Jump to content

Photo

Kaj trenutno grizljate, srkate?

• Please log in to reply
16039 replies to this topic

#7941 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 February 2010 - 06:52 PM

Piquet, hvala! Salam pa si negi tlko nadevaš, kot moj foter. Je debelina nadevanih salam pri njemu
skoraj višja kot kruh, ha ha.
Meni se sendvič res sploh ne zdi tak ogromen in obilen. -)

Ementaler je zakon, ja! Pa bovški sir tudi!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#7942 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87239 posts

Posted 26 February 2010 - 06:54 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 26. 2. 2010 - 18:52) View Post

Meni se sendvič res sploh ne zdi tak ogromen in obilen. -)

Ementaler je zakon, ja! Pa bovški sir tudi!

To se zdaj delaš frajerko, v resnici pa poješ za trikrat v usta. sleep.gif

Bovški je ful dober, ja.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#7943 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27635 posts

Posted 26 February 2010 - 06:56 PM

Pa to so sami uni siri z velikimi luknjami sad.gif
  • 0

#7944 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 February 2010 - 06:59 PM

QUOTE(Jinadaze @ 26. 2. 2010 - 18:54) View Post
To se zdaj delaš frajerko, v resnici pa poješ za trikrat v usta. sleep.gif

Kva? blink.gif laugh.gif Niti ne! laugh.gif
Jaz se samo po prehranjevalnih navadah začudeno ne primerjam z enim, za katerega je očitno, da je omara in poje temu primerno veliko. twisted.gif
Mene bi šokiralo, če bi zagledala namesto tega hlebca eno mini žemljico z dvema šnitama polike!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#7945 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87239 posts

Posted 26 February 2010 - 07:01 PM

Saj vem laugh.gif , ampak jaz vedno primerjam s sabo, ker sva ipak oba človeka. Kao. laugh.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#7946 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 26 February 2010 - 07:01 PM

Meni se tudi to za tipa sploh ne zdi tak tumač, sploh pa Piket je visok in poleg tega še ful hodi na fitnes, tak da no biggy.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#7947 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87239 posts

Posted 26 February 2010 - 07:02 PM

QUOTE(DiLeMa @ 26. 2. 2010 - 19:01) View Post
je visok in poleg tega še ful hodi na fitnes

Jaz tut. sleep.gif

• 0

― V. Van Gogh

#7948 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 26 February 2010 - 07:04 PM

Ja pa ti nisi tip, tipi veeedno pojejo ful več. Jaz sem daleč od suhe, pa pojem dosti manj od fanta, on pa totalno žre in je ful suhec, zato mislim, da ni ravno za primerjat tipe in ženske.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#7949 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27635 posts

Posted 26 February 2010 - 07:05 PM

Jaz pojem ravno toliko kot fant ohmy.gif laugh.gif oops.gif
  • 0

#7950 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 26 February 2010 - 07:13 PM

No, sej tle je še za upoštevat lifestyle (količina fizične aktivnosti in stresa), dano nagnjenost h koščenosti ali močnejši postavi, itd. Jaz sem samo hotela rečt, da ne vemo kakšen lifestyle ima Piquet in me moremo kar tako ocenit, ali je to zanj prevelika ali premala porcija, poleg tega ni glih primerno sklepat po sebi (nima vsak enake prebave, ne dela vsak enako intenzivno na fitnesu in podobno). Uglavnem, you get the point. Na splošno pa še vseeno mislim, da fantje pojejo več, so pa seveda tudi izjeme (ki po mojem mnenju potrjujejo pravilo).
  • 0

#7951 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87239 posts

Posted 26 February 2010 - 07:18 PM

Ja, itak, jaz sem jim fouš.
  • 0

― V. Van Gogh

#7952 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 February 2010 - 07:21 PM

Meni grejo najbolj na jetra kakšne prekle, ki res precej požrejo, a imajo očitno ravno črevo in
gre vse tam direkt ven. Poznam ene dva primerka žensk, ki sta res ZELO suhi (takšna si niti jaz ne bi želela
biti, a vseeno), pa pojesta veeeliko in to pretežno same bedarije. Pa se jima nič ne pozna + gibata se
ne praktično nič. Meni pa se vse pozna. Včasih se mi zdi, da kipim od lufta.

• 0

#7953 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 26 February 2010 - 07:22 PM

QUOTE(Jinadaze @ 26. 2. 2010 - 19:18) View Post

Ja, itak, jaz sem jim fouš.

Tudi jaz, tudi jaz. Menim pa, da bi mi tudi 10 centi več pomagalo, LOL.
  • 0

#7954 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87239 posts

Posted 26 February 2010 - 07:24 PM

Jaz imam eno tako sošolko, jaz sem debela proti njej, prisežem! Pa še večja je od mene. ohmy.gif

Meni se ravno vse ne pozna, suhih genov pa tudi nimam, čeprav je foter tak.

• 0

― V. Van Gogh

#7955 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 26 February 2010 - 07:26 PM

Jaz imam tudi eno kolegico, ki je res primer suhih genov, pa če bi zdle povedala koliko poje, mi itak ne bi nihče verjel (ne, zagotovo nima bulimije), ker noben ne verjame, dokler je ne spozna.
  • 0

#7956 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 26 February 2010 - 07:27 PM

Lifestyle:

IPB Image
  • 0

#7957 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87239 posts

Posted 26 February 2010 - 07:27 PM

Fouš, fouš, fouš. cry.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#7958 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 26 February 2010 - 07:28 PM

Kaka slika, hahaha. laugh.gif
  • 0

#7959 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 26 February 2010 - 09:50 PM

pijem brusnični čaj... bleeeeeeeeeee sick.gif
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#7960 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27635 posts

Posted 26 February 2010 - 10:09 PM

Tud jaz poznam take ja. Eni so pri eni agenciji še pribili, da bi mogla shujšat laugh.gif in si seveda ni predstavljala kako. Itak je bla skos lačna ampak jedla al pa ne jedla, je bla skos enaka laugh.gif (sicer dvomim kolk je kej manj jedla laugh.gif ) Meni se do nedavnega ni nikjer nič poznalo oops.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users