Katero oblačilo/modni dodatek ste nazadnje kupili?
Posted 28 January 2011 - 08:53 PM

After all this time?
Always.
Posted 28 January 2011 - 08:57 PM
Posted 28 January 2011 - 09:00 PM
Jaz imam srečo, ker sta starša nora na šport (tečeta oba), in mi potem vse športne cunje kupita.
Še dobro, da vse stoji v omari.

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 29 January 2011 - 08:36 AM

Posted 29 January 2011 - 09:20 AM
Najdraži je bil od Salamona, 200€, ker je kombinirano zimska/jesensko/pomladna verzija. Maš lahko oblečeno dva skupaj, samo zimskega ali samo tisstega, bolj hladnega.
Pa od kilimanjaromam še vijoličasti shoftshell, všeč mi je ker ima kapuco, tega mam za laufat.
Jaz sem pa kar odpičena tud na športne cunje in imam tega ohoho(in nikoli preveč).
Posted 30 January 2011 - 11:53 AM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 30 January 2011 - 01:58 PM

Posted 30 January 2011 - 06:36 PM
svetlo sivi spodnji del trenirke (Zara)
Seveda sem vzela defektno, nisem tam videla.
Kurčeva Zara.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 31 January 2011 - 02:32 AM

Ana, kaj si naročila s te slike?
BTW- kok je bil plašč?
Jina, a je to windstoper al je tud vodoodporen?
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 31 January 2011 - 10:08 AM
Tudi vodoodporen.
― V. Van Gogh
Posted 31 January 2011 - 06:27 PM
All Saints, modra

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 31 January 2011 - 09:21 PM
H&M svetlo sive široke hlače in kiklo
S. Oliver črne hlače*, jeans minić in svetlo rjavo platneno kiklo (totalna terna, ker je multipurpose - za potovanja v kombinaciji s šlapami in na žabe+škornje super pride)
*tko vzamem js te hlače, jih grem pomerit in jih mam na riti in se kar naenkrat spomnim debate o prodajalkah v L'Occitanu izpred let, ko je ena napisala, če maš pa neke sintetične na črto hlače, te pa lepo obravnavajo - poscala sem se skor od smeha tam v kabini, ko sem se na to spomnila - no, te hlače sicer niso totalno sintetične, majo dobršen del viskoze not, sam so pa na to foro.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 31 January 2011 - 09:31 PM
Naročila sem to krzneno stvar. Za zraven plašča veš

Plašč pa je bil 75 funtov. Znižan iz 150 funtov!

Posted 31 January 2011 - 09:33 PM
Ana, boš prosim slikala plašč, ko ga dobiš? Itak nimajo moje št., samo da si oči napasem.

― V. Van Gogh
Posted 31 January 2011 - 09:38 PM
Katero bi pa vzela ?
Jaz sem vzela 10ko! Sem najprej razmišljala, da bi vzela 8ko (itak jo dobijo, pa spet gre, pa dobijo ipd)

Bom slikala ja!
Posted 31 January 2011 - 09:43 PM
Hm, pomoje 8ko, 10ka bi mi znala bit v pasu preširoka (po tisti njihovi tabeli niti 4ka nisem, lol).
Bi ga res vzela, ker ga gledam že par mesecev, ampak bom drugo leto probala črnega dobit.
Tebi bo sigurno ful pasal!
― V. Van Gogh
Posted 31 January 2011 - 09:45 PM
Saj jaz sem tut skeptična veš. Upam, da mi bo prav. Vseeno pa je boljše malo preveliko kot pa premalo. V pasu pa sem itak ful širša kot ti.

Posted 31 January 2011 - 09:46 PM
Ja, itak, pa še pas ima, pomoje ti bo v redu.
― V. Van Gogh
Posted 01 February 2011 - 12:08 AM
*tko vzamem js te hlače, jih grem pomerit in jih mam na riti in se kar naenkrat spomnim debate o prodajalkah v L'Occitanu izpred let, ko je ena napisala, če maš pa neke sintetične na črto hlače, te pa lepo obravnavajo - poscala sem se skor od smeha tam v kabini, ko sem se na to spomnila - no, te hlače sicer niso totalno sintetične, majo dobršen del viskoze not, sam so pa na to foro.

Ana, boš prosim slikala plašč, ko ga dobiš? Itak nimajo moje št., samo da si oči napasem.

Meni je tudi zanimiv tvoj plasc! Danes ponoci sem napol v sanjah delala nacrte, kako bom narocila nekaj ne cisto vsakdanjega z Asosa. : D
Posted 01 February 2011 - 12:47 AM
Moje pa ni nobenemu zanimivo. Pa s takšnimi pričakovanji in zanosom sem objavila. Zlobni se.

2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users