Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10328 replies to this topic

#7901 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 19 April 2013 - 11:22 PM

Ma dej Michelle, ne znas krompirja olupit, skuhat, posolit in dodat kislo smetano ter naredit pireja? Al pa omlete, pa hrenovke skuhat, pa solate, spagetov... Drugace je, ce se ti ne ljubi, ne pa rect, da ne znas.

Aja, ok, tako si mislila...znam točno vse to, kar si napisala in upam trdit, da skoraj nič drugega. :D Znam si naredit božansko solato, ampak se mi v večini ne ljubi in jo naredi fant, pa kakšne hrenovke ali špagete v vodo vrečt, pač za prvo silo. Ampak jaz temu res ne bi rekla, da znam kuhat.

Sori, ampak meni tudi ni jasno, kako človek pri 30ih ne zna nič sam skuhat. Michelle, kje pa potem ti ješ? Zunaj vsak dan?

Ne, štulim se skoz nekomu, včasih domov, drugič k fantovim staršem, fant kaj skuha, včasih greva ven, ko pa ni nič od tega, pa naredim nekaj od zgoraj naštetega. Verjetno je res sramotno, ampak meni ni nič nerodno, abnormalno lena sem za gospodinjska opravila, kaj se čem zdaj sprenevedat. :D Tudi slišim kdaj kakšno pikro na ta račun, me sicer ne moti, da ljudje tako mislijo, ampak ne vem, kaj koga briga, koliko jaz (ne)kuham. 

• 0

#7902 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32603 posts

Posted 20 April 2013 - 11:22 AM

^^ sam res; sploh pa mi ni jasno, zakaj bi šlo to komu na živce, haha?

Jst recimo ne mislim imet doma vrta in zdaj že kakšen mesec poslušam sam to - pa kako ne boš imela vrta???? pač ga ne bom imela, so what???

• 0

#7903 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5206 posts

Posted 20 April 2013 - 11:42 AM

Ritolizništvo. Ne vem, a je v službi bolj pomembno kako se znaš obrnit, če si zainteresiran in dobro delaš, al če znaš boljše v rit lezt?

• 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#7904 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12076 posts

Posted 20 April 2013 - 12:00 PM

To ta drugo, saj je jasno.

• 0

#7905 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5206 posts

Posted 20 April 2013 - 12:31 PM

Ma dej, včeraj smo imeli piknik pri enem sodelavcu in je proti večeru prišel tudi direktor našega centra, ker se s tem sodelavcem že od prej poznata. In menda je precejšen športnik in so se potem vsi slinili okrog njega kolikorat je letos kdo smučal, kdo je že pričel s tekom ipd., itd. Prav kozlalo se mi je zraven in sem imela na koncu precej pokvarjen, sicer čudovit, dan. :bljek:

• 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#7906 Bea

Bea

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 302 posts
  • Interests:music, animals, travel, books, computers, shopping ;-)

Posted 20 April 2013 - 12:50 PM

da si je sosed naredu geslo za wi-fi in zdaj na mobiju visim...

• 0

#7907 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29916 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 20 April 2013 - 01:02 PM

Po več kot šestih letih sem za belo perilo kupila običajen prašek, prej sem imela vedno eko/bio/naravno, danes sem kupila Ariela. Easy open je dejansko easy open, ker se pretrga pol vreče, :roll:, in zdej, četudi je pospravljena v špajzi, skos voham prašek. :yuck: Če bo dobro pral perilo, mu pol oprostim. Verjetno bom vrečo kar na balkon postavla.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#7908 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15252 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 20 April 2013 - 01:28 PM

Na zivce mi gre cakanje, ko si z nekom zmenjen. Ze 20 min cakam. To ni normalno.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#7909 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17122 posts

Posted 20 April 2013 - 01:46 PM

O bravo Olivija + 1. Jaz sem skor popi*dila v sredo ko sva bila z J. zmenjena ob eni uri prišel je pa čez pol ure.

Totalno sem pošizla in ga napizdla :D

Sovražim če nekdo zamuja 1 minuto kaj šele 30 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pa na živce mi gre kakršnokoli čakanje (čeprav sedaj manj, si probam vzet v easy)...zadnjič sem pri zdravniku čakala debelo uro.

• 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#7910 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29916 posts

Posted 20 April 2013 - 01:48 PM

Jaz bi že zdavnaj nehala čakat in šla.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#7911 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17122 posts

Posted 20 April 2013 - 02:06 PM

ma itak sem delala na bajti in sem bila tam celo popoldne, tako da nisem čakala z namenom - ampak vseeno a veš uno živci pa to, ko pričakuješ obiske recimo pa pridejo kasneje kot je blo zmenjeno...al pa prej pa si še čist v razsulu naprimer, sj razumeš :D

• 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#7912 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32603 posts

Posted 20 April 2013 - 02:11 PM

Jaz ne razumem sodelavk, ki pri frizerki (eni določeni) preživijo po cele popoldneve, ker si pač ona naroči preveč strank in pol ene tri čakajo, da  pridejo na vrsto, ene 3 naenkrat obdeluje na stolu (dela sama, nima nobene zaposlene, kolikor vem) in sam ena od teh sodelavk je začela hodit drugam, ker ji je enkrat pustila barvo predolgo na laseh; ostale pa kar vztrajajo in vsakič jamrajo, da bojo ob celo popoldne. OMG no, ne morem drugega rečt.

Jaz sem pri svoji vedno na vrsti točno, nikoli ne pridem niti 5 minut prej in ne zamujam, se pa usedem direktno na stol, ker ponavadi ravno zaključi s pometanjem za predhodno stranko. Res ima v nulo naštiman tajming :thumbup: 

• 0

#7913 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28029 posts

Posted 21 April 2013 - 12:28 AM

in zdej, četudi je pospravljena v špajzi, skos voham prašek. :yuck: Če bo dobro pral perilo, mu pol oprostim. Verjetno bom vrečo kar na balkon postavla.

Jaz si ga pretresem:
http://www.ikea.com/...ucts/S49871676/

: )
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#7914 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29916 posts

Posted 21 April 2013 - 07:39 AM

Hvala, _Planet_, si bom verjetno kaj podobnega omislila. V predalček ga pa kar z jedilno žlico vsipam. :ninja:

• 0

#7915 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19392 posts

Posted 21 April 2013 - 05:21 PM

Ljudje, ki na fb izražajo svoje trpljenje.

• 0

#7916 Bea

Bea

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 302 posts
  • Interests:music, animals, travel, books, computers, shopping ;-)

Posted 21 April 2013 - 05:38 PM

ljudje, ki si kupijo psa, pa se jim ne da vzet časa, da bi ga učili, potem pa se NAD PSOM! jezijo, da jih ne uboga :mad2:

• 0

#7917 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24786 posts

Posted 23 April 2013 - 07:38 AM

posrane zelenice ... nikoli ne vem kam lahko stopim!

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#7918 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 23 April 2013 - 08:16 AM

Ljudje, ki nekaj dni pred koncertom prodajajo karte za bizarne, 3 krat višje cene, kot so jih nabavili. Itak bi radi samo zaslužili, se mi poraja

vprašanje, če so sploh v osnovi želeli na koncert.

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#7919 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 23 April 2013 - 08:35 AM

Ne, ampak prodajajo karte zaradi porasta zanimanja po višji ceni. Tako kot hotelirji dvignejo cene v sezoni,...

Zelo logična in enostavna ekonomija? :D

• 0
Viens, reste ici!

#7920 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 23 April 2013 - 08:36 AM

Zame ne, ampak samo neka želja po dodatnem zaslužku, jaz bi karto prodala po nabavni ceni, če ne bi mogla na koncert. 

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users