Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36372 replies to this topic

#7781 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12961 posts

Posted 17 April 2008 - 05:00 PM

Sej to je super. Bepanthen (brez plusa) je za dojke med dojenjem al nekaj takega.
  • 0

#7782 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 17 April 2008 - 05:24 PM

baje je isto, s to razliko, da je plus malo močnejši. razlaga prodajalca v sanolaborju. v torek sem kupila bepanthen, ker se mi je zelo vnela koža okol pirsa (to nardi tlačenje čez zaraščeno luknjo), pa me dans ne boli več, rdečina pa tudi zginja.
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#7783 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 17 April 2008 - 05:48 PM

a JE TLE KTERA, KI ZNA NARDIT KAZALO V wORDU? tAKO LEPO, KOT MORA BIT. jAZ NE ZNAM, PA RABIM DO JUTRI. čE JE KTERA TAKA, NAJ ME KONTAKTIRA PO zs, LEEEEEPO PROSIM, BOM VEČNO HVALEŽNA.

o MATR, NISM IZKLOPLA cAPS LOCK. Sm čist zmedena, pardon!

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#7784 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28033 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 17 April 2008 - 05:51 PM

Hahahah, joj Dilema kako si me zdej nasmejala haha. To se meni nonstop dogaja, pa pol moram popravljat vse jovo na novo. Žal ne znam.

Hvala za odgovore.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#7785 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 17 April 2008 - 06:12 PM

Dilema jaz ti žal ne znam pomagat ampak smo to delali lansko leto v šoli in sem poiskala navodila. Če ti kaj pomaga : klik
  • 0
Viens, reste ici!

#7786 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20090 posts

Posted 17 April 2008 - 06:36 PM

DiLeMa, če ti ne bo po tem od Ane ratalo, sem na voljo, ali pa verjetno še polno drugih tu na forumu wink.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#7787 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 17 April 2008 - 07:35 PM

Zna kdo kaj delat na photoshopu ?
  • 0
Viens, reste ici!

#7788 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 17 April 2008 - 07:54 PM

Ana, kaj rabiš? Nekaj malega znam ...
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#7789 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15866 posts

Posted 17 April 2008 - 08:05 PM

Jst tut ne znam tega nardit, pa bom morala zdej kmal za diplomo narest kazalo. Mladoletna pripravi se. biggrin.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#7790 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 17 April 2008 - 08:06 PM

Spletno stran delamo v šoli. More bit ful fensi in jaz ful ne znam slik oblikovat. Zanima me, če znaš mogoče nardit "okvir" za tekst ? Veš taki, da bi ga samo pripopala in bi lahko potem noter pisala tekst normalno.
Pa zanima me, če znaš mogoče nardit iz npr - te slike pač tako malo bolj nacufano rožico in potem take zelene krogece v katere bi lahko jaz napisala besede, ki bi povezovale stran .. Kak sem zakomplicirala. laugh.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#7791 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28033 posts

Posted 17 April 2008 - 09:48 PM

Aaaa, pizda, pizda, pizda! Se opravičujem zaradi izražanja, ampak sem čisto iz sebe.

Prej sem se po dveh tednih končno stuširala s šamponom in si umila obraz s čistilnim gelom, zdej pa sem opazila, da mi je par krast z obraza odpadlo in imam zdej na določenih mestih prave vdolbine v koži, take luknje so. A to pomeni, da mi bojo tu ostale brazgotine al kako? Ker je ful opazno, iz letala se vidi no, jst tega nočem imet. cry.gif

Aja, prej sem pozabila vprašat še če je Bepanthen Plus K? Ker bi ga uporabila tudi na obrazu, pa si ne upam.. Me je strah, da se mi bo spustilo 8269 trdovratnih mozoljev, ki se jih ne bom mogla rešiti še tri leta.

Anyone?

• 0
Pablo Picasso

#7792 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 17 April 2008 - 09:50 PM

Sori ampak mislim, da luknje ostanejo. Vrjetno se bojo malo popravle, da ne bojo več tak vidne ampak čudežev ne pričakovat.
  • 0
Viens, reste ici!

#7793 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15866 posts

Posted 17 April 2008 - 09:51 PM

Moja mami jih ima še zdej, pa so mi prav všeč. Don't worry Coco, zdej boš še sexijejša. wink.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#7794 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 17 April 2008 - 09:51 PM

Gleda kera Passion ? :shy: biggrin.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#7795 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15866 posts

Posted 17 April 2008 - 09:55 PM

Kaj je to?
  • 0

#7796 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 17 April 2008 - 09:57 PM

Neka telenovela. In ne, ne gledam. biggrin.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#7797 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 17 April 2008 - 10:03 PM

Hahahha, škoda. Zanima me kaj se je zgodilo z nekaterimi.
  • 0
Viens, reste ici!

#7798 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28033 posts

Posted 17 April 2008 - 10:14 PM

QUOTE(Ana @ 17. 4. 2008 - 22:50) View Post

Sori ampak mislim, da luknje ostanejo. Vrjetno se bojo malo popravle, da ne bojo več tak vidne ampak čudežev ne pričakovat.

QUOTE(Dragica @ 17. 4. 2008 - 22:51) View Post

Moja mami jih ima še zdej, pa so mi prav všeč. Don't worry Coco, zdej boš še sexijejša. wink.gif

Omg me vi zajebavate???? Sexijejša my ass, luknje imam v faci, sredi čela (lahko si samo še rdečo tinto zlijem not in postanem indijka), sredi lic, pri ustih, na bradi, povsod!!!
Pa pizda no, jst se bom začela jokat. A nisem mogla tega imet ko sem bla mala cry.gif
  • 0
Pablo Picasso

#7799 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15866 posts

Posted 17 April 2008 - 10:19 PM

Ja sam ponavad lukne ostanejo, če se praskaš.

Koko zdej sem se spomnla, da sem mela pod desnim očesom ogromno luknjo od koze, res tisto scary, pa se mi pol ni nč več poznal, sam kak tedn še, po kozah. Sej ne boš mela. Da lukne ostanejo morjo bit res ornk koze.
  • 0

#7800 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28033 posts

Posted 17 April 2008 - 10:25 PM

Pa sej se nisem praskala! Obraza, dekolteja, trebuha in nog se nisem dotaknila, ker sem se bala da mi bo ostalo (tiste po lasišču sem seveda razmesarila in se znašala nad njimi, ker se nad drugimi nisem mogla - tu mi je itak vseeno, ker imam grivo na glavi in ne bojo vidne, edino če se pobrijem (kar pa se bo zgodilo samo prek mojega trupla)).

Ma dej, veš kako me je strah, joooj, pa ne no. Na obrazu imam 5 huuuge lukenj, ful so globoke in opazne. cry.gif Samo upam, da se čimprej zaceli in da se ne bo poznalo.
  • 0
Pablo Picasso

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users