Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#7881 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 10 January 2009 - 06:57 PM

Fifa, to sem pa brala... 13-letnik... grozna usoda, res hudo cry.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#7882 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 10 January 2009 - 07:14 PM

Ja, take stvari so res grozne; ampk nam pa dajo vedeti, da ko se tukaj spovedujemo, kako je to narobe, ono narobe, se ob takih stvareh zavemo, da imamo pravzaprav neverjetno srečo; imamo življenje in moč, da pot po njem krojimo po svoje- kaj več, bi si lahko želeli? (mal napsihirano napisano, ampk hej, tko je...)
  • 0
Veselje do življenja je, ženske, za nas najlepše ličilo!

#7883 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27534 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 10 January 2009 - 07:17 PM

QUOTE(Freya_ @ 10. 1. 2009 - 11:16) View Post

Coco, isto sem se js počutila kako leto, 2 nazaj. Sej po mojem sem ti o tem že kaj govorila..
Ne vem, danes moje občutke o tem dobro opiše tale pesem:

Where did I go wrong, I lost a friend
Somewhere along in the bitterness
And I would have stayed up with you all night
Had I known how to save a life

Danes nimava skoraj več nič stikov, takrat mi je bila kot sestra, dobesedno. Zdaj se mi zdi, da se ne poznava več.
Ko bi takrat vedla kaj naredit, bi. Pa se mi je zdelo vse bob ob steno. Če bi lahko kaj spremenila, če sem kriva za to.. ne vem, me pa občasno ful žre.

Ja, sej jaz sem ti tudi že pravila o moji nekdanji bf, še tu sem pisala, ko sem izvedela v kakšnem sranju je, ampak stvar je v tem, da je čedalje več mojih prijateljev takih. Prej je bila samo ena, ok, jo pustim, se poberem in gremo dalje, ampak zdaj jih lahko naštejem najmanj pet takih. In se počutim enako kot ti. Sploh ne vem kaj naredit, kaj bi sploh lahko naredila, poleg tega pa vem, da itak nima smisla..

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#7884 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29880 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 10 January 2009 - 09:17 PM

bejbs, ne se sekirat zarad razhajanja poti s sošolci - pač tko je, bolj ko se razvijamo, bolj nas vse kam drugam vleče. sej se pa druge ljudi spozna, ki nam pač v določenem momentu življenja pašejo.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#7885 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15248 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 10 January 2009 - 09:21 PM

Candy.
Lazy.
ENJOYING . sleep.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#7886 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14271 posts

Posted 10 January 2009 - 10:50 PM

bi pa ne bi, pa ne bi pa bi. kr neki rolleyes.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#7887 Izgubljena

Izgubljena

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2544 posts

Posted 11 January 2009 - 09:37 AM

že 2. dan zapored bi samo čokolado jedla blink.gif
  • 0
Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

#7888 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29880 posts

Posted 11 January 2009 - 09:53 AM

QUOTE(Frčica @ 10. 1. 2009 - 22:50) View Post

bi pa ne bi, pa ne bi pa bi. kr neki rolleyes.gif

men gre to tut mal na jetra .... in to, da se nekaj zmenim, grem pozno spat, pa si kljub temu ob primernem času naštimam budilko, se lepo zbudim in zdej nej u luft gledam, kdaj se bo gospodič blagovolil zbudit in me poklicat .... rolleyes.gif js ga ne mislim, bom šla pač nazaj spat, boli me. twisted.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#7889 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 11 January 2009 - 10:35 AM

Zadnje dni mi tako zelo paše telovadit, da bi kr skos in skos gonila tale orbitrek. smile.gif
  • 0

#7890 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17078 posts

Posted 11 January 2009 - 12:38 PM

Kolegica in njena mama prideta k nam na kosilo, meni pa ful ni. Ponavadi se jima ne mudi domov, drugače me to sploh ne moti. Danes pa se mam za učit, slabo se počutim in mi ni dobenga za gledat. Sam da grem v pojstlo z čajom pa mam mir.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#7891 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 11 January 2009 - 12:47 PM

Oh ja, tašika, te še kako razumem. Sploh, kadar sem bolna, si ne želim ničesar bolj kot le mir in posteljo, nobenih ljudi, nobenega govorjenja itd. Tudi, kadar se imam za učit, pa pridejo potem take stvari...sm pol skos živčna če mi bo potem ratal al ne:? ...
  • 0

#7892 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 11 January 2009 - 06:07 PM

kr neki.
samo še sekiram se in jokam.

pa skooos sm lačna.

• 0
mačka figa.

#7893 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29880 posts

Posted 11 January 2009 - 06:48 PM

js pa spim. rolleyes.gif pa spet bom brez kosila, nič si prehrane ne poštimam. pa ne da se mi tuširat pa las umivat .... lena sem ko drek. samo spala bi.
  • 0

#7894 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32524 posts

Posted 11 January 2009 - 07:12 PM

Ceu vikend sem zabušavala na polno, niti ven nisva šla dans, tako kot sva se včeri menla, zdaj me pa v naslednjih 3 tednih čakata 2 izpita in še seminarsko moram oddat ermm.gif Tale vikend je bil idealen, da bi se mal zraven spravla, pa itak da se nism, halooo rolleyes.gif
Ampak sm se pa imela fino, hehe... tongue.gif
  • 0

#7895 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 11 January 2009 - 08:10 PM

Živčna sem, ker mam jutri kolokvij. Ne vem, zakaj morm bit uzmeri kr neki živčna, to je res glupo.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#7896 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29880 posts

Posted 12 January 2009 - 04:21 PM

ne prenesem ljudi, ki samo nekaj diktirajo, kaj morajo drugi narest, pa pojma nimajo, o čem sploh govorijo - mislim, LOL, ne bomo dali 150€, da si bo ena najdla študenta za cifre kucat v tabele, no, sej ni resna - še sploh, če bo spet!!!! ugotovila, da kao pojma nima. rolleyes.gif
  • 0

#7897 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 12 January 2009 - 05:15 PM

QUOTE(Špela @ 12. 1. 2009 - 16:21) View Post

ne prenesem ljudi, ki samo nekaj diktirajo, kaj morajo drugi narest, pa pojma nimajo, o čem sploh govorijo

Se podpišem pod tole + razpizdi me do amena, ko si folk dela neke svoje brezvezne zaključke o tebi, zgolj in samo na podlagi lastnih frustracij in zjebane samopodobe.
Torej ljudje, ki mislijo, da že po petih minutah vedo vse o tebi, čeprav nimajo pojma o ničemer in si z nekimi kvazi zaključki samo zdravijo svoje lastne frustracije in se tolažijo.

Na podlagi ene malenkosti sklepajo na vse ostalo. Eno tvojo napako totalno napihnejo in jo razširijo na vse aspekte tvojega življenja.
Kr tko, iz lufta jim je vse jasno, degeni nemarni. Seveda zraven spada tudi to, da vsak stavek totalno izkrivijo in ga interpretirajo tako, kot njim najbolj ustreza.
________________________________________________________________________________
Rada mam familijo, fanta, Flaksno, super sošolko, rada se pogovarjam z njimi, ker sem takrat popolnoma sproščena. Rada hodim na fax, ker me tam obkrožajo fajn ljudje, s katerimi rada debatiram.
Fajn mi je hodit po Mariboru, tiščat prezeble roke v žepe, izdihovat mrzle oblačke, čvekat ob čaju, hranit race in labode, se počutit fajn kljub obveznostim in nekaterim stvarem, ki me težijo.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#7898 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5202 posts

Posted 12 January 2009 - 06:31 PM

Najrajš bi vse nekam poslala - bratu doma tko popuščajo, da kr res ni. Prov ne morm verjet.
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#7899 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26020 posts

Posted 12 January 2009 - 06:42 PM

rahlo sitna že cel dan. poleg tega se je profesor za matematiko nekaj razp* danes med predavanjem - in zdej mormo snov sami predelat. odlično (dobr, sej je res, da noben ne zastopi, kaj on tam spredaj predava, ker je glih tok zlobe, da hoče učeno in oh-in-sploh-brihtno izpast, sam vseen).
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#7900 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27973 posts

Posted 12 January 2009 - 06:49 PM

QUOTE(DiLeMa @ 12. 1. 2009 - 17:15) View Post

Fajn mi je hodit po Mariboru, tiščat prezeble roke v žepe, izdihovat mrzle oblačke, čvekat ob čaju, hranit race in labode, se počutit fajn kljub obveznostim in nekaterim stvarem, ki me težijo.

Podpis! Za vikend sem bila na pogrebu prijateljeve mame in je rekel pa ravno sedaj je umrla, ko bi lahko zacela uzivat zivljenje (upokojitev, on je diplomiral in se osamosvojil ipd..). Sem mu rekla, da se enkrat potrjuje moje vodilo zadnjih let - carpe diem, ker, ce ga ne bos sedaj, se ti lahko zgodi, da ga ne bos nikoli. To bi pa neskoncno obzalovala.
K Dilemi dodajam se: fajn je, ko si oblecen kot medved, v prijetni druzbi sredi zasnezene ravnine, zunaj kar precej minusa, ura je pozno ponoci, luna pa sije na v meglice ovite travnike na Barju.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users