Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#7781 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26020 posts

Posted 30 December 2008 - 11:01 PM

postrigla sem se. velik. surrender.gif

nikol, nikol ne zaupej frizerki, da ve, kok je "par centimetrov".
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

• Guests

Posted 30 December 2008 - 11:17 PM

QUOTE(nika @ 30. 12. 2008 - 23:01) View Post

sočustvujem cry.gif Jaz se strižem samo še pri fantovi teti, ker vem, da me ne bi preveč postrigla, ker bi ji potem jaz zamerila.
  • 0

#7783 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27533 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 30 December 2008 - 11:31 PM

Vedno reci, da hočeš postrič kvečjemu 1 cm. To v frizerskem jeziku pomenu kakih 5, tako da je pol lih prav.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#7784 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 30 December 2008 - 11:54 PM

QUOTE(-supergirl- @ 30. 12. 2008 - 14:35) View Post

mama gor ali dol. takšni posti niso primerni za nikogar. pa če se šimfa mamo ali pa kogarkoli. priznam, da me je zmrazilo ob temu postu, ampak sem se še najmanj vpiknila v mamo ampak bolj v k****, pa da nekomu želi smrt in podobno. stvar ni primerna!

Ne predstavljate si, kakšne razmere lahko vzdržujejo nekatere družine in normalno, da ne morejo vsi stoično prenašat patogenih/hladnih/pasivno agresivnih (re)akcij svoj bližnih. Verjamem, da bo 155 enkrat žal, da je to rekla svoji mami, ampak to so njena čustva, ne moremo tu govoriti o primernosti.
  • 0

#7785 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26020 posts

Posted 31 December 2008 - 03:00 AM

QUOTE(Coco* @ 30. 12. 2008 - 23:31) View Post

Vedno reci, da hočeš postrič kvečjemu 1 cm. To v frizerskem jeziku pomenu kakih 5, tako da je pol lih prav.

word. no, pa saj ... se bom že mogla navadit, zdej je kar je biggrin.gif hvala za tolažilne besede wink.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#7786 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 31 December 2008 - 11:00 AM

Spovedujem se da že kako leto nisem plačala frizerko za usluge, ker mi nikol noče računat. Ko ji rečem za račun me grdo pogleda, objame pa reče: se vidiva naslednič tamau biggrin.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#7787 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17076 posts

Posted 31 December 2008 - 11:29 AM

Malo mam slabo vest, kr mam tolko za fax za naredit meni pa se ne da in raje okoli lutam.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#7788 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 31 December 2008 - 01:29 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 30. 12. 2008 - 14:15) View Post

Navkljub vsemu je še vedno tvoja mati.

Ne strinjam se z izražanjem, ki ga je demonstrirala 155, nikakor pa se tudi ne strinjam z (za moje pojme) popolnoma zgrešenimi stavki, kot je tale zgornji.

To, da je neka ženska mati, včasih ne pomeni NIČ oz. pomeni zgolj to, da je rodila otroka po spletu nekih okoliščin. Nekatere mame si naziva 'mama' sploh ne zaslužijo in samo zato, ker so dale skozi porod še ne pomeni, da si zaslužijo spoštovanje. Spoštovanje je nekaj, kar si prislužiš na dolgi rok in je odraz tvoje miselnosti, obnašanja, itd. Noben ni dolžan nikogar spoštovat že po defaultu, to bi pa moralo bit vsakomur jasno - tega se ne da vsilit, kot se tudi ne da vsilit ljubezni. Lahko se zahteva (tko, zaradi lepšega in zato, ker se kao starejše spoštuje), da se navzven kaže neko spoštljivo ravnanje, ampak pravo in iskreno spoštovanje pa to ni - tisti pride neprisiljeno, od znotraj. Pa hecno je, da spoštovanje velikokrat ne gre both ways, torej se porazgubi na relaciji starejši -> mlajši. Vsi smo ljudje, ne glede na leta. Jaz spoštljivo obravnavam tako 5 letnega otroka, kot 50 letnega gospoda.

Lahko je ženska mama, pa se ne obnaša tako in naredi veliko več škode kot koristi. Tak stavek torej zame nima nobenega pomena. So pa to seveda ekstremni primeri, kako je v primeru 155, ne upam sodit. Aja, zeeelo se strinjam s temle:

QUOTE(PurePoison @ 30. 12. 2008 - 14:26) View Post

Ni vedno vse tako enostavno. Jaz se sicer s svojo mamo dobro razumem, ampak mi je pa zelo jasno, da ti lahko tudi najbližji sorodniki totalno zagrenijo življenje in to, da si z njimi v sorodstvu še ne pomeni, da jih moraš imet rad zaradi tega. Ne vem, zakaj bi bilo z mamami kaj drugače. Če je klinčeva mama, je pač klinčeva mama. To, da otroka na svet spraviš samo po sebi ni ravno izjemen dosežek. Kako ga pa vzgajaš in kako se obnašaš do njega, je pa drugo.

Jaz svoje babice ne spoštujem. Do nje ne premorem niti trohice spoštovanja, pa se zato nimam za slabega človeka. Nikdar je javno ne preklinjam, nisem nesramna do nje, če me kej prosi, tisto naredim.
Zgolj iz občutka dolžnosti, ne pa iz spoštovanja ali ljubezni. Teh dveh stvari si pač ne zasluži.

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#7789 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 31 December 2008 - 02:14 PM

Dilema, Bravo za ta zapis.
  • 0

#7790 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6798 posts

Posted 31 December 2008 - 08:00 PM

Želim si, da bi bila drugje.

• 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#7791 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 01 January 2009 - 11:23 AM

Nekam sem založila vse stvari od ginekologinje: recepte za tabletke, prav tako tudi list, na katerem imam napotke za naslednjič, ko naj bi se naročila po internetu...Joj, kr groza me je cry.gif . Morm najdt, pa sploh ne vem kje nej še iščem.
  • 0

#7792 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17418 posts

Posted 02 January 2009 - 01:07 PM

Ožje sorodstvo mi gre na spolni organ rpg.gif Od hipohondrov, zdravljenih alkoholikov, primitivnih nevzgojenih otrok, psihičev, snobov do tečnih decov in bab. Najbolje, da neham hoditi k babici na obisk, ker vedno srečam kakšnega, ki mi potem še cel dan skače po živcih. Moja ''teta'' je skoraj vsak dan pri zdravniku, ker po netu išče bolezni, ki bi se ujemali z njenimi kao simptomi. Vsakič je na smrt bolna pa vsako leto ima hujše bolezni huh.gif Stric se je odločil, da bo nehal piti in sedaj je ugotovil, da se trezen v družbi nima kaj pogovarjati blink.gif Halo!!! A si lahko še bolj nezrel?
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#7793 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 02 January 2009 - 02:00 PM

QUOTE(nika @ 30. 12. 2008 - 23:01) View Post

Se total strinjam. Mene je zadnjič prekleto velik ustrigla... in ko gledam svoje fotke dolgih, lepih las, mi gre skoraj na jok... Res.

Jaz se pa spovedujem, da sem PREVEČ spila za novo leto. Sicer smo se mel zakon, ampak... Ful mam modric... takih velikih, ampak se ne spomnim, kdaj sem padla. da ne omenjam ostalih podrobnosti, ker me bo sram oops.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#7794 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27970 posts

Posted 02 January 2009 - 04:16 PM

QUOTE(celia @ 31. 12. 2008 - 14:14) View Post

Dilema, Bravo za ta zapis.

Se jaz moram pohvaliti, razmisljam podobno kot Dilema.

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#7795 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 02 January 2009 - 05:54 PM

^Se pridružujem mnenju.

QUOTE(Podgana @ 2. 1. 2009 - 13:07) View Post

Ožje sorodstvo mi gre na spolni organ rpg.gif Od hipohondrov, zdravljenih alkoholikov, primitivnih nevzgojenih otrok, psihičev, snobov do tečnih decov in bab.

Tell me about it down.gif očitno so vsi isti...
  • 0
Contented rest, beloved heart's desire,
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

#7796 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 02 January 2009 - 10:08 PM

Zadnje dni pojem tooooooooooooooliko čokolade in sladkega, to ni normalno, ponavadi v celem letu ne pojem tolko! Ne morem se ustavit. sad.gif
  • 0

#7797 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 02 January 2009 - 10:20 PM

Jst tudi. Že cel december se bašem s sladkarijami. S ponedeljkom neham. biggrin.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#7798 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17076 posts

Posted 03 January 2009 - 11:06 AM

Našrimala sem si uro za ob pol 9, da se vstanem in grem učit. Ko pa mi je zvonila sem jo ugasnila in zaspala nazaj. Tako da bo spet šel celi dan v maloro, popoldne pa še delam. :S
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#7799 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 03 January 2009 - 11:54 AM

Ne morem se spravit učit. Zabušavam cele dneve.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#7800 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 03 January 2009 - 01:33 PM

^Enako down.gif .
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users