Oh wow, to me je pa malo šokiralo.

Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 19 April 2013 - 05:10 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 19 April 2013 - 05:12 PM
Jaz pa ne štekam, zakaj bi moralo biti zato koga sram. Jaz ga tudi še v življenju nisem lupila ker si ga sama ne kuham, ker mi ni ravno preveč všeč, če že, potem ga jem pri babici na nedeljskem kosilu, pa še to zato, ker drugega itak ni. Za stvari, ki jih sama ne jem (vsaj ne pogosto ali z veseljem) ne vidim potebe, da bi jih morala znati pripravit.
In me ni prav nič sram zaradi tega, pač različne prioritete. Kot sem rekla, stradala zagotovo ne bi, osnovne jedi si znam pripravit, potrebe po kakšnih kuharskih mojstrovinah, eksperimentiranju ali kakšnih zamudnih pizdarijah pa pač nimam.
Itak je pa zdaj že vse ful poenostavljeno, solate npr tut še nikoli nisem trebila, pa je niti ne nameravam, ker če jo že hočem jest, pač kupim tisto že pripravljeno in zapakirano v škatlo. In?
After all this time?
Always.
Posted 19 April 2013 - 05:18 PM
Levičarke, kaj pa tak lupilec?
Ne mislim kot pametovanje, ampak če slučajno ne poznate.
Posted 19 April 2013 - 05:21 PM
Meni osebno je to, da punca pri 28-ih ne zna oupit krompirja, razlog za sram. Pa naj bodo različne prioritete
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 19 April 2013 - 05:34 PM
Žajbelj: ja, saj tak je ok, ampak nekako sem bolj fenica onega drugega. Sem se že zverzirala
Posted 19 April 2013 - 05:35 PM
Odvisno kaj ti razumeš, da niso znale olupit? Jaz ne razumem, kako lahko nekdo ne zna olupit krompirja? Primeš nož/lupilec in lupiš, saj ni nobena znanost. Kako hitro ga znaš olupit in kako na tanko, je že druga stvar. Da pa ga nekdo niti olupit ne zna, čeprav malo počasneje in ne ravno v nulo lepo, tega pa ne verjamem.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 19 April 2013 - 05:36 PM
Začele so se zmrdovat, da ona tega ne znajo, da nikoli niso počele, in spraševale kako se to dela. Meni je že to zadosten razlog za sram
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 19 April 2013 - 05:40 PM
Saj se strinjam s tabo. Ampak mi ne gre v glavo, da sploh lahko vprašajo, kako se to dela in da one tega ne znajo. To je pa ja nekaj takega, kar že avtomatsko znaš.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 19 April 2013 - 05:42 PM
Ja, Marmelada, ne vem, ali prihajamo iz popolnoma različnih okolij, ali je razlika v generaciji, ampak mi smo že kot otroci znali lupiti krompir in korenje.
Da niti ne začnem kako sem kot oseba, ki spodbuja prepoznavnost uporabe krompirja, še dodatno zgrožena.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 19 April 2013 - 05:44 PM
Jaz tudi ne maram krompirja (vemo ), jem ga zelo redko, ko ga pač mama skuha in "ni drugega". Ampak lupit ga pa vseeno znam.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 19 April 2013 - 05:54 PM
Za "neznanje" pa so po moje krivi izključno starši. Otroke je ja treba vključevat v kuhanje, pospravljanje, zlaganje perila...
Posted 19 April 2013 - 05:56 PM
^^ vsekakor. Hotela sem rečt že prej, če bi jaz bila njihova mama, bi se pogreznila.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 19 April 2013 - 06:05 PM
Za krivit starše je pri 28ih že malo pozno
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 19 April 2013 - 06:07 PM
v prvi vrsti starše, ker ga niso prej v rit brcnili, v drugi posameznika, ker se ni samoinifiativno zmigal...itd
Posted 19 April 2013 - 06:07 PM
Meni je to primerljivo z vezanjem vezalk. Saj se ti ni treba ukvarjat s tem, si lahko kupiš čevlje brez. XD
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 19 April 2013 - 06:09 PM
good point
Posted 19 April 2013 - 06:30 PM
A ok, Ancka.
Posted 19 April 2013 - 08:36 PM
Jaz pa ne razumem, zakaj bi morali vsi lupit krompir. Pa po pravici povedano tudi ne razumem, kako tega ne bi znal. Ok, ne počneš tega, nikoli nisi, ampak zakaj ne bi znal.
Jaz npr. nisem marala kivijev, ker se mi jih nikoli ni dalo lupit, pa sem enkrat probala z lupilcem in gre super in sem takoj "znala", saj s krompirjem je verjetno isto. Ampak krompirja pa še vseen ne lupim.
After all this time?
Always.
Posted 19 April 2013 - 08:48 PM
Jaz ga z lupilcem hitro, z nožem počasi Meni se ne zdi big deal, če pač nimaš neke prakse v lupljenju krompirja, pač nisi ljubitelj krompirja kot nekatere članice foruma, ki naj ostanejo neimenovane
, ampak je pa to tako neandertalsko enostavno opravilo, da se mi zdi neumno, če človek ne prime v roke orodja in proba in ugotovi, da gre. To je tako, kot da bi rekel, da ne znaš zvit palačinke al pa da ne znaš servirat juhe s šeflo na krožnik. Poglej, kako to dela kolega in ponovi, čez 10 min si lahko profesionalec!
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 19 April 2013 - 09:12 PM
pač nisi ljubitelj krompirja kot nekatere članice foruma, ki naj ostanejo neimenovane
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users