Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#7861 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29880 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 08 January 2009 - 08:23 PM

malo me psihira, ker je potovanje za mano. jasno, nazaj hočem. smile.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

• Guests

Posted 08 January 2009 - 08:25 PM

Z grozo sem spoznala, da bodo študijske počitnice spet nafilane do zadnjega dne in še čez sad.gif.
  • 0

#7863 Melaina

Melaina

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 258 posts

Posted 09 January 2009 - 08:12 AM

ja to da sem na faksu tako zabulzila me skrajno psihira( pri 23. pavziram 2. letnik,mogla bi bit pa že absolventka,a ni to grozno? men je to katastrofa)
da še zmeraj živim
(zakaj ne morem prebolet mojega bejbija?marca bi se rodil cry.gif
  • 0

#7864 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 09 January 2009 - 08:28 AM

Meni se ne zdi tak tragično, boš pač malo kasneje končala, so what. Sploh pa ne vidim kak ti bo to samoobtoževanje in teženje sami sebi kaj hasnilo.

• 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#7865 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 09 January 2009 - 08:41 AM

QUOTE(Melaina @ 9. 1. 2009 - 8:12) View Post

(zakaj ne morem prebolet mojega bejbija?marca bi se rodil cry.gif

Ufffff. cry.gif Sočustvujem.

Glede faxa se pa ne sekiraj Melania - pač pridejo stvari vmes v življenju, saj boš končala. wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#7866 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14271 posts

Posted 09 January 2009 - 09:51 AM

Bivsi rolleyes.gif
Ocitki, da sem hladna, ce mi vsa leta niso nic pomenila. Pizda, kaj naj? Jokam? Njemu? Seveda ja....potem me ocitno premalo poznas ce mislis da bi to naredila!!!
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#7867 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 09 January 2009 - 11:50 AM

Odlagam stvari, k bi jih mogla narest.
  • 0

#7868 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27972 posts

Posted 09 January 2009 - 01:01 PM

QUOTE(Špela @ 8. 1. 2009 - 20:23) View Post

malo me psihira, ker je potovanje za mano. jasno, nazaj hočem. smile.gif

Špela! Welcome back tudi, ce hoces nazaj. ;)

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#7869 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 09 January 2009 - 01:17 PM

Melaina, hudo je to slišat. ermm.gif Tudi jaz sočustvujem s tabo...
Dobrodošla nazaj, Špela! Ne dvomim, da si uživala...če ne drugega...tam doli je toploooo wub.gif smile.gif
Ahjoj. Slova ne vem, če bo pozitivno. cry.gif Ponovno. Pa 5 sem jo imela prejšnja leta. Sovražim slovnico. Skladnjo, besedoslovje in glasoslovje... rpg.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#7870 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15248 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 09 January 2009 - 02:06 PM

Melanie. sad.gif Meni tud veliko stvari ne gre prav, vse, kar mi je pomembno, se sesuva nekam, in dokler ne bom zavihala rokavov in se potrudla, ne bo nič boljš. In če zdej tega ne morem in se raje uležem v posteljo in ne delam nič, brskam po internetu, pijem čaj, jem čokolado, se jočem, če to zdej rabim, bom pač še malo to počela.

Imam obdobja, ko sem super srečna in ko sem super ne-srečna (ne nesrečna ampak ne-srečna. Brez volje do lajfa, do dela, do risanja, do odnosov z ljudmi, otopela. Vseeno mi je). Vmes ni.

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#7871 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 09 January 2009 - 05:55 PM

Fant gre jutri za 14 dni na Tajsko-sem. Sem mu tooook fouuuš res ubijala bi da bi loh šla z njiiim. sad.gif Pa še tok časa ga ne bom vidlaa cry.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#7872 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 09 January 2009 - 06:41 PM

Nincha, 14 dni bo minilo kot bi mignil. wink.gif

Hmm.. delam načrte, čeprav ne vem ali bodo šli finančno skozi. Malo se mi že fučka za faks. Osamljena sem. Petek je, samevala bom doma. Sama. Bljah. V glavi imam vihar občutkov, ki me čisto medejo...

• 0

#7873 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29880 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 09 January 2009 - 08:45 PM

hvala, punce. noro je blo. sploh Mexico City mi je dogajal na polno. tok me drži, da bi šla zdele na avion pa še kam za kak mesec, dva, tri .... smile.gif komaj čakam november, ko pade Vietnam. wink.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#7874 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27534 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 09 January 2009 - 11:47 PM

Mmm, mene je pa začelo motiti, da so vsi moji dobri kolegi in kolegice začeli malo pretiravati. Prej so pompali občasno, kdaj pa kdaj, zdaj pa so stalno zadeti, vsak dan grejo med ali po pouku na eno bombo in .. ne vem, jaz ne vem. Ful mi je neumno, ker se odnosi spreminjajo, vedno bolj se oddaljujemo in paf, sploh se ne najdemo več.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#7875 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 10 January 2009 - 11:16 AM

Coco, isto sem se js počutila kako leto, 2 nazaj. Sej po mojem sem ti o tem že kaj govorila..
Ne vem, danes moje občutke o tem dobro opiše tale pesem:

Where did I go wrong, I lost a friend
Somewhere along in the bitterness
And I would have stayed up with you all night
Had I known how to save a life

Danes nimava skoraj več nič stikov, takrat mi je bila kot sestra, dobesedno. Zdaj se mi zdi, da se ne poznava več.
Ko bi takrat vedla kaj naredit, bi. Pa se mi je zdelo vse bob ob steno. Če bi lahko kaj spremenila, če sem kriva za to.. ne vem, me pa občasno ful žre.

• 0

#7876 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 10 January 2009 - 01:14 PM

joj kak je smotan verymad.gif samo čez vikend se vidma, potem pa še takrat spi cel dan...in ko ga zbudim je tečn rpg.gif nej gre nekam.če hoče kej konkretnga povedt se nj zjasne, ne pa da sem potem vsa razf..... verymad.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#7877 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 10 January 2009 - 03:20 PM

zmatranaaa..

• 0
mačka figa.

#7878 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 10 January 2009 - 04:14 PM

Šou je cry.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#7879 155

155

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 735 posts

Posted 10 January 2009 - 04:28 PM

ne vem več kaj čutm.
  • 0
You can't buy happiness. Steal it.

#7880 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 10 January 2009 - 05:41 PM

Ravnokar izvedela, da je fant, ki je danes umrl na smučišču v Avstriji (zlomil si je tilnik, po trku z najboljšim prijateljem) sin direktorja podjetja, kjer dela oči... ermm.gif Grozno mi je, kako nikol ne veš kako blizu in močno bo usoda (ali karkoli in kakorkoli že) udarila... cry.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users