Jump to content

Photo

Kateri kozmetični proizvod ste si nazadnje kupile?

• Please log in to reply
13447 replies to this topic

#7841 Morska

Morska

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 260 posts

Posted 19 February 2009 - 03:13 PM

QUOTE(Felicity @ 19. 2. 2009 - 14:34) View Post

+ maskaro v temno zeleni barvi od Deborah

waw to se pa ful dobro sliši! Katera maskara je to? da malo pogooglam za swatche. lahko pa tut poveš, kako kaj pride, Kolko močno se vidi zelena, je dovolj temna barva, a je bolj emeralds zelena al teal itd...
hvala!!
  • 0

#7842 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17157 posts

Posted 19 February 2009 - 03:18 PM

QUOTE(MLadoLetNa @ 17. 2. 2009 - 19:57) View Post

Kje si kupila?? ohmy.gif Jst te verzije nikjer ne dobim, NIKJER! verymad.gif

Ma čistu slučajno sem ga vidla v tavlkem Mercatorju v MB. Sm ga zihr že ene 3 mesece iskala u vseh mogočih trgovinah pa ga ni bilo. ermm.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#7843 freak

freak

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1552 posts

Posted 19 February 2009 - 03:20 PM

čistilni gel balea
toplotna maska garnier
obarvana krema cadea
krema garnier total fresh
losijo za telo rdeča embalaža garnier
maska za lase alverde
  • 0
''I have a great imaginary world, but sometimes I need things to happen for real.'' (A.M.)

#7844 Pupa20

Pupa20

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 604 posts

Posted 19 February 2009 - 06:00 PM

-Alverde Pflege shampoo olive/henna
-Alverde Feuchtigkeitis haarkur Aloe Vera Hibiskus
-Alverde Feuchtigkeits shampoo Aloe Vera Hibiskus
  • 0

#7845 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30017 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 19 February 2009 - 08:50 PM

Tigi Brunette Goddess balzam iz druge roke
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#7846 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 20 February 2009 - 08:02 AM

Max Factor False Lash Effect Mascara(lubi kupu oops.gif )
  • 0

#7847 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 20 February 2009 - 09:05 AM

Meni je ta maskara tako zanič, da ne najdem besed zanjo. Kupila sem jo Dragici, ampak sem jo morala 1x sprobat (me je preveč firbec matral) in mi res ni fajn. Zaviha ne NIČ, podaljša ne NIČ, volumen je nekaj srednjega. Ne spomnim se, kdaj mi je kakšna maskara naredila tako bedne trepalnice. No, mogoče pa me je YSL EFC tako razvadila, čeprav ne verjamem. Imam doma še dve drugi maskari in sta obe neprimerljivo boljši. Upam, da bo vsaj tebi in Dragici ustrezala.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#7848 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 20 February 2009 - 09:55 AM

a je podobna po krtački(le da je ta večja) Masterpiece max?
  • 0

#7849 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 20 February 2009 - 10:11 AM

QUOTE(DiLeMa @ 20. 2. 2009 - 9:05) View Post

Meni je ta maskara tako zanič, da ne najdem besed zanjo. Kupila sem jo Dragici, ampak sem jo morala 1x sprobat (me je preveč firbec matral) in mi res ni fajn. Zaviha ne NIČ, podaljša ne NIČ, volumen je nekaj srednjega. Ne spomnim se, kdaj mi je kakšna maskara naredila tako bedne trepalnice. No, mogoče pa me je YSL EFC tako razvadila, čeprav ne verjamem. Imam doma še dve drugi maskari in sta obe neprimerljivo boljši. Upam, da bo vsaj tebi in Dragici ustrezala.

Z njo se dobi čist naraven videz, nič kaj posebnega.

Dilemči, katere dve super maskari še imaš doma?

QUOTE(november.rain @ 20. 2. 2009 - 9:55) View Post

a je podobna po krtački(le da je ta večja) Masterpiece max?

Ja, men je podobno.
  • 0

#7850 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 February 2009 - 10:53 AM

QUOTE(BlackPerla @ 20. 2. 2009 - 10:11) View Post
Chanel Extracils, ki me tut ni navdušila.

Res hecno, kako imamo popolnoma različne izkušnje (itak je to odvisno od tega, kakšne so naše naravne trepalnice ... kako se namažemo in kaj od maskare pričakujemo). Meni je Chanelka Extracils daaaleč med najboljšimi (ni volumenska, zato je smešno pričakovati jak volumen, če tega ne obljublja), sem jo večkrat zaporedoma kupila. Mi je takoj za Chanelko Inimitable.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#7851 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86934 posts

Posted 20 February 2009 - 12:00 PM

Mene pa ful čudi, da je MF-jeva False Lash Effect tako slaba, glede na to, da jo je "naredila" ena najbolj znanih vizažistk za modne revije. ermm.gif

Včeraj kupila:

- novo Make Up Factory Premium 3D Brush maskaro (super je, učinek se mi zdi podoben, kot pri Chanelovi I) cool.gif

- Collistar Double Effect Eye-Shadow Wet & Dry (Rosa aurora)

- Deborah Volume & Colour Lip Plumper (2 Sunset)

IPB ImageIPB Image
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#7852 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 20 February 2009 - 03:26 PM

Meni recimo Masterpiece ni nevem kaj, ampak se mi zdi po efektu boljša kot False Lash Effect. Slednja je nekak bolj suha, kot bi se hotla mal 'drobit' na trepalnicah, pač v tem smislu, da se ne nanaša ful gladko (nima tistega gladkega zdrsa, če me kdo kapira). Pa zagotovo nimam kake posušene, ker je bila original zapakirana in zalimana.

QUOTE(BlackPerla @ 20. 2. 2009 - 10:11) View Post

Dilemči, katere dve super maskari še imaš doma?

Perla, te dve super sta že omenjena YSL EFC (ki je zdej sicer že suha, ampak se ne morem pripravit do tega, da bi jo zavrgla oops.gif ) in pa Avon SuperShock, ki se sicer z YSL ne da primerjat, se pa krasno nanaša, super loči in tudi podaljša ter priviha (volumen pa je bolj tko, za dnevni look).

Jaz sem si zdej, ko je bilo 50% znižanje, privoščila dva Sukijeva staina za ustnice&lička in sicer v odtenkih Sandstone in Nectar. wub.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#7853 Pupa20

Pupa20

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 604 posts

Posted 20 February 2009 - 08:18 PM

Little black dress deodorant
Little black dress roll-on
Percepive roll-on
Ultra Color rich šminka,Frozen rose

vse Avon

• 0

#7854 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 20 February 2009 - 09:28 PM

manhattan tonik
scheller mleko za telo
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#7855 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 21 February 2009 - 01:57 PM

Loreal Color Riche #Almond Cream
lak She (nek zelen odtenek)
britvice Balea
Bruno Banani Not For Everybody #Magic Woman fant kupil oops.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#7856 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 February 2009 - 02:58 PM

Zdaj kar nekaj časa nisem pisala, medmes kupovala stvari, tako da se mi tudi slučajno ne da brskat po spominu in pisarit celega spiska. Pred kratkim kupila nov Urban Decay PP, pa naročila tele 3 Zoya lake ... komaj čakam, da jih dobim.

Zoya Malia
IPB Image

Zoya Kalista
IPB Image

Zoya Sloane
IPB Image
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#7857 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 21 February 2009 - 03:41 PM

^Zadnji woot.gif . Gorđs wub2.gif
  • 0

#7858 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 21 February 2009 - 03:49 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 21. 2. 2009 - 14:58) View Post

Zdaj kar nekaj časa nisem pisala, medmes kupovala stvari, tako da se mi tudi slučajno ne da brskat po spominu in pisarit celega spiska. Pred kratkim kupila nov Urban Decay PP, pa naročila tele 3 Zoya lake ... komaj čakam, da jih dobim.

Zoya Malia

Zoya Sloane
IPB Image

Identičen je kot moj OPI Eiffel for this color.Čudovit. wub.gif
  • 0

#7859 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20008 posts

Posted 21 February 2009 - 05:44 PM

Tale je pa res za pojest ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#7860 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 21 February 2009 - 05:46 PM

O, hud, hud! ohmy.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users