Kateri film, oddajo, serijo... ste gledali danes?
Posted 02 November 2020 - 09:42 PM

Posted 06 November 2020 - 08:10 PM
Knjiga je veliko boljsa, a tudi film ni slab.
Pablo Picasso
Posted 06 November 2020 - 08:44 PM
Posted 08 November 2020 - 07:16 PM
Kakšen konec, a???
Jaz sem ga pogledala za nazaj, ampak sem zaspala vmes, ker je bilo že pozno, naslednji dan je pa že izginil s seznama ogledov za nazaj. Kako se konča? Napeta zgodba sicer, sem bila prav nervozna zraven. : )
Posted 08 November 2020 - 07:36 PM
Uf, čisto na koncu se izkaže, da tista odvetnica sploh ni odvetnica, ampak mati tistega fanta, ki je izgubil življenje :-( in je tako izvabila od obtoženca vse...
Posted 08 November 2020 - 07:38 PM
Hvala! : )
Posted 14 November 2020 - 10:46 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 15 November 2020 - 09:24 AM
Borat 2
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 15 November 2020 - 10:56 PM
Posted 16 November 2020 - 08:33 AM
Z druge strani Atlantika (atlantic crossing).
Deluje obetavno, ampak-ali mi lahko kdo razjasni-je možno, da je bila Norveška tako zelo slabo pripravljena na možnost napada Nemčije med vojno? Še slabše kot naša vlada na epidemijo.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 18 November 2020 - 11:05 AM
Vesna Milek je imela Čeferina včeraj.
Kako zbrani, premišljeni odgovori z njegove strani. Ga drugače sploh ne spremljam in ne vem nič o njem. Ampak včeraj me je pa nekako kupil, tudi če je samo dober diplomat.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 18 November 2020 - 11:48 AM
Se strinjam.
Mi pa ona ne potegne. To večno flirtanje, pa še ena seksistična ji je ušla, ko je govorila o nogometu-da govoi o osnovah zaradi ženskih gledalk
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 18 November 2020 - 12:51 PM
ja, jaz tudi dobim občutek, da bi sama sebe rada najbolje prodala; kot da so gosti tam zato, da bi ona dobro izpadla. Vedno zagrabi priložnost, da izpade razgledana, načitana.
on pa res neverjetno artikuliran.
Put A Kilt On It!
Posted 18 November 2020 - 01:12 PM
Meni se je malo zaletelo ob njegovi izjavi glede Nova24
Posted 18 November 2020 - 03:29 PM
Vesna Milek je imela Čeferina včeraj.
Kako zbrani, premišljeni odgovori z njegove strani. Ga drugače sploh ne spremljam in ne vem nič o njem. Ampak včeraj me je pa nekako kupil, tudi če je samo dober diplomat.
Jaz sem samo začetek ujela, pa sem komentirala mami, da je čeden ta Čeferin. Očitno tudi za ušesa, ne samo oči, bom poslušala

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 19 November 2020 - 02:11 PM
Bombshell - dober.
Moram pa zdaj še do konca nadaljevanko pogledat, ki je tudi zelo dobra.
Res me zanima, koliko so se držali resnice, koliko je pa zraven pesniške svobode.
Put A Kilt On It!
Posted 19 November 2020 - 10:19 PM
Ful mi je hecno gledat serijo, kjer je korona ze realnost.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 23 November 2020 - 12:06 PM
Sedem svetov - en planet: Avstralija
Posted 28 November 2020 - 02:58 PM
Bill Bullard
Posted 29 November 2020 - 09:47 PM
+1. Da se sama sebi čudim, ker načeloma ne jokam ob filmih. Temu se bom kar lepo izognila.Odkar sem mama, cisto drugace dozivljam take filme.
Z otrokom sva v petek pogledala Srečo na vrvici (Kino Istra na FB).
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users