Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#7841 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26157 posts

Posted 06 January 2009 - 02:12 PM

P*** M**** naj gre v ******..... Že 2 (včeraj in danes) dni kličem prekletga ustnega kirurga in se ni noben oglasil. Potem pa danes od 13h naprej NONSTOP zasedeno. Pa to ni normalno... kako naj potem potrdim datum posega?
  • 0

#7842 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 06 January 2009 - 02:37 PM

QUOTE(DiLeMa @ 6. 1. 2009 - 0:02) View Post

Spovedujem se, da je danes komaj prvi dan po počitnicah, pa že imam poln kur*c faxa in vsega, kar je povezano z njim (no, sošolke so zakon). Križ me boli, pred očmi vidim črne pike, zebe me, zaspana sem.

Povrh vsega pa še neskončno pogrešam fanta, kr srce se mi trga, ko pomislim nanj.

Pri meni enako. S tem, da moje sošolke niso zakon. ermm.gif Pa v ušesih mi šumi... huh.gif Presneti bazen! Grrr...zato pa jih ne maram preveč... down.gif

• 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#7843 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 06 January 2009 - 06:06 PM

Prisežem, da bi enga otroka FUKNLA čez ZAPRT okn! Ponorela bom, k se pride k našmu tamalmu igrat pol se samo dere pa joka pa vpije in se meče po tleh. To je tak grozen jok, tok nadležen, ne morem več, res ne! Pamž mali hudičevi.

• 0

#7844 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 06 January 2009 - 06:43 PM

LOL PJ. lol1.gif

Danes mi je blo ful fajn u šoli ker KONČNO nismo nič več pisali rolleyes.gif
Bomo pa zato spet jutri rolleyes.gif.

Skratka meni so bili tile prazniki super da sem si malo odpočila.Ampak so minli waaay prehitro.(kot vsaki)
Danes sem tud zlo tečna pa nimam pojma zakaj...Brezveze dry.gif
Komaj čakam da grem spat.
  • 0

#7845 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6798 posts

Posted 06 January 2009 - 10:15 PM

Tako zelo, zelo, zelo ga ljubim wub.gif

Ful sem srečna da je končno vse sranje za nama, da imama avto, da sma neodvisna od vsega in vsakogar.
Ful sem srečna, da se vse odvija tako, kot si želim....oziroma sem si želela.

• 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#7846 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 06 January 2009 - 10:41 PM

Če najdem pametno stanovanje, bom zajebala bivšega. Zna bit, da se nama rata skregat za prav. Ampak me ne briga, ne da se mi bit več tukaj. Sej ne dela nič takega, samo živcira me nejgov obstoj. Anyway, mogoče kdo ve za kakšno sobo (preferibilmente enoposteljno) na relaciji Rožna, Vič, center? angel1.gif
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#7847 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 08 January 2009 - 12:57 AM

Jutri zašunjam in ne grem v šolo. Jaz enostavno ne morem bit v učilnici, ko prof. pove rezultate SLO. Jaz se bom tak sekirala cel dan, da bom ko struna. Ne morem, evo. sad.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#7848 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 08 January 2009 - 03:43 AM

I'm such a failure. Zakaj se ne morm spravit k učenju? Grozi mi nms iz mate, jutr mam sam še cajt da se naučim plus filozofijo. Oboje na isti dan popravljam (oz. pridobivam ocene) pa še rojstni dan mam. Če ne bom nardila, bo to najslabši rojstni dan v lajfu. Da ne rečm, da mi gre na živce, ker bom 19 pa nism še nč v lajfu dosegla. evil.gif
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#7849 Melaina

Melaina

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 258 posts

Posted 08 January 2009 - 07:38 AM

ja mene tut podobno psihira,sam jst sem stara 23 pa nisem še popolnoma nič pametnega naredila v lajfu
  • 0

#7850 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26157 posts

Posted 08 January 2009 - 07:55 AM

sniper.gif IPB Image rpg.gif

(na sliki je moja "najljubša" sodelavka)
  • 0

#7851 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46099 posts

Posted 08 January 2009 - 10:00 AM

Zakaj mora bi tako težko? Sovražim to.
  • 0

#7852 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17077 posts

Posted 08 January 2009 - 10:15 AM

Sem neki lolek jaz. danes mislim it dvignit študentsko pa sem čisto pozabla na oni kartonček, ki ga moreš met zraven.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#7853 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 08 January 2009 - 03:53 PM

OMG Ančka, LOL LOL.

Brokoli, in kaj natančno bi že morala prei teh letih doseči? Dobit Nobelovo ali kaj? Ja prosim no, stara boš 19, zveniš pa kot bi bila 50. Njoy. wink.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#7854 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 08 January 2009 - 04:02 PM

Spovedujem se, da mam še vedno strašansko tremo pred javnimi nastopi na faksu.
In da bi se mogla učit, pa grem rajši en film pogledat butl.gif

QUOTE(Kinky @ 8. 1. 2009 - 16:53) View Post

Brokoli, in kaj natančno bi že morala prei teh letih doseči? Dobit Nobelovo ali kaj? Ja prosim no, stara boš 19, zveniš pa kot bi bila 50. Njoy. wink.gif

Mnja, jaz sn obe mela v mislih Bokoli & Melaino.

• 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#7855 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26157 posts

Posted 08 January 2009 - 06:14 PM

Kinky, kaj se smeješ....to so resne zadeve.... Danes smo se že ob 7:05 skregale v nulo...
  • 0

#7856 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 08 January 2009 - 06:23 PM

Ančka, slikca me je nasmejala. Sicer pa sočustvujem s tabo, res. kiss.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#7857 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26157 posts

Posted 08 January 2009 - 06:27 PM

Me veseli, da ti je všeč. Sem se potrudila in jo kar dobro zadela biggrin.gif
  • 0

#7858 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 08 January 2009 - 06:43 PM

Aha, I see, vidim da je velika meter i čevap (bolj široka kot visoka) in ima velik gobec. LOVELY. huh.gif biggrin.gif
  • 0

#7859 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 08 January 2009 - 06:47 PM

In očitno je tudi plešasta laugh.gif ?!
  • 0

#7860 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26157 posts

Posted 08 January 2009 - 06:50 PM

lol ne smile.gif samo tisto kar nosi na glavi pa tudi ni vredno naziva frizura, zato je nisem narisala biggrin.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users