Spovednica
Posted 10 January 2009 - 06:57 PM

Posted 10 January 2009 - 07:14 PM
Posted 10 January 2009 - 07:17 PM
Coco, isto sem se js počutila kako leto, 2 nazaj. Sej po mojem sem ti o tem že kaj govorila..
Ne vem, danes moje občutke o tem dobro opiše tale pesem:
Where did I go wrong, I lost a friend
Somewhere along in the bitterness
And I would have stayed up with you all night
Had I known how to save a life
Danes nimava skoraj več nič stikov, takrat mi je bila kot sestra, dobesedno. Zdaj se mi zdi, da se ne poznava več.
Ko bi takrat vedla kaj naredit, bi. Pa se mi je zdelo vse bob ob steno. Če bi lahko kaj spremenila, če sem kriva za to.. ne vem, me pa občasno ful žre.
Ja, sej jaz sem ti tudi že pravila o moji nekdanji bf, še tu sem pisala, ko sem izvedela v kakšnem sranju je, ampak stvar je v tem, da je čedalje več mojih prijateljev takih. Prej je bila samo ena, ok, jo pustim, se poberem in gremo dalje, ampak zdaj jih lahko naštejem najmanj pet takih. In se počutim enako kot ti. Sploh ne vem kaj naredit, kaj bi sploh lahko naredila, poleg tega pa vem, da itak nima smisla..
Pablo Picasso
Posted 10 January 2009 - 09:17 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 10 January 2009 - 09:21 PM
Lazy.
ENJOYING .

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 10 January 2009 - 10:50 PM

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 11 January 2009 - 09:37 AM

Posted 11 January 2009 - 09:53 AM
bi pa ne bi, pa ne bi pa bi. kr neki

men gre to tut mal na jetra .... in to, da se nekaj zmenim, grem pozno spat, pa si kljub temu ob primernem času naštimam budilko, se lepo zbudim in zdej nej u luft gledam, kdaj se bo gospodič blagovolil zbudit in me poklicat ....

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted 11 January 2009 - 10:35 AM

Posted 11 January 2009 - 12:38 PM
[Napoleon]
Posted 11 January 2009 - 12:47 PM
Posted 11 January 2009 - 06:07 PM
samo še sekiram se in jokam.
pa skooos sm lačna.
Posted 11 January 2009 - 06:48 PM

Posted 11 January 2009 - 07:12 PM

Ampak sm se pa imela fino, hehe...

Posted 11 January 2009 - 08:10 PM
Posted 12 January 2009 - 04:21 PM

Posted 12 January 2009 - 05:15 PM
ne prenesem ljudi, ki samo nekaj diktirajo, kaj morajo drugi narest, pa pojma nimajo, o čem sploh govorijo
Se podpišem pod tole + razpizdi me do amena, ko si folk dela neke svoje brezvezne zaključke o tebi, zgolj in samo na podlagi lastnih frustracij in zjebane samopodobe.
Torej ljudje, ki mislijo, da že po petih minutah vedo vse o tebi, čeprav nimajo pojma o ničemer in si z nekimi kvazi zaključki samo zdravijo svoje lastne frustracije in se tolažijo.
Na podlagi ene malenkosti sklepajo na vse ostalo. Eno tvojo napako totalno napihnejo in jo razširijo na vse aspekte tvojega življenja.
Kr tko, iz lufta jim je vse jasno, degeni nemarni. Seveda zraven spada tudi to, da vsak stavek totalno izkrivijo in ga interpretirajo tako, kot njim najbolj ustreza.
________________________________________________________________________________
Rada mam familijo, fanta, Flaksno, super sošolko, rada se pogovarjam z njimi, ker sem takrat popolnoma sproščena. Rada hodim na fax, ker me tam obkrožajo fajn ljudje, s katerimi rada debatiram.
Fajn mi je hodit po Mariboru, tiščat prezeble roke v žepe, izdihovat mrzle oblačke, čvekat ob čaju, hranit race in labode, se počutit fajn kljub obveznostim in nekaterim stvarem, ki me težijo.
Posted 12 January 2009 - 06:31 PM
Posted 12 January 2009 - 06:42 PM
Posted 12 January 2009 - 06:49 PM
Fajn mi je hodit po Mariboru, tiščat prezeble roke v žepe, izdihovat mrzle oblačke, čvekat ob čaju, hranit race in labode, se počutit fajn kljub obveznostim in nekaterim stvarem, ki me težijo.
Podpis! Za vikend sem bila na pogrebu prijateljeve mame in je rekel pa ravno sedaj je umrla, ko bi lahko zacela uzivat zivljenje (upokojitev, on je diplomiral in se osamosvojil ipd..). Sem mu rekla, da se enkrat potrjuje moje vodilo zadnjih let - carpe diem, ker, ce ga ne bos sedaj, se ti lahko zgodi, da ga ne bos nikoli. To bi pa neskoncno obzalovala.
K Dilemi dodajam se: fajn je, ko si oblecen kot medved, v prijetni druzbi sredi zasnezene ravnine, zunaj kar precej minusa, ura je pozno ponoci, luna pa sije na v meglice ovite travnike na Barju.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users