 October 2007 - 07:29 PM
Perla - ja meni je Fitoval ful mastiv lase. Ne pomnim da bi mi še kater drug šampon tako močno.
Hm...meni zadnje cajte tudi zelo izpadajo in sem si mislila nabavit tale Fitoval, ampak jaz imam že tako mastne (moram prat vsak drugi dan) - ali to pomeni, da mi jih bo Fitoval še dodatno zmastil ?
Res ne vem, kaj naj...nujno rabim nekaj, da pomaga mojim bogim lasem, ki sem jih ful mučila z likalnikom
Posted 14 October 2007 - 09:19 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 14 October 2007 - 10:56 PM
Posted 15 October 2007 - 12:04 AM
Me pa peče lasišče, tebe tud?
Posted 15 October 2007 - 09:54 AM
Posted 15 October 2007 - 10:39 PM
Posted 15 October 2007 - 10:48 PM
Pa, če si se barvala ne uporabljaj več tiste barve ali šampona, balzama ali karkoli.
Posted 18 October 2007 - 09:41 AM
Posted 18 October 2007 - 11:46 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 03 October 2008 - 06:06 PM
Torej, sama imam že nekaj časa težave s pretiranim izpadanjem las. Predvidevam, da zaradi hudega stresa, pod katerim sem že kar nekaj mesecev, zaradi katerega sem brez kakršnegakoli odrekanja shujšala več kot 8 kg. Skratka, lasje so mi nekje pred dvema mesecema začeli izpadati skorajda v šopih in res nisem več vedela, kaj naj naredim.
Nabavila sem si tablete FidiVal, zdaj jih jemljem že drugi mesec in se mi zdi, da se je količina izpadlih las precej zmanjšala. Začela sem več jesti oz. se vsak dan prisilim, da čim več jem (čeprav mi kg pa še vedno kopnijo, ampak počasneje kot prej). Danes sem se precej postrigla, tako da bodo lasje lažji. Frizerka mi je svetovala, naj uporabljam nagresivne šampone (to itak že počnem, uporabljam samo nežne in povsem naravne), rekla pa je tudi, da so šamponi proti izpadanju las preagresivni, prav tako mi je odsvetovala nakup šamponov v navadnih drogerijah (naj bi kao kupovala samo v frizerskih salonih). Samo se mi zdi, da če uporabljam kvalitetne naravne, potem ni nič narobe, če jih kupim v trgovini, ali pač?
Imam pa res pol manj las kot prej, prav grozno. Je pa rekla frizerka, da mi raste full novih, tako da se mi ni treba pretirano bati. Vsekakor pa moram biti pozorna in če se bo močno izpadanje ponovilo, moram iti takoj k zdravniku.
Aja, mi je pa prijatelj (Afričan) poslal en recept proti izpadanju las: zmešaš sok svežega ingverja, sezamovo olje in malo limoninega soka ter s tem masiraš lasišče.
Sicer še nisem preizkusila, moram nabaviti še ingver.
Posted 03 October 2008 - 06:58 PM
Je pa res, da je mogoče to posledica tako agresivnega barvanja pred cca pol leta...pa sezonsko. Mah, kaj pa vem, samo upam,da se čimprej neha
Posted 03 October 2008 - 07:12 PM
Ja, ti vitamini za lase (nohte itd.) naj bi se jemali vsaj 2 meseca, da zares delujejo. Meni se zdi, da mi tablete, ki sem jih omenjala zgoraj, precej pomagajo (sem opazila spremembe nekje 2-3 tedne po jemanju prve škatlice).
Posted 09 November 2008 - 05:28 PM
A je katera že poskusila INNEOV - gostota las? Zanimajo me izkušnje, ker mi zadnje čase spet pospešeno in v nenormalno velikih količinah izpadajo lasje
Ponekod ga hvalijo, pa bi rada izvedla iz prve roke, če je kaj na tem.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users