Jah vredu, to si ti. Svetovna ekonomija pa je pač naravnana k dobičku. Samo tako se lahko svet vrti.

Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 23 April 2013 - 08:38 AM
Posted 23 April 2013 - 07:02 PM
Na živce mi gre fant, ker ko je on slabe volje/siten, bi mu morali dat vsi mir, dokler ga ne mine in se dela, da sploh nihče poleg njega ne obstaja. Pa imam tudi jaz kdaj slab dan takrat kot on, ampak njega boli džoli za to.
Posted 23 April 2013 - 08:21 PM
Ljudje, ki nekaj dni pred koncertom prodajajo karte za bizarne, 3 krat višje cene, kot so jih nabavili. Itak bi radi samo zaslužili, se mi poraja
vprašanje, če so sploh v osnovi želeli na koncert.
So tudi ljudje pripravljeni plačati ful več za karto. Kolega, ki je prodajal karto za Rammstein, so klicali interesenti in mu ponujali tudi 150 €. Jaz osebno ne bi nikoli plačala toliko več.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 23 April 2013 - 08:24 PM
Ljudje, ki se ne držijo dogovorov. Oziroma, ko ful prepričljivo obljubljajo, da bodo nekaj naredili, pa ni potem nič iz tega.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 23 April 2013 - 09:25 PM
ljudje, ki komplicirajo za brezveze. In kot da to ni dovolj, želijo, da v zadnji sekundi spremenim celo vsebino in izgled plakatov in zloženk. Grrrrrrrrrrr
Posted 26 April 2013 - 12:17 PM
So tudi ljudje pripravljeni plačati ful več za karto. Kolega, ki je prodajal karto za Rammstein, so klicali interesenti in mu ponujali tudi 150 €. Jaz osebno ne bi nikoli plačala toliko več.
Očitno enim res ostaja keš, ne vem kaj naj sploh rečem. Itak ni njihov zadnji koncert, ne vem kaj sploh taka panika. In če bi res bili TAKI veliki feni, bi si karto zagotovili že ko je prišla ven ...
nekaj mesecev nazaj.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 26 April 2013 - 01:02 PM
Samo tako se lahko svet vrti.
Svet se vrti že nekaj milijard let, potrošništvo poznamo zgolj nekaj desetletij (pa še to le v zahodnem delu sveta). Ni ravno primerljivo.
Očitno enim res ostaja keš, ne vem kaj naj sploh rečem. Itak ni njihov zadnji koncert, ne vem kaj sploh taka panika. In če bi res bili TAKI veliki feni, bi si karto zagotovili že ko je prišla ven ...
nekaj mesecev nazaj.
Samo ljudem z denarjem je za to verjetno vseeno, zakaj bi nekaj planirali za par mesecev vnaprej, če bojo pa zadnji dan ravno tako dobili karto, sicer po malo višji ceni, ki pa se jim verjetno sploh ne pozna. Sem pa tudi jaz že večkrat slišala, da se nekateri s tem prav ukvarjajo...namensko kupijo karto prej in jo potem tik pred koncertom prodajo. Meni se zdi boj lame to, da se nekomu ljubi s takimi stvarmi ukvarjat, za nekaj deset evrov, z rizikom, da karte na koncu sploh nihče ne bo kupil, po možnosti pa je še ves navdušen nad lastno poslovno idejo. Eni so res revčki.
Posted 26 April 2013 - 02:00 PM
Ko po več urah najdem popolnoma ustrezen font in potem ugotovim, da nima šumnikov. FUUUUUU!
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 26 April 2013 - 08:24 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 26 April 2013 - 09:09 PM
Ljudje, ki objavijo kakšen oglas in ti potem, ko jim pišeš, ne odgovorijo. Ali umakni oglas, če ni več aktualen, ali pa odpiši.
Na živce mi gre tudi to, da se eni niti malo ne potrudijo pri sestavljanju elektronskih sporočil. Jaz vedno vključim pozdrav (spoštovani, pozdravljeni), vsebino (pri čemer se trudim biti kratka a hkrati jedernata), na koncu pa pozdrav (lep dan vam želim, vnaprej se vam zahvaljujem, ipd.) in podpis s kontaktnimi podatki (vsaj telefonska številka). To se mi zdijo osnove komuniciranja. Ok, drugo je, če gre za sporočilo, ki je namenjeno prijatelju, znancu, čim pa gre za nekaj bolj uradnega, pa lahko človek vloži vsaj malo truda, ne pa da pošlje sporočilo po možnosti brez ločil, velikih začetnic, pozdrava, vseh potrebnih informacij...
Posted 02 May 2013 - 10:43 AM
Ljudje, ki v nekem razumnem časovnem okviru po tem, ko vstanejo, niso sposobni (normalno) funkcionirat in so totalno grumpy in sitni, po možnosti ves dan.
Ljudje, ki jim je res vse tok odveč.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 02 May 2013 - 11:55 AM
To gre tudi meni ful na živce. Jaz sem jutranji tip in ko se zbudim, se zame dan začne in sem pač vesela. Eni pa rabjo 3 ure. To mi je bilo najhuje prenašat na dveh potovanjih. Sopotnici nisem smela zjutraj dve uri rečt nič, dokler se ona ni prvič zasmejala. Pol smo pa lohk štartali dan.
Posted 02 May 2013 - 02:42 PM
- ljudje, ki se znajo pogovarjati samo o denarju
- ljudje, ki se stalno samo hvalijo in ponižujejo druge
Posted 02 May 2013 - 02:50 PM
Sopotnici nisem smela zjutraj dve uri rečt nič, dokler se ona ni prvič zasmejala. Pol smo pa lohk štartali dan.
Kr neki.
Zarad takih in podobnih princesk jaz najraje potujem v skupini, kjer se da krožit med ljudmi pa najlažje si sam s sabo, če ti kej ne paše, ker se glih vsem ne da s tabo ukvarjat.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 02 May 2013 - 03:29 PM
Ah, sej sem ji povedala svoje, pol ko sem videla, da lahko to postane vzorec. Ne ne ne, tko se pa ne bomo šli.
Aja, na enem potovanju smo bile 4 punce in sta bili dve taka primerka, za nameček je ena porabila eno uro, da se je skidala iz postelje in ves ta čas govorila v baby talku, za crknit.
Posted 02 May 2013 - 03:35 PM
- Ljudje, ki ne znajo jesti rib, in jih totalno razmesarijo in pol mesa zmečejo vstran zraven kosti.
- ko dobim v roke tekst, ki nima obojestranske poravnave. Kr kocine mi gredo po konci ko to vidim.
[Napoleon]
Posted 02 May 2013 - 05:22 PM
- Meni gre pa na živce odstranjevanje koščic iz rib
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 02 May 2013 - 08:32 PM
meni pa kr ribe pa je
Posted 03 June 2013 - 07:30 AM
Na živce mi grejo vse te 'Jupi, petek!' in 'Fuck you, monday' nalepke, vsak teden isto po celem Fb-ju. Prav pomislim, kaki bad mora bit nekomu v lajfu, da se vsakič komaj prebije čez teden in komaj čaka, da se bo lahko za dva dni ulegel na hrbet.
Posted 03 June 2013 - 07:35 AM
^^ ej men tud
Ponedeljek mi ni prav nič zoprn, petek je pa velikokrat najtežji dan v službi, tako da se ga včasih prav bojim
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users