Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10328 replies to this topic

#7821 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 22 March 2013 - 11:36 AM

Meni gre tudi to na živce v Mullerju, da se ti najprej dobesedno vsili, ko je sploh nič ne prosiš, pol si pač prisiljen povedat, kaj iščeš in te posiljuje s točno določeno znamko. Že dejstvo, da se preferira vsak mesec dve vnaprej določeni znamki ti pove, da ne moreš zaupat njihovi presoji in da ne boš dobil najboljšega, kar iščeš. Ta vzvišen odnos mi je pa naravno smešen, tudi če dela za znamko Dior, je še vedno obična promotorka, ki dela za par evrov na uro.

• 1

#7822 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46130 posts

Posted 22 March 2013 - 12:31 PM

Meni gre na živce ko te nekatere prodajalke niti ne pogledajo, če si bolj casual oblečen, medtem ko pa se jih skoraj ne morš rešit, če si malo bolj zrihtan.
  • 0

#7823 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 22 March 2013 - 12:40 PM

Meni gre na živce ko te nekatere prodajalke niti ne pogledajo, če si bolj casual oblečen, medtem ko pa se jih skoraj ne morš rešit, če si malo bolj zrihtan.

Ja! 

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#7824 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 March 2013 - 05:02 PM

Jaz sem včasih na to polagala pažnjo, zdaj pa sploh ne več. Če se le da, ne hodim po višje cenovno kozmetiko v Müller, ampak

v Limoni - tam naletim ponavadi na prijazne prodajalke, odkrito povedano pa mi je vseeno, kako se obnašajo in kaj si mislijo - si

jaz tudi marsikaj mislim, velikokrat pa mi je tako vseeno, da sploh nisem pozorna več na nič ... dobim, kar želim in konec, moje

misli so drugje, se nima smisla s tem ubadat. Za nasvete pa načeloma nisem nikoli spraševala prodajalk, še manj promotork.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#7825 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32604 posts

Posted 22 March 2013 - 05:52 PM

^^ jaz sem podobnega mnenja, to mi je res čist vseeno, kako me gledajo, na živce mi gre edino, če so preveč vsiljive, v tem primeru se je že zgodilo, da sm odkorakala ven, ker sem pač želela le v miru malo pregledati ponudbo in morda kaj kupiti. Najraje vidim, da me pustijo čisto pri miru in upoštevajo, če se zahvalim in jih prijazno zavrnem, da si bom sama v miru pogledala, kar me zanima.

• 0

#7826 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86525 posts

Posted 22 March 2013 - 05:59 PM

Tudi v Limoniju znajo biti najedajoče s svojo pretirano prijaznostjo, pa ko te tretjič vpraša, če ti lahko kaj pomaga, ti rahlo dopizdi. Mogoče bi se lahko kaj naučile od prodajalk v tujini.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#7827 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18557 posts

Posted 22 March 2013 - 06:51 PM

Mogoče bi se lahko kaj naučile od prodajalk v tujini.

To ni mogoče, ker so one tle, pametni Slovenci pa so zunaj. Nazaj prihajajo le na počitnice. 

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#7828 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86525 posts

Posted 22 March 2013 - 07:48 PM

Zakaj si potem v Sloveniji. :D

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#7829 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18557 posts

Posted 22 March 2013 - 09:52 PM

Ker sem butec, vendar.  :P

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#7830 *missy*

*missy*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 444 posts

Posted 23 March 2013 - 12:16 AM

Jaz sem promotorka in nikoli nisem vsiljiva. Ko stranki ponudim in se mi zahvali,ces nic ne rabim,odneham. Res pa je,da ce je sefica v blizini in vidi,da nisem vsiljiva,mi takoj mori pa to moras tko pa tko pa tko.. Mah,bv. Ce lahko stranko na lep nacin prepricam,da ka j kupi, je super. Vsiljevala izdelka pa ne bom nikomur, itak ga potem ponavadi nekam na polico drugam odlozi. In,ce mamo kake nagrade ob nakupu 2 izdelkov, vcasih dam nagrado kaki babici,na kateri se vidi,da komaj shaja iz meseca v mesec (v primeru,da ji je nagrada blazno vsec), brez da kupi 2 izdelka. Ful mi je glupo sluzit na revnih,ker so te nagrade itak marketinski trik.

• 0

#7831 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23423 posts

Posted 23 March 2013 - 10:02 AM

Jaz tudi skoraj nikoli ne sprašujem nasvete v trgovinah, ker se ponavadi glede izdelka že prej sama pozanimam na netu, preberem ocene itd. in tako vem verjetno več, kot one v trgovini. Znajo pa včasih tudi kaj uporabnega povedat.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#7832 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32604 posts

Posted 23 March 2013 - 10:07 AM

Jaz "rabim" prodajalko edino, ko grem kupit novo maskaro, takrat vedno počakam, da mi jo ona da.

• 0

#7833 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32604 posts

Posted 24 March 2013 - 12:15 PM

Ko imam za obesit cel stroj nogavic in spodnjih gat, aaaaaaaaaaa :pinch:

• 0

#7834 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23423 posts

Posted 24 March 2013 - 04:12 PM

Jaz sicer nikoli nimam polnega stroja samo gat in nogavic, mi pa gre obešanje nogavic tudi zelo na živce. Sploh fantovih, ker ima vse črne ali temno modre, samo z različnimi vzorci ali elastikami na vrhu in potem moram iskat pare. Pa velikokrat jih še pusti narobe obrnjene.

• 0

#7835 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32604 posts

Posted 24 March 2013 - 04:27 PM

Uff, da bi iskala še pare, mi pa sploh na pamet ne  pade, dobra si! :P

Midva imava povečini samo temno spodnje perilo in nogavice, tako da se kar nabere. Pa še kakšne kavbojke, majico ali trenirko dam zraven in je polno.

• 0

#7836 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24789 posts

Posted 25 March 2013 - 09:55 AM

Ko imam za obesit cel stroj nogavic in spodnjih gat, aaaaaaaaaaa :pinch:

jaz oddajam še otroške stvari .... včasih si imel cel stroj obešen v parih minutah. zdaj si z vsemi majhnimi zadevami zaposlen za vsaj 10 minut .... pa itak sta skoz usrana in je večinsko njuna roba not ... in ne moreš verjet koliko nogavic, gat imaša za obesit. Ko naletim na kakšen najin pulovar ali majico, mi gre kar na smeh od veselja.

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#7837 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5839 posts

Posted 25 March 2013 - 10:42 AM

včeraj sem en stroj perila obešala pol ure, ker mi je gal pomagal. to je bilo tako, da je vsako nogavico posebej prinesel iz stroja, zlezel na posteljo in mi jo dal v roke. in je trajalo celo večnost. ampak mi je pa pomagal in bil na koncu zelo ponosen.

• 1

#7838 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23423 posts

Posted 29 March 2013 - 11:10 PM

Uff, da bi iskala še pare, mi pa sploh na pamet ne  pade, dobra si! :P

Ja prej ali slej je treba dat nogavice po parih in raje to naredim že med obešanjem perila, da jih potem, ko so suhe, samo zložim skupaj in je. :)

• 0

#7839 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 31 March 2013 - 11:33 AM

Ko kdo reče 'iskrenE sožalje'...dlake mi grejo pokonci. 

• 0

#7840 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23423 posts

Posted 31 March 2013 - 01:46 PM

^ Tega pa res še nisem slišala. Meni pa gre na živce, ko ti v restavraciji, baru postrežejo in rečejo "izvolijo" ali pa "izvoliš".

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users