Ma dej Michelle, ne znas krompirja olupit, skuhat, posolit in dodat kislo smetano ter naredit pireja? Al pa omlete, pa hrenovke skuhat, pa solate, spagetov... Drugace je, ce se ti ne ljubi, ne pa rect, da ne znas.
Aja, ok, tako si mislila...znam točno vse to, kar si napisala in upam trdit, da skoraj nič drugega. Znam si naredit božansko solato, ampak se mi v večini ne ljubi in jo naredi fant, pa kakšne hrenovke ali špagete v vodo vrečt, pač za prvo silo. Ampak jaz temu res ne bi rekla, da znam kuhat.
Sori, ampak meni tudi ni jasno, kako človek pri 30ih ne zna nič sam skuhat. Michelle, kje pa potem ti ješ? Zunaj vsak dan?
Ne, štulim se skoz nekomu, včasih domov, drugič k fantovim staršem, fant kaj skuha, včasih greva ven, ko pa ni nič od tega, pa naredim nekaj od zgoraj naštetega. Verjetno je res sramotno, ampak meni ni nič nerodno, abnormalno lena sem za gospodinjska opravila, kaj se čem zdaj sprenevedat. Tudi slišim kdaj kakšno pikro na ta račun, me sicer ne moti, da ljudje tako mislijo, ampak ne vem, kaj koga briga, koliko jaz (ne)kuham.