Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#7821 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14271 posts

Posted 05 January 2009 - 12:48 AM

Ful sem neki zalostna ratala, tko iz nic pa sploh ne vem zakaj. Sovrazim ko se mi to zgodi.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#7822 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 05 January 2009 - 12:56 AM

QUOTE(Freya_ @ 4. 1. 2009 - 23:56) View Post

Goddess, brivnik is the answer! Resno, veš kako neverjetno bolj enostavno je vse skupaj!

Kakšen brivnik to misliš? Tistega za moške? Saj mam neki podobnega, sem prejšnji teden kupila. Zgleda kot navadna britvica, zadi ma pa še za prirezovanje al neki takega (slika klik). Ampak sem v zgornji kopalnici mela ravno mojo staro venusko, pa se mi je ratal urezat in to ful.

• 0

#7823 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18526 posts

Posted 05 January 2009 - 08:59 AM

Seveda ni lepo, kar je napisala 155, vendar razumem njene občutke in je ne morem grajati. Pa tudi Dilema je lepo in modro napisala. Za tale OT bom ostal še trenutek v spovednici... oops.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#7824 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 05 January 2009 - 10:17 AM

Wtf?
Zredila sem se pol kile oziroma nič.
Ob vsej tej hrani,kilah čokolade...
Jaz res nikol nam mogla dat krvi,ker nikol nam prlezla do butastih 52 kil (pa po možnosti brez da bi se počutila like shit...)
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#7825 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 05 January 2009 - 10:26 AM

QUOTE(Princeska @ 5. 1. 2009 - 0:10) View Post

Kam pa greš, če smem bit firbec?

Grem v stanovanjsko skupino v Škofji Loki, ki deluje pod okriljem vzgojnega zavoda Kranj (mladostniki z motnjo vedenja in osebnosti živijo skupaj, ker zaradi različnih težav ne morejo živeti doma, ali potrebujejo pomoč pri vključevanju v socialno okolje. Ko živijo skupaj, se učijo raznih spretnosti in tako postanejo bolj usposobljeni za "normalno" življenje zunaj stanovanjske skupine.Upam, da sem razumljivo napisala. smile.gif )
  • 0

#7826 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 05 January 2009 - 05:19 PM

QUOTE(Goddess @ 5. 1. 2009 - 0:56) View Post

Kakšen brivnik to misliš? Tistega za moške? Saj mam neki podobnega, sem prejšnji teden kupila. Zgleda kot navadna britvica, zadi ma pa še za prirezovanje al neki takega (slika klik). Ampak sem v zgornji kopalnici mela ravno mojo staro venusko, pa se mi je ratal urezat in to ful.

Ne ne, brivnik kot tole klik ;D
  • 0

#7827 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20004 posts

Posted 05 January 2009 - 05:30 PM

S sošolcem se umazane stvari dopisujeva. Ful je zrastu v enem letu in ima zdej 180, pa menda je brat 190 in upam, da se bo še mal potegnu biggrin.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#7828 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 05 January 2009 - 06:17 PM

ˇˇA je to pametno? Da se ti ne bo maščeval.

QUOTE(Errol @ 5. 1. 2009 - 8:59) View Post

Seveda ni lepo, kar je napisala 155, vendar razumem njene občutke in je ne morem grajati. Pa tudi Dilema je lepo in modro napisala. Za tale OT bom ostal še trenutek v spovednici... oops.gif

A sm kej zgrešila? Me wanna know! oops.gif
  • 0

#7829 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20004 posts

Posted 05 January 2009 - 06:21 PM

"Maščeval"? laugh.gif
  • 0

#7830 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 05 January 2009 - 07:19 PM

Ful sem jezna na svojo najbolšo prjatlco, res. Ble sva zmenjene za aerobiko dons, v šoli sva se pogovarjale in ona še 100% da jaaa, da gre, itaaak. Bla sem zdej pr fantu, jo kličem, se ni oglasla. Potem je bla že tok ura da sem šla domov se rihtat, na poti jo skos kličem in ma zaseden. Potem ji še mesič pošlem in prej me končnoo pokliče nazaj in pove da ona pač ne gre dons. Ker kao iščee inštrukcije za matematiko ki jo je vprašana v petk pa da se more kao učit fiziko k jo pišemo v sredo. Ma dej krneki k da tega pol ni vedla že v šoli, lahko bi še bla pr fantu pa vse ne pa da zastonj pol hodm dam. Ma dej krneki mad.gif sad.gif ermm.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#7831 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 05 January 2009 - 07:25 PM

QUOTE(Limona @ 5. 1. 2009 - 10:26) View Post

Grem v stanovanjsko skupino v Škofji Loki, ki deluje pod okriljem vzgojnega zavoda Kranj (mladostniki z motnjo vedenja in osebnosti živijo skupaj, ker zaradi različnih težav ne morejo živeti doma, ali potrebujejo pomoč pri vključevanju v socialno okolje. Ko živijo skupaj, se učijo raznih spretnosti in tako postanejo bolj usposobljeni za "normalno" življenje zunaj stanovanjske skupine.Upam, da sem razumljivo napisala. smile.gif )

Oooo, sej bo zihr ful fajn, brez skrbi smile.gif jst sm bla enkrat v Smledniku, kjer so mladostniki s čustvenimi in vedenjskimi motnjami, pa enkrat v Jaršah, tam, kjer je ta produkcijska šola. No, mislim to v okviru tvojga foha. Morm rečt, da je bla to zelo dobra in zanimiva izkušnja smile.gif smile.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#7832 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 05 January 2009 - 08:34 PM

QUOTE(Princeska @ 5. 1. 2009 - 19:25) View Post

Oooo, sej bo zihr ful fajn, brez skrbi smile.gif jst sm bla enkrat v Smledniku, kjer so mladostniki s čustvenimi in vedenjskimi motnjami, pa enkrat v Jaršah, tam, kjer je ta produkcijska šola. No, mislim to v okviru tvojga foha. Morm rečt, da je bla to zelo dobra in zanimiva izkušnja smile.gif smile.gif

Ja, v Jaršah in v Smledniku smo tud mi bli, produkcijska šola je ful fajn ja. thumbup.gif Kako pa to, da si bla tam, verjetno ne prek faksa?
  • 0

#7833 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 05 January 2009 - 09:02 PM

QUOTE(MLadoLetNa @ 5. 1. 2009 - 18:21) View Post

"Maščeval"? laugh.gif

Ma sj ne vem o čem se pogovarjata, sam če je kej delikatnega al karkoli, lahko pride v javnost in potem bo pa samo še jok, pa sekiranje. Raje se pejt z neznancem prek neta to laugh.gif
  • 0

#7834 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20004 posts

Posted 05 January 2009 - 09:38 PM

Sej je vse ful zovinkano laugh.gif .
  • 0

#7835 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 05 January 2009 - 11:37 PM

Trenutno si želim enga velikega odklopa. Pred novim letom sem mela čez par stresnih projektov (en tematski večer, dobrodelna akcija, 5 delavnic za otroke, Unikat reportaži, projekt 230 voščilnic za občinsko ustanovo,...), mela malo miru med prazniki in zdej spet... BUM! Dans sm mela 3 sestanke, sam letam okrog. Mogla sm najdt nadomeščanja za delavnice pa še en koncert mamo in se je neki zataknl. V glavnem... zdi se mi, da mi bo glavo razneslo. Poleg vsega pa še faks, k mam res največ dela in pol mi gre na jok, ker se bojim, da mi bo vse skupi spodletel.
Strah me je, da ne nardim faksa, strah me je, da zgubim koga, strah me je... ma ne vem. Zdle bi rabla odklop nekje za pol leta. Al pa prakso. Med sončki. Brez izpitov, brez živciranja vsak dan, če kej pozabim, če mam spet kako seminarsko itd. BREZ TEORIJE za vraga! Samo domišljijo, pravljice, par materialov za ustvarjanje, glasbo Romane Kranjčan... in otroke.
Edina motivacija, da naredim ta faks. No, pa sošolke, ker so res fajn in ker nočm zgubit tega klasa. Ampak to, kar se učimo, je pa podn. Ko sem končno v srednji šoli mislila, da je konc dolgočasnih predmetov... češ zdej pa vse iz foha... vse, kar bom rabla. In nč razočaranja.

In ker na koncu moja ocena ne bo vidik usposobljenosti za ta kader, ampak pokazatelj češ kdo je najbl drkalica; kdo zna te vektorje, kdo zna na pamet zgodovino medijev, kdo zna povedat kej o bulvarskih časopisi, kdo zna v excelu izračunat na 100 načinov rang matrike, kdo... Kdo dela budalo iz sebe...

Joj, vem, da sm se preveč razpisala, ampak enostavno sem mogla dat to iz sebe.

QUOTE(Limona @ 5. 1. 2009 - 20:34) View Post

Ja, v Jaršah in v Smledniku smo tud mi bli, produkcijska šola je ful fajn ja. thumbup.gif Kako pa to, da si bla tam, verjetno ne prek faksa?

V Smledniku sem bila v 2. letniku gimnazije, ker sem delala neko raziskovalno; v Jaršah pa v 4.letniku, ker sem hodila k predmetu pedagogika in smo obiskovali različne ustanove thumbup.gif

• 0

#7836 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 05 January 2009 - 11:47 PM

Joj Princeska, jst te resnično občudujem worship.gif Da ob vseh delavnicah faksu in vseh obveznostih še vedno najdeš čas za vse te voščilnice in darilca in vse.. Pa še kako vse delaš s takšnim veseljem.. Res wau thumbup.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#7837 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 05 January 2009 - 11:51 PM

Doma ležim, bolna ko nevemkaj, in fant, ki se zadnje cajte blazno trudi okoli mene, mi bo menda jutri pripeljal domov maline in češnje, na njegov račun vse. Samo zato, ker imam na facebooku napisan da bi to jedla:).
  • 0

#7838 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 05 January 2009 - 11:52 PM

To je moj relax time. No, če morm narest tko FUUUL stvari naenkrat (ponavadi pred prazniki-darilca) ne ustvarjam več tok rada. Drugač pa; tko kako stvar za lušt je pa fajn.
Aja, pa še ena obveznost... fant laugh.gif dobr da je tok razumevajoč.

• 0

#7839 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 06 January 2009 - 12:02 AM

Za mano so štiri ure več ali manj uspešnega prevajanja nekega zajebanega angleškega članka iz socialne psihologije.
Spovedujem se, da je danes komaj prvi dan po počitnicah, pa že imam poln kur*c faxa in vsega, kar je povezano z njim (no, sošolke so zakon). Križ me boli, pred očmi vidim črne pike, zebe me, zaspana sem.

Povrh vsega pa še neskončno pogrešam fanta, kr srce se mi trga, ko pomislim nanj.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#7840 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 06 January 2009 - 01:39 PM

Se spovedujem, da danes nisem šla v šolo. Smo imeli samo 2 uri in se mi je zdelo da se mi ne splača hodit, pa še avto sem imela celo dopoldne na razpolago, tako da sem raje malce dlje spala, potem pa šla malo naokrog po mestu in na kavo. biggrin.gif

Fak, komaj se je začelo, pa že takole...
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users