nikol, nikol ne zaupej frizerki, da ve, kok je "par centimetrov".
Spovednica
Posted 30 December 2008 - 11:01 PM
Posted 30 December 2008 - 11:31 PM
Pablo Picasso
Posted 30 December 2008 - 11:54 PM
mama gor ali dol. takšni posti niso primerni za nikogar. pa če se šimfa mamo ali pa kogarkoli. priznam, da me je zmrazilo ob temu postu, ampak sem se še najmanj vpiknila v mamo ampak bolj v k****, pa da nekomu želi smrt in podobno. stvar ni primerna!
Ne predstavljate si, kakšne razmere lahko vzdržujejo nekatere družine in normalno, da ne morejo vsi stoično prenašat patogenih/hladnih/pasivno agresivnih (re)akcij svoj bližnih. Verjamem, da bo 155 enkrat žal, da je to rekla svoji mami, ampak to so njena čustva, ne moremo tu govoriti o primernosti.
Posted 31 December 2008 - 03:00 AM
Vedno reci, da hočeš postrič kvečjemu 1 cm. To v frizerskem jeziku pomenu kakih 5, tako da je pol lih prav.
word. no, pa saj ... se bom že mogla navadit, zdej je kar je
Posted 31 December 2008 - 11:00 AM
Posted 31 December 2008 - 11:29 AM
[Napoleon]
Posted 31 December 2008 - 01:29 PM
Navkljub vsemu je še vedno tvoja mati.
Ne strinjam se z izražanjem, ki ga je demonstrirala 155, nikakor pa se tudi ne strinjam z (za moje pojme) popolnoma zgrešenimi stavki, kot je tale zgornji.
To, da je neka ženska mati, včasih ne pomeni NIČ oz. pomeni zgolj to, da je rodila otroka po spletu nekih okoliščin. Nekatere mame si naziva 'mama' sploh ne zaslužijo in samo zato, ker so dale skozi porod še ne pomeni, da si zaslužijo spoštovanje. Spoštovanje je nekaj, kar si prislužiš na dolgi rok in je odraz tvoje miselnosti, obnašanja, itd. Noben ni dolžan nikogar spoštovat že po defaultu, to bi pa moralo bit vsakomur jasno - tega se ne da vsilit, kot se tudi ne da vsilit ljubezni. Lahko se zahteva (tko, zaradi lepšega in zato, ker se kao starejše spoštuje), da se navzven kaže neko spoštljivo ravnanje, ampak pravo in iskreno spoštovanje pa to ni - tisti pride neprisiljeno, od znotraj. Pa hecno je, da spoštovanje velikokrat ne gre both ways, torej se porazgubi na relaciji starejši -> mlajši. Vsi smo ljudje, ne glede na leta. Jaz spoštljivo obravnavam tako 5 letnega otroka, kot 50 letnega gospoda.
Lahko je ženska mama, pa se ne obnaša tako in naredi veliko več škode kot koristi. Tak stavek torej zame nima nobenega pomena. So pa to seveda ekstremni primeri, kako je v primeru 155, ne upam sodit. Aja, zeeelo se strinjam s temle:
Ni vedno vse tako enostavno. Jaz se sicer s svojo mamo dobro razumem, ampak mi je pa zelo jasno, da ti lahko tudi najbližji sorodniki totalno zagrenijo življenje in to, da si z njimi v sorodstvu še ne pomeni, da jih moraš imet rad zaradi tega. Ne vem, zakaj bi bilo z mamami kaj drugače. Če je klinčeva mama, je pač klinčeva mama. To, da otroka na svet spraviš samo po sebi ni ravno izjemen dosežek. Kako ga pa vzgajaš in kako se obnašaš do njega, je pa drugo.
Jaz svoje babice ne spoštujem. Do nje ne premorem niti trohice spoštovanja, pa se zato nimam za slabega človeka. Nikdar je javno ne preklinjam, nisem nesramna do nje, če me kej prosi, tisto naredim.
Zgolj iz občutka dolžnosti, ne pa iz spoštovanja ali ljubezni. Teh dveh stvari si pač ne zasluži.
Posted 31 December 2008 - 02:14 PM
Posted 31 December 2008 - 08:00 PM
Posted 01 January 2009 - 11:23 AM
Posted 02 January 2009 - 01:07 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 02 January 2009 - 02:00 PM
postrigla sem se. velik.
Se total strinjam. Mene je zadnjič prekleto velik ustrigla... in ko gledam svoje fotke dolgih, lepih las, mi gre skoraj na jok... Res.
Jaz se pa spovedujem, da sem PREVEČ spila za novo leto. Sicer smo se mel zakon, ampak... Ful mam modric... takih velikih, ampak se ne spomnim, kdaj sem padla. da ne omenjam ostalih podrobnosti, ker me bo sram
Posted 02 January 2009 - 05:54 PM
Ožje sorodstvo mi gre na spolni organ
Tell me about it
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)
Posted 02 January 2009 - 10:08 PM
Posted 02 January 2009 - 10:20 PM
Posted 03 January 2009 - 11:06 AM
[Napoleon]
Posted 03 January 2009 - 11:54 AM
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users