Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10328 replies to this topic

#7841 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 04 April 2013 - 04:06 PM

Meni je to tak starinsko.

• 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#7842 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29918 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 04 April 2013 - 04:20 PM

Jaz velikokrat rečem: 'Klanjam se', če koga res dolgo ne vidim - v šali, seveda. Ampak bi zalo bit, da gre komu tut to na živce. :ninja:

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#7843 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 06 April 2013 - 07:14 AM

Ko kdo reče 'iskrenE sožalje'...dlake mi grejo pokonci. 

Mi to pogovorno rečemo. In se mi s tem ne zdi nič narobe. To 'klanjam se' pa je tako hudomušno, meni je všeč, tudi včasih kdaj uporabim (namerno) kakšno staro frazo, ali besedo. :)

Za popestritev.

Mene pa moti, da ljudje pišejo regrad namesto regrat. Ogromno enih takih napak sem opazila zadnje čase. 

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#7844 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 06 April 2013 - 07:58 AM

Ja meni je tudi klanjam se malo hudomušno.

Na živce mi gre, če v filmih ali pa serijah neprestano jejo, npr. v sex and the city seriji se mi zdi, da so skoz jedle po restavracijah. Potem si skoz lačen. :lol:

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#7845 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 06 April 2013 - 08:31 AM

Haha, enako je pri The Big Bang Theory. :D Stalno žrejo, prasci. :D

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#7846 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26040 posts

Posted 06 April 2013 - 08:46 AM

Se ti zdi? Jaz bolj opazam, da Penny skos pije :P

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#7847 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 06 April 2013 - 08:50 AM

Tudi to je res, ahahaha. Jaz v mnogih nadaljevankaj to opazim, recimo da niti ne omenjam Mike and Molly, mama in sestra sta non stop koma. :D

V TBBT pa vedno naročajo hrano, ne vem če so kdaj sami kaj skuhali. Se mi zdi, da v vsakem delu jejo, ja. :D

• 0

#7848 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26040 posts

Posted 06 April 2013 - 09:01 AM

Ja,v Mike and Molly je mama alkoholik, sestra pa zadetek : D

V TBBT so celo parkrat sami kuhali (ko je Leonard na zmenku s Stephanie pa se Sheldon pridruzi, pa se par takih prigod. V glavnem je slo za spagete - in odpiranje vlozenih spargljev, ha ha).

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#7849 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19392 posts

Posted 18 April 2013 - 05:26 PM

Oblačenje skinny hlač. Vedno zašvicam zraven. Pa samo take nosim. :wacko:  Še bolj fajn je pa, da jih oblačim, ko sem sveže namazana s kremo. Hjoooj

• 0

#7850 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 18 April 2013 - 05:43 PM

Ali pa po fitnessu, mmm :evilgrin:

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#7851 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 18 April 2013 - 05:43 PM

Jst se zato mažem s kremo le zvečer ;). Sicer ne nosim skinik, ampak bi mi bil fuul smotan filing, da bi zjutraj hlače gor po kremi tlačla, eee :/.

• 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#7852 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 18 April 2013 - 06:41 PM

Meni že štumfi delajo probleme, ko si jih želim obleči/obuti po tuširanju... 

• 0

#7853 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 April 2013 - 06:51 PM

Na živce mi gre, če v filmih ali pa serijah neprestano jejo, npr. v sex and the city seriji se mi zdi, da so skoz jedle po restavracijah. Potem si skoz lačen. :lol:

Ja! Jaz sem skos postala lačna ob njihovih solatah, pa nasploh nekih petitnih obedih, zajtrkih, koktejlih ... Pa kako si vedno mislim, da je Carrie ful butasta - tudi zaradi tega, ker si

naj ne bi znala NIČ skuhat.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#7854 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15793 posts

Posted 18 April 2013 - 06:58 PM

Oja, ljudje, ki si kao nič ne znajo skuhat gredo tudi meni na bruhanje.

Samo tako kot so pa jedli v Darling buds of may, pa nikjer niso. Tam sem pa res bila skos lačna. =)

• 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#7855 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 18 April 2013 - 10:39 PM

Oja, ljudje, ki si kao nič ne znajo skuhat gredo tudi meni na bruhanje.

Jaz si ne znam nič skuhat. :D Manj kot nič. 

• 0

#7856 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86524 posts

Posted 18 April 2013 - 11:02 PM

Meni gre tudi to ful na živce, ali pa ko se eni obirajo v kuhinji, kot da so zaostali in lupijo en krompir 2 uri.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#7857 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15793 posts

Posted 19 April 2013 - 09:47 AM

Ma dej Michelle, ne znas krompirja olupit, skuhat, posolit in dodat kislo smetano ter naredit pireja? Al pa omlete, pa hrenovke skuhat, pa solate, spagetov... Drugace je, ce se ti ne ljubi, ne pa rect, da ne znas.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#7858 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24788 posts

Posted 19 April 2013 - 09:50 AM

jaz še vedno govorim, da ne znam kuhat ... sploh ko se primerjam z drugimi. Je pa res vse stvar v volji.

Smrkanje ljudi ... ponorela bom. Meni je to res tako zoprn zvok, da ga slišat ne smem.

In zdaj je še moj začel, ker ima alergijo na cvetni prah.

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#7859 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18624 posts

Posted 19 April 2013 - 09:51 AM

Ej, jaz sem bila eno leto skregana z eno, ker sem jo kao napizdila, ker ni znala skuhati juhe iz vrečke, ker ni vedela, kdaj voda zavre. :lol:

Jaz sem v kuhinji RESNIČNO štorasta in kadarkoli se spravim zraven, bom ziher naredila štalo, ampak stradala pa ne bom, pač znam si naredit kakšne špagete, zrezke v omaki, kakšno simpel rižoto itd., ampak predvsem mi primanjkuje tudi potrpljenja. Karkoli, kar traja dlje kot 20min se mi zdi čisto nesprejemljivo in se niti ne lotevm. Bognedaj, da recept zahteva kakšno vzhajanje ali hlajenje čez noč. :lol:

• 0

After all this time?

Always.

#7860 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 19 April 2013 - 09:52 AM

Meni gre tudi to ful na živce, ali pa ko se eni obirajo v kuhinji, kot da so zaostali in lupijo en krompir 2 uri.

Glede krompirja pa je potrebna samo vaja. Jaz sem na začetku tudi težko lupila krompir, enostavno nisem imela občutka in sem vedno mami občudovala, kako je hitro lupila. No zdaj sem njej enakovredna, mogoče me še vedno za pikico prekaša, me pa brat in fant gledata z velikimi očmi, ko jaz začnem že tretjega lupit, ko sta onadva še pri prvem.

• 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users